akpe Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ΤΟ ΘΕΛΩ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Prepare your body!! BTW χρόνια πολλά DayZ! Δύο χρονών σήμερα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ερώτηση. Στο DayZ mod παίζει καθόλου κόσμος online η είναι άδειο? Γιατι το SA από ότι είδα έχει μέσα καμία 30αρια χιλιάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ερώτηση. Στο DayZ mod παίζει καθόλου κόσμος online η είναι άδειο? Γιατι το SA από ότι είδα έχει μέσα καμία 30αρια χιλιάδες... Μόνο το Epoch έχει κόσμο που παίζει σοβαρά. Όπου αλλού και να μπείς με κόσμο, είναι PvP deathmatch σε μεγάλο χάρτη. Όχι ότι το Epoch είναι κάτι διαφορετικό άλλα λέμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Ακριβώς αυτό, χίλιες φορές 400 ζόμπια παντού, και ας είναι και Romero style, παρά πέντε runners. Με βλέπω να παίρνω το άρμα 3 σύντομα Να το παρεις το 3, ειναι φοβερο σε ολα του. Ειλικρινα θα αλλαζα το standalone με official dayz mod στο arma 3, χτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ερώτηση. Στο DayZ mod παίζει καθόλου κόσμος online η είναι άδειο? Γιατι το SA από ότι είδα έχει μέσα καμία 30αρια χιλιάδες... επειδή πέφτει ψείρισμα άσχημα,και μια ανεξήγητη στροφή για το ανύπαρκτο SA(ναι μεν καινούργιο,αλλά....) ,που όποιος πει το αντίθετο εντάξει,ας τον έχει καλά ο θεός,φίλοι θα είμαστε,αλλά δεν ξέρει τι λέει.Καιρός να δείτε λίγο τους σερβερς που αν και με φίλτρο στο 190ping και τέτοια ώρα βρίσκει 6100 σερβερς με διάφορο πληθυσμό.Τα συμπεράσματα δικά σας. Μέχρι και το σκέτο dayz mod έχει πράγματα να κάνεις,έχει οχήματα,έχει UI σωστό!Έχει τέντες να σώσεις τα πράγματα σου,έχει κάτι να κάνεις.Έχει admin tools!! PVP είναι το παιχνίδι,τί να κάνουμε..Όποιος θέλει pve ας κλειδώσει τον σέρβερ και ας κάθετε με 4-5 φίλους του να μαζεύει όπλα και να σκοτώνει ζόμπι,συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι το dayz.Μη λέμε όμως deathmatch σε openworld παιχνίδι.. Το μόνο mod που είναι αποκλειστικά deathmatch pvp είναι το overwatch,που όπου πας έχει όπλα,άπειρα όπλα και άλλους ήχους,και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο,απλώς pew pew. Όλα τα άλλα mods είναι survival και δυνατά κιόλας.Με origins και epoch να κυριαρχούν λόγο ότι φτιάχνεις την βάση σου,έχεις safes να αφήσεις τα πράγματα σου,απλώς το epoch έχει πιο πολύ crafting πάνω σε αυτό και αυτό κάνει τον κόσμο να του αρέσει.. Αν το epoch δεν είναι survival τότε δεν είναι ούτε το SA,γιατί εκεί και αν μαζεύουν όπλα και σκοτώνουν.Μη λέμε ότι θέλουμε έτσι; Τα πράγματα που θα βρεις να κάνεις στο mod και τα mods του είναι Α Π Ε Ι Ρ Α,σε σχέση με το 0 του SA.. Μην κάθεστε και λέτε ανούσιες δικαιολογίες για να δικαιολογήσετε τα πεταμένα 23€ και την φάση της alpha..Και η μία είναι alpha και η άλλη έκδοση του παιχνιδιού,ειδικά όσοι δεν έχετε παίξει καν το dayz mod. Έχει πολύ δουλειά ακόμα για να φτάσει στα επίπεδα του mod,όπως είπε ένα παιδί,σε κάνα χρόνο..Και ο λόγος που έχει επιτυχία το dayz mod είναι ότι μπορείς να το μοντάρεις και να φτιάξεις ότι θέλεις επάνωl,εξού και τα διάφορα mods..κάτι που δεν έχει το SA.. Τα bugs που έχει το SA τα έχει και το mod και όχι μάλιστα τόσα,το optimization είναι ανύπαρκτο .Είναι δυνατόν να μην μπορούν να φτιάξουν τα ζομπια;Καταλλά λένε ότι είναι from scratch,ότι είναι και στο mod είναι και εκέι. Θα υποστηρίζω το mod μέχρι να γίνει παιχνίδι το SA.Έχει πολύ δρόμο,στην beta όταν φτάσει ελπίζω να έχει πιο πολλά πράγματα και να μπορούμε να κάνουμε ότι και τώρα. More like, gather guns, do a mission, sell guns and avoid everyone if you want to build a base. αυτό και μόνο,δείτε πόσους στόχους αποκτάς στο παιχνίδι μέσα,και όχι απλώς να περιφέρεσαι! dayz mod dayz mod epoch το breaking point καλή προσπάθεια,και αυτό με τα bugs του,και κει τα ζομπια σα τρελά έρχονται μέσα στα κτήρια,αλλά καλό!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Assassinotetios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν είπαμε ρε Xtrm ότι το SA έχει περισσότερο content. :3 Ήμαρτον όποιος το πει αυτό... Potential έχει, όχι content. Για μένα το παλιό καλό DayZ MOD έχει πεθάνει. Από την φωτογραφία μόνο που πόσταρες φαίνεται αυτό. 24/7 daylight - max vehicles - start loadout - donator loadouts κλπ κλπ. Αν αυτό είναι DayZ τότε... Δεν λέω για straight up pve αλλά κάτι ενδιάμεσο είναι αυτό που μαρέσει. KoS συνέχεια καταντάει βαρετό και χάνεται τόσο πολύ από το παιχνίδι έτσι. Όσο για το Epoch. Εγώ το απεχθάνομαι όπως ξέρεις μάλλον, όπως και το Origins (για άλλους λόγους όμως i.e moneygrabbing code-stealers). Αλλά ο καθένας παίζει αυτό που τον ευχαριστεί και αυτό είναι που μετράει πολύ στο DayZ ως franchise. Εμένα πχ που θεωρώ ότι πράγματα όπως: "quests", NPCs, God Mode Trader Cities, safes που δεν μπαίνει κανείς = hoarding. Άσε που νομίζω ότι θεωρούμε survival κάτι άλλο ο ένας από τον άλλον. Για μένα δεν είναι να ξεκινάω με ότι χρειάζομαι και απλά να πάω σε ένα location που θα έχει καλούδια να μαζέψω, να τα γυρίσω στον NPC και να πάρω λεφτά για να φτιάξω invulnerable base of death και να μην μπαίνει κανείς. Δεν λέω είναι περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις στο SA αλλά δεν είναι του στυλ μου. Θεωρώ ότι NPCs και missions και totally safe πράγματα είναι εναντίον του τί είναι το DayZ. Όπως είπα to each his own όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν είπαμε ρε Xtrm ότι το SA έχει περισσότερο content. :3 Ήμαρτον όποιος το πει αυτό... Potential έχει, όχι content. Για μένα το παλιό καλό DayZ MOD έχει πεθάνει. Από την φωτογραφία μόνο που πόσταρες φαίνεται αυτό. 24/7 daylight - max vehicles - start loadout - donator loadouts κλπ κλπ. Αν αυτό είναι DayZ τότε... Δεν λέω για straight up pve αλλά κάτι ενδιάμεσο είναι αυτό που μαρέσει. KoS συνέχεια καταντάει βαρετό και χάνεται τόσο πολύ από το παιχνίδι έτσι. Όσο για το Epoch. Εγώ το απεχθάνομαι όπως ξέρεις μάλλον, όπως και το Origins (για άλλους λόγους όμως i.e moneygrabbing code-stealers). Αλλά ο καθένας παίζει αυτό που τον ευχαριστεί και αυτό είναι που μετράει πολύ στο DayZ ως franchise. Εμένα πχ που θεωρώ ότι πράγματα όπως: "quests", NPCs, God Mode Trader Cities, safes που δεν μπαίνει κανείς = hoarding. Άσε που νομίζω ότι θεωρούμε survival κάτι άλλο ο ένας από τον άλλον. Για μένα δεν είναι να ξεκινάω με ότι χρειάζομαι και απλά να πάω σε ένα location που θα έχει καλούδια να μαζέψω, να τα γυρίσω στον NPC και να πάρω λεφτά για να φτιάξω invulnerable base of death και να μην μπαίνει κανείς. Δεν λέω είναι περισσότερα από αυτά που μπορείς να κάνεις στο SA αλλά δεν είναι του στυλ μου. Θεωρώ ότι NPCs και missions και totally safe πράγματα είναι εναντίον του τί είναι το DayZ. Όπως είπα to each his own όμως. μα δεν γίνεται άλλη σύγκριση πέρα από τι προσφέρει το ένα παιχνίδι και τί το άλλο..Potential θα χε αν είχε mod tools,στην φάση που είναι τώρα απλώς ότι βάλουν οι devs.Και μετά τα τελευταιά updates την έχασε την δυνατότητα αυτή,παρόλο που περιμένω να γίνει ένα καλό δυνατό παιχνίδι..Μοιάζει όνειρο μακρινό. Οι screenshots δείχνουν ακριβώς ότι πρέπει να δει κάποιος για να δει τις διαφορές των παιχνιδιών.Και για daylight please...όσοι παίζουν SA ψάχνουν μέρα.. Αλλά σαφώς όπως λες ότι του αρέσει του καθένα,αλλά μη μπένεις να θάψεις το epoch και το mod κάθε φορά Επεξ/σία 29 Απριλίου 2014 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί... Το DayZ epoch η το origins είναι ξεχωριστά mods? Δηλαδή κατεβάζω πχ το DayZ mod σκέτο και μετά άμα θέλω κατεβάζω το DayZ epoch-origins mod??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ναι ειναι ξεχωριστα mods. Για να μην μπλεξεις με το τι πρεπει να κατεβασεις, κατεβασε το dayz commander και θα στα περασει ολα αυτο! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ναι ειναι ξεχωριστα mods. Για να μην μπλεξεις με το τι πρεπει να κατεβασεις, κατεβασε το dayz commander και θα στα περασει ολα αυτο! yep ότι είπε!Μόλις βάλεις τον commander θα τα δεις όλα τα mods που έχει..Πέρσυ είχε 4-5 και αυτά maps μόνο, τώρα έχει ένα σορό...συν έξτρα mods. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 ωραία, βλέπω έγινε split. ξεκινάω με απλές ερωτήσεις, βασικές όμως: λογκάρουμε στο epoch. είμαι μόνος μου όπως και στο SA. προς τα που κατευθύνομαι γενικά και τι "πρέπει" να κάνω; υπάρχουν missions που πρέπει να ολοκληρωθούν ομαδικά; είμαστε στην ίδια ομάδα οι survivors ή παίζει ο καθένας για την πάρτη του και αν προκύψουν συνεργασίες (μεταξύ φίλων κλπ) έχει καλώς; στο map τι βλέπω σαν αρχικό "στόχο" και προς τα που είναι καλύτερο να κατευθυνθώ; όπως καταλάβατε, λίγο πιο άσχετος ακόμα και η ubi θα μου έκανε recall το cdkey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kram Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 γενικα απο οτι εχω καταλαβει μιας αφου ειμαι και εγω νεος στο παιχνιδι, ο καθενας μονος του και οτι προκυψει.προς το παρον αποφευγω τις μεγαλες πολεις και γενικα κρυβομαι και απο τον ισκιο μου.αν και οσο παιζω 2-3 ατομα εχω συναντησει οι οποιοι δεν με ειδαν καν γιατι τους κυνηγαγανε τα zombies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Για να μην υπάρχουν μπερδέματα με το dayz standalone θέμα.Καλύτερα ότι θέλουμε για το mod να το λέμε εδώ,μιας και το σύστησαν και οι moderators του φόρουμ για ξεχωριστό θέμα. ---- http://dayzmod.com/ Για να παίξει κάποιος το dayz mod χρειάζεται το arma2+arma2 operation arrowhead= θα τα βρείτε σαν combined operations αν τα θέλετε σαν πακέτο. Θα μπορούσατε να το συνδιάσετε και με το arma2 free,αλλά το σταματάει η bohemia Βρίσκεται σε προσφορά αυτές τις μέρες(μέχρι τις 8/5) από την ίδια την bohemia στα 5€ με steam κλειδί. Αν θέλετε μπορείτε να έχετε και τα άλλα expansions του arma2 ώστε να έχετε HD textures σε οχήματα και παίχτες. Υπάρχουν 2 launchers για να περάσετε το dayz mod,ο playwithSIX και ο dayzcommander .Μέσα από αυτούς μπορείτε επίσης να περάσετε και κάθε άλλο mod του dayzmod. Θα σας πρότεινα μόνο τον commander γιατί με τον six θα έρθετε με αντιμέτωποι με corrupted αρχεία,συν δύσκολη εγκατάσταση. Προσοχή,μην εγκαταστήσετε το dayZ mod μέσα από το steam και μετά βάλετε κάποιον launcher. Περισσότερα για το παιχνίδι,βγήκε την άνοιξη του 2012 με αρχικό χάρτη τον chernarus έκτασης 50χλμ και μετά ακολούθησαν σχεδόν όλα τα υπόλοιπα maps του arma2.Ακόμα έχουν δημιουργηθεί και άλλα έξτρα mods που προσθέτουν άλλη εντελώς εμπειρία από το αρχικό μοτίβο του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα MMO survival zombie openworld game,αφού μπορείτε να μπείτε σε σερβερς μέχρι και 80 άτομα μέσα. Στην διάθεση σας θα έχετε οχήματα όπως ποδήλατα,αμάξια,βάρκες ελικόπτερα. Ο σκοπός απλός,βρίσκετε τροφή,όπλα,συμμάχους και είτε ταξιδεύετε από το ένα σημείο το χάρτη.Θα έρθετε αντιμέτωποι με άλλους εχθρούς και ζόμπι σε ότι αποστολή διαλέξετε να εμπλακείτε.Μέλημα σας είναι η επιβίωση,αφού μέσα σε όλα,παίζουν και κακουχίες όπως κρύο,βροχή και αρρώστιες οπότε θα πρέπει να μαζεύετε και ιατρικά. Σαφώς μην ξεχνάτε τα bugs του arma2 που είναι άπειρα. _____ Μερικά άλλα mods που έχουν απήχηση μεγάλη και θα βρείτε κόσμο. Οσοι θέλουν crafting και όσοι θέλουν απλώς DM,ας κοιτάξουν για epoch και overwatch dayz mod epoch dayz mod origins dayz mod taviana/taviana epoch dayz mod overwatch Φυσικά έχει πάρα πολλά άλλα,που θα τα βρείτε στον commander Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 ωραία, βλέπω έγινε split. ξεκινάω με απλές ερωτήσεις, βασικές όμως: λογκάρουμε στο epoch. είμαι μόνος μου όπως και στο SA. προς τα που κατευθύνομαι γενικά και τι "πρέπει" να κάνω; υπάρχουν missions που πρέπει να ολοκληρωθούν ομαδικά; είμαστε στην ίδια ομάδα οι survivors ή παίζει ο καθένας για την πάρτη του και αν προκύψουν συνεργασίες (μεταξύ φίλων κλπ) έχει καλώς; στο map τι βλέπω σαν αρχικό "στόχο" και προς τα που είναι καλύτερο να κατευθυνθώ; όπως καταλάβατε, λίγο πιο άσχετος ακόμα και η ubi θα μου έκανε recall το cdkey γενικα απο οτι εχω καταλαβει μιας αφου ειμαι και εγω νεος στο παιχνιδι, ο καθενας μονος του και οτι προκυψει.προς το παρον αποφευγω τις μεγαλες πολεις και γενικα κρυβομαι και απο τον ισκιο μου.αν και οσο παιζω 2-3 ατομα εχω συναντησει οι οποιοι δεν με ειδαν καν γιατι τους κυνηγαγανε τα zombies όπως και στο SA,μόνος σου είσαι εκτός και εννοείται είσαι με παρεά,και θα πας να τους συναντήσεις. Στο dayZ γενικά εσύ δημιουργείς τους στόχους σου όπως έμαθες ως τώρα,πέρα από τα AI missions που υπάρχουν και τις έξτρα αποστολές. Γενικά δεν αλλάζει κάτι άλλο από αυτό που ήξερες στο dayz,όμως σαν μεγαλύτερος σου στόχος είναι,να φτιάξεις βάση!Δες στο σαν το χρυσό γκολ που πρέπει να πετύχεις πριν κάνεις οτιδίποτε στο παιχνίδι.Αυτό είναι που πρέπει να κάνεις,να κάνουμε βασικά! Αν έχεις μάθει λίγο τον χάρτη αν είσαι νέος παίκτης θα κατευθυνθείς κάπου όχι κεντρικά,αλλά όχι τελείως απόμερα.Θα πιάσεις να κόβεις ξύλα,ώστε να αρχίσεις με τον πάγκο και από κει θα αρχίσεις να φτιάχνεις πλάκες ξύλου ώστε να ξεκινήσεις να χτίζεις την βάση.Εννοείται έχεις κάποιο loot πάνω σου από εργαλεία δηλαδή,φαγητά γιατί μπορεί να σου πάρει και 3ώρες μέχρι να χτίσεις κάτι απλό ώστε να μπορείς να μπεις μέσα και κρυφτείς και να κρύψεις τα πράγματα σου. Οι βάσεις δεν διαλύονται και δεν διαπερνιόντε από σφαίρες,οπότε είναι το καταφύγιο σου. Πιστεύω μόλις έχεις τα βασικά,και ψάξεις λίγο,βρεις κάποιο όχημα το πουλήσεις όπως και λίγα όπλα,μέχρι να μπορέσεις να αποκτήσεις ένα safebox για να έχεις τον προσωπικό σου κωδικό,ξεκινάνε όλα τα καλά.Θα μπορείς να ξανανοιχτείς,ώστε να κάνεις τις αποστολές για να μαζέψεις όπλα και υλικά κατασκευής για να φτιάξεις μια πιο μεγάλη βάση.Μετά θα ξεκινάς για πιο πολλά,πιο δύσκολα missions με bots,με εξερεύνηση και να κάνεις επιθέσεις σε άλλες βάσεις.Είτε να την στήνεις σε αποστολές και να σκοτώνεις άλλους. Βέβαια από σερβερ με σερβερ διαφέρει τι θα έχει ο καθένας,ας είναι καλά το modding και το community.Πχ σε μας θα βρεις ένα σορό καλούδια. Αυτό που λέει ο kram,και μια τακτική που εφαρμόζω.Το βράδυ κινούμε στις πόλεις για να αποκτήσω loot και το πρωί απλώς μένω σε μια περιοχή ή μόνο μια πόλη.Αν έχω αυτοκίνητο τότε μετακινούμε και το πρωί. Σίγουρα το dayz είναι παιχνίδι που χρειάζεσαι παρέα,μόνος σου δεν γίνεται να τα καταφέρεις,όχι από άποψη δυσκολίας,μετά από ένα σημείο συνηθίζεις,αλλά από άποψη μοναξιάς,είναι τόσο μεγάλες οι αποστάσεις και έχεις τόση δουλειά όταν πρωτοξεκινάς σε έναν σερβερ που θέλεις σίγουρα κάποιον να τα λες και να τα κάνετε μαζί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα