Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θες στείλε την λίστα με αυτά που σου βρίσκει. Συνήθως πρέπει να τα σβήσεις όλα.

Αυτοί οι ιοί συνήθως αφαιρούνται καλύτερα με τέτοια εργαλεία παρά με τα παραδοσιακά antivirus. Είναι πιο generic.

Δημοσ.

broxopios πως το εκανες αυτο? δεν ειχε εννοω επιπτωσεις σε ολα τα αλλα αρχεια που ειχες στο pc σου? επισης δε πολυκαταλαβαινω τι γραφει το αρθρο, αν κατεβηκαν τα αρχεια τοτε τι γινεται? το malwarebytes δε μου βρηκε κανενα σφαλμα...τα αλλα ακομα να τελειωσουν...βρηκαν threats αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια οτι προερχονται απ αυτο... θα σβησω οτι βρηκε το adw cleaner τελοσπαντων κ ο θεος βοηθος

Δημοσ.

Δε πρόκειται να σου σβήσει κάτι σημαντικό το adwcleaner.

Αντε κανενα toolbar που για καποιο λόγο το ήθελες. Αλλά σημαντικό τίποτα.

Δημοσ.

broxopios πως το εκανες αυτο? δεν ειχε εννοω επιπτωσεις σε ολα τα αλλα αρχεια που ειχες στο pc σου? επισης δε πολυκαταλαβαινω τι γραφει το αρθρο, αν κατεβηκαν τα αρχεια τοτε τι γινεται? το malwarebytes δε μου βρηκε κανενα σφαλμα...τα αλλα ακομα να τελειωσουν...βρηκαν threats αλλα δε μπορω να πω με σιγουρια οτι προερχονται απ αυτο... θα σβησω οτι βρηκε το adw cleaner τελοσπαντων κ ο θεος βοηθος

Από τα εργαλεία συστήματος. Το μόνο που αναιρεί είναι προγράμματα που έβαλες μετά από την ημερομηνία ορισμού επαναφοράς συστήματος. 

Δημοσ.

βρηκα το sapsalo.jar που αναφερει και το λινκ παραπανω, κατεβασμενο στον υπολογιστη μου αλλα οταν το σκαναρα δεν εμφανιστηκε κατι... να το διαγραψω?τι να κανω?

broxopios στη σαρωση της επαναφορας δε βγαζει τιποτα ομως, μονο αυτα που κατεβασα σημερα . cleaners κτλπ. ουσιαστικα μονο αυτα θα φυγουν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...