Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα πράγματα είναι απλά δημιουργεί τον αντίπαλο του iphone και έχει τη motorola για τα τύπου nexus

Δημοσ.

Πάει η Motorola, φίλε μου, την έδωσε στη Lenovo, αυτή πλέον θα αποφασίζει τι θα κάνει.

Αυτός ο αντίπαλος, που λες, για να ευδοκιμήσει, χρειάζεται έμπνευση, την έχει; Εδώ δεν ξέρουμε αν την έχει πια η ίδια η Apple.

Εγώ έχω την εντύπωση ότι πάμε προς μια κατάσταση ομοιογένειας, όπου θα παίζει λίγο μόνο το hardware, ακριβώς όπως στα windows, που συναρπαστικά δεν τα έλεγες.

Θα δείξει.....

• Like 1
Δημοσ.

Αν δε βάλει σοβαρή υποστήριξη κι όχι μόνο 18 μήνες ακλαφτα θα πάνε κι αυτά. Πρώην χρήστης galaxy nexus και νυν Lumia 925 δύσκολα θα με πείσει να αγορασω κινητό με ενάμιση χρόνο ζωής...

γι αυτο παιρνω κινητα των 100 ευρω για να μην εχω κλαψα

Δημοσ.

Ελπίζω να μην παρατάει η Google ΚΑΙ αυτές τις premium συσκευές πριν τα δύο χρόνια. Τα Nexus έως τώρα τα παραταέι στους 18 μήνες.

Πλακα μου κανεις... Galaxy Nexus κυκλοφορησε τον Νοεμβριο του '11. Kit Kat, κυκλοφορησε τον Νοεμβριο του '13 (μαζι με το Nexus 5).

Η Google υπόσχεται περίπου ενάμιση χρόνο υποστήριξη, όχι δύο. Δηλαδή αν αγοράσεις το κινητό μετά από 6 μήνες θα έχεις περίπου 1 χρόνο υποστήριξη (και όχι ενάμιση)

"Devices may not receive the latest version of Android if they fall outside of the update window, traditionally around 18 months after a device release."

https://support.google.com/nexus/answer/4457705?rd=1

Το kit-kat κυκλοφόρησε πριν κλήσει δύο χρόνια το i9250 και ΔΕΝ το πήρε. Σύμφωνα με σένα θα έπρεπε να πάρει το kit-kat. Η τελευταία αναβάθμιση είναι Ιούλιος 2013 σε 4.3. 20 μήνες υποστήριξη, δηλαδή περίπου 18 μήνες όπως υπόσχεται η Google και όχι 24 όπως γράφεις. Ακόμη και δύο χρόνια υποστήριξη είναι λίγη. Δεν στέκει σαν επιχείρημα.

"KitKat debuted on Google's Nexus 5 on 31 October 2013, and has been optimised to run on a greater range of devices than earlier Android versions, having 512 MB of RAM as a recommended minimum;"

Η ιστορία με τους drivers δείχνει ό,τι δεν υπάρχει ένας που γράφει drivers για X συσκευές και η Google δεν κάνει μακρόπροθεσμες συμφωνίες με τους κατασκευαστές.

Προφανώς πρόβλημά της, που το μεταφέρει στους καναλωτές της.

Δημοσ.

Το kit-kat κυκλοφόρησε πριν κλήσει δύο χρόνια το i9250 και ΔΕΝ το πήρε. Σύμφωνα με σένα θα έπρεπε να πάρει το kit-kat. Η τελευταία αναβάθμιση είναι Ιούλιος 2013 σε 4.3. 20 μήνες υποστήριξη, δηλαδή περίπου 18 μήνες όπως υπόσχεται η Google και όχι 24 όπως γράφεις. Ακόμη και δύο χρόνια υποστήριξη είναι λίγη. Δεν στέκει σαν επιχείρημα..

Ρε clav, δεν καταλαβα :P Το Galaxy Nexus κυκλοφορησε τον Νοεμβριο του '11. Το kit kat τον Νοεμβριο του '13. Αλλα και παλι, οπως ειπες, η Google λεει για 18 μηνες και οχι για 24. Δεν υπαρχει καμια διαφορα. Τις οποιες αναβαθμισεις ΔΕΝ τις δινει η Google, αλλα οι εταιριες. Αν η Samsung θελει να βγαλει το KitKat για S4 μετα απο 9μηνες, αυτο θα γινει. Αν θελει να μεινουν ολα τα S5 σε KitKat, θα μεινουν σε KitKat. Για παντα. 

Δοκιμασε να διορθωσει τα πραγματα με τα Nexus και τη Motorola αλλα μαλλον δεν της απεφεραν το σωστο αριθμο μηδενικων διπλα στο κερδος...

Γι'αυτο θελει να βγαλει Pure Android τις high end συσκευες, μπας και σωσει αυτο το μπαχαλο...τουλαχιστον για αυτους που δινουν ενα σκασμο λεφτα. Μη ξεχνας οτι το μεγαλο μειονεκτημα του iPhone εξαφανιζεται σιγα σιγα (για Z2 και OneM8 δεν εχουν βγαλει ακομα τιμες αλλα βασικα ολοι μαζι στις ιδιες τιμες θα παιζουν). Δεν λεω οτι δεν υπαρχουν καλυτερα κινητα με χαμηλοτερες τιμες. Αλλα αν καποιος θελει για το "εφε" και τη "μοστρα" να σκασει 7-8 κατοσταρικα δεν θα κοιταξει να παρει κανενα Huawei και κανενα Oppo. Galaxy vs Xperia vs One vs iPhone. Και ολοι ξερουμε ποιος κερδιζει στην μαχη της καφετεριας... :)

Δημοσ.

Και εγώ ξέρω κόσμο που θέλει να αυτοκτονήσει :P

Φίλε μου μετά από μια τετραετία πάλης καθημερινής με τα Roms στο Galaxy S1 μου (γιατί το Touchwiz δεν σηκωνόταν με τίποτα) και περνώντας από AOSP, CM, MIUI και δεν συμμαζεύεται, επιτέλους με το S4 μπορώ να πώ ότι δεν μου προσφέρει κάτι παραπάνω σε εμπειρία το vanila και το Touchwiz έχει πράματα που μου λείπουνε καθημερινά. SMS scheduling, οργάνωση επαφών, ημερολόγια, συντομεύσεις στο bar, blocking mode, κάμερα, gallery με hidable items, φάκελοι για οργανωμένο μενού με εφαρμογές, ηχογράφηση δόνησης για κάθε επαφή (απλά τρομερό μου χει λύσει τα χέρια), και πολλά άλλα...ναι οκ πολλά απο αυτά τα βρίσκεις στο store αλλά ξαναβάζεις ουσιαστικά το bloatware. Εγώ πάντως έκανα ροοτ, έβαλα titanium backup και έβγαλα όλη τη σαβούρα που δεν ήθελα. και το κινητό τρέχει με μόνιμα 1,3 GB ram ελεύθερο και δεν ΥΠΑΡΧΕΙ υπόνοια lag. Γνώμη μου πάντα...

Δημοσ.

Το kit-kat κυκλοφόρησε πριν κλήσει δύο χρόνια το i9250 και ΔΕΝ το πήρε. Σύμφωνα με σένα θα έπρεπε να πάρει το kit-kat. Η τελευταία αναβάθμιση είναι Ιούλιος 2013 σε 4.3. 20 μήνες υποστήριξη, δηλαδή περίπου 18 μήνες όπως υπόσχεται η Google και όχι 24 όπως γράφεις. Ακόμη και δύο χρόνια υποστήριξη είναι λίγη. Δεν στέκει σαν επιχείρημα.

"KitKat debuted on Google's Nexus 5 on 31 October 2013, and has been optimised to run on a greater range of devices than earlier Android versions, having 512 MB of RAM as a recommended minimum;"

...

ρε σεις κοιτάτε ημνιες και  μετράτε σωστά

το gnex έφερε την τελευταία έκδοση του λειτουργικου ακριβώς 2 χρόνια ( και για να είμαστε 100% ακριβείς 22 μήνες) , το πότε πήρε την τελευταία του αναβάθμιση δε μετράει σαν σημείο που σταμάτησε η υποστηριξή του, αλλά το πότε βγήκε νέα έκδοση του λειτουργικού και δεν τη πήρε 

οπότε από τη στιγμή που κυκλοφόρησε έχοντας το πρώτο ice cream έως και τη μέρα που βγήκε το kit kat και δεν το πήρε δεν πέρασαν 19 μήνες μόνο

βέβαια η υποστήριξη που δίνει η google και πάλι δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά λύσεις υπάρχουν για όποιον θέλει

άλλωστε το pure android αν και είναι σαφώς καλύτερο από τα σκουπιδαριά τύπου touchwiz και πάλι όμως οι ρομ της google δεν είναι 100% ικανοποιητικές για πολλούς χρήστες οπότε το xda αποτελεί μονόδρομο ώστε η συσκευή σου να γίνει όπως ακριβώς τη θες 

το συγκεκριμένο άρθρο πάντως δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλει να πει και τι υποτίθεται ότι έχει να κερδίσει η google, μακάρι να μην πειράξουν τη σειρά nexus γιατί εμένα προσωπικά μου λύνει πολλά προβλήματα η υπαρξή της στην αγορά, δε θα ήθελα κάποιες από τις χαζοναυαρχίδες με pure android 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...