akiz90 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Καλημέρα σε όλους, Όπως λέει και ο τίτλος το πρόβλημα αφορά την κάρτα γραφικών ASUS R7 260X την οποία αγοράσαμε από το e-gate πριν 1 μήνα για το PC φίλου που φοράει τα παρακάτω: - CPU Ι5 2500 - MoBo gigabyte h61m-d2-b3 - RAM 8 GB DDR3 1333 - Τροφοδοτικό Thermaltake Smart SE 630 Watt - Samsung Evo 120 GB SSD Πριν την αγορά της κάρτας υπήρχε μία gigabyte gtx 650ti οποία έπαιζε άψογα. Με την R7 260X αρχίσανε τα πετάγονται μαυράκια στην οθόνη είτε σε games μέσα είτε κατά την προβολή βίντεο στο youtube. Παρακάτω υπάρχουν screenshots για να δείτε τι εννοώ: http://oi61.tinypic.com/24v30wy.jpg http://oi62.tinypic.com/rvlmw7.jpg Άλλα games στα οποία το έκανε ήταν: League Of Legends, Tera Online, Call Of duty: Modern Warfare 4....μέχρι και στο facebook το κάνει. Με τα πολλά δοκιμάσαμε αναβάθμιση drivers, αλλαγή τροφοδοτικού, αλλαγή ram και σκληρού, μέχρι και format αλλά τίποτα δεν διορθώνει το πρόβλημα. Βάλαμε πάνω αλλες κάρτες γραφικών και όλα έπαιζαν σωστά. Ξαναβάλαμε την R7 260X και πάλι τα ίδια. Μόνη μας λύση να πάμε την κάρτα πίσω στο κατάστημα, όπου και άρχισε το θέατρο του παραλόγου. Αρχικά πήγαμε μόνο την κάρτα στο κατάστημα και μετά από 5 μέρες μας ενημερώνουν πως η κάρτα πήγε στην αντιπροσωπία και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια πάμε όλο το pc και το αφίνουμε στο μαγαζί, δείχνοντας και τα Screenshots. Με τα πολλά μας λένε ότι αυτοί δεν είδαν κάτι και δεν μπορούν να μας την αλλάξουν μέσω της εγγύησης. Όσο για τα προβλήματα λένε ότι φταίει το internet.....και αργούνε τα γραφικά να φτάσουν από το server στο pc μας....και να αλλάξουμε σύνδεση....πού κολλάει η κάρτα με την σύνδεση δεν ξέρω... Και με τις άλλες κάρτες γιατί δεν το έκανε????? Μετά μας είπαν ότι ίσως φταίει το κουτι που είναι midi και ίσως ακουμπάει η κάρτα σε κανα μέταλλο....δοκιμάσαμε την κάρτα σε άλλο PC με τροφοδοτικό thermatake hamburg 530W και εκεί ήταν ακόμα χειρότερα....κόλαγε το σύμπαν.... Τί να κάνουμε ρε παιδια? 1 μήνα τώρα τρέχουμε και έχω την εντύπωση μας δουλεύει ψιλό γαζί ο τύπος στο E-gate...είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά που λεεί??? Και τώρα τί? 150 ευρώ πεταμένα?? Παρακαλώ βοηθήστε!!!
Rage20 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Πιστεύω πως έπρεπε απο την αρχη να επικοινωνήσεις με την Asus ίσως να σου λυνανε το πρόβλημα κατευθείαν
akiz90 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αυτό έιπα και εγώ γιατί αμφιβάλω αν όντως η κάρτα πήγε στην αντιπροσωπία....όμως πού είναι η αντιπροσωπία της Asus στην Ελλάδα?
dobro Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ASUS Technical Support Team at Here ASUS Call Center Phone Number +800-44142044 Open HourMon-Fri, 09:00-13:00 ; 14:00-18:00 http://www.asus.com/gr/support/Service-Center/Greece
Rage20 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 +800-44142044 αυτό πρέπει να είναι το τηλέφωνο τούς αλλα δεν είμαι σιγουρος...τσεκαρε το επίσημο site για να το βρεις.
soteras Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 γεια δες το λινκ http://support.asus.com/Hotlines.aspx?SLanguage=en
akiz90 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Το τηλέφωνο λέει δεν υπάρχει....δοκιμάζω τώρα σε κανά 11880 μοίπος το έχουν
Locko Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Πιθανότατα είναι θέμα drivers/settings. Η αλήθεια είναι πως οι drivers της ATI έχουν παρουσιάσει πολλά θέματα. Δες το εξής: http://www.sevenforums.com/graphic-cards/324651-screen-going-blank-little-white-black-square-dots.html και δοκίμασε να το βάλεις "Adjust for best performance" όπως έλυσε το πρόβλημα το παλικάρι. Επίσης, σου εξαφανίζονται και εσένα τα artifacts άμα κάνεις hover όπως του τύπου;
aetos1988 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Κάνε ένα καλό καθαρισμό τους drivers της nvidia με το ddu http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html . Συνήθως όταν κάνεις αλλαγή κάρτας από nvidia σε amd και το αντίθετο συμβαίνουν κάτι περίεργα .
sotkiritsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 φιλαράκι εχω την κάρτα της υπογραφής μου την είχα βάλει δούλευε κανονικά. μετά από μια πατέντα στην υδροψυξη έβρισκε η βίδα που κρατάει τον επεξεργαστή στο κουτί και μου έβγαζε ακριβός αυτά που βγάζει σε εσένα. και μάλιστα όταν πήγαινα το ποντίκι πάνω σε αυτά τα τετραγωνάκια έσβηναν. αν δεν βαριέσαι λύσε την μητρική και δέσε το pc έξω από το κουτί να δεις μπας και κάνεις κάτι.
akiz90 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Θα δοκιμάσω τη λύση του Locko και θα σας πω αποτελέσματα....για τους divers δοκίμασα τα πάντα μέχρι και καθαρή εγκατάσταση με format έκανα και windows πάλι απ' την αρχή. Για την βίδα sotkiritsi δεν νομίζω να ειναι... σε 2 pc που έχει μπει η κάρτα ξανά τα ίδια κάνει...όλα να είχαν θέμα με βίδα? τόσο ατυχία?
chris cs Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 λοιπον επειδη ειμαι κ εγω θυμα κακης καρτας κ μιλαω για την συγκεκριμενη της υπογραφης μου,μου εκανε αραια κ που τα ιδια τετραγωνακια,artifacts και με τα τεστ οπως το furmak,valley κτλπ κρασαρε κ μαυριζε η οθονη. καλεσα την asus εδω στην ελλαδα κ συγκεκριμενα ειναι καπου στον σταυρο αττικης,αυτοι μου ειπαν να καλεσω το γνωστο τηλεφωνο +800-44142044 περιμενα τουλαχιστον 35 λεπτα μεχρι να απαντησει καποιος χριστιανος....με τα πολλα ο τυπος μου ειπε πως στα 2 χρονια εγγυησης δεν μπορει να με καλυψει παρα μονο ο προμηθευτης κ πως οι τυποι της asus αναλαμβανουν μετα την 3ετια. λογω φορτου εργασιας ακομα δεν την εχω στειλει για RMA αλλα πιστευω την επομενη εβδομαδα θα την στειλω(την εχω αγορασει απο γερμανια)anyway..... οσοι πανε για νεες gpu μια συμβουλη εχω να τους δωσω:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΓΑΜ@##$%%ΝΕΣ R9 280X KAI ΓΕΝΙΚΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ AMD
sotkiritsis Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Θα δοκιμάσω τη λύση του Locko και θα σας πω αποτελέσματα....για τους divers δοκίμασα τα πάντα μέχρι και καθαρή εγκατάσταση με format έκανα και windows πάλι απ' την αρχή. Για την βίδα sotkiritsi δεν νομίζω να ειναι... σε 2 pc που έχει μπει η κάρτα ξανά τα ίδια κάνει...όλα να είχαν θέμα με βίδα? τόσο ατυχία? όχι ρε φιλαράκι δεν σου λέω ότι φταίει η βίδα του επεξεργαστή. σου λέω ότι μπορεί να σου κάνει βραχυκύκλωμα η κάρτα αν ακουμπάει κάπου πάνω στο κουτί αλλά άμα την έχεις δοκιμάσει σε άλλα δυο τότε προφανώς έχει πρόβλημα η κάρτα και μην το συζητάς πας για rma και όσο για την r9 280x μέχρι στιγμής η καρτουλα δουλεύει άψογα εχω μείνει 1000% ευχαριστημενος όντος και εγώ εχω διαβάσει πολλά προβλήματα αλλά μην ξεχνάμε ότι για τα λεφτά της και τις επιδόσεις τις είναι πολύ καλή και την έχουν πάρει πολλά άτομα και είναι λογικό να ακούμε συνέχεια για προβλήματα.
Ashmadia Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 λοιπον επειδη ειμαι κ εγω θυμα κακης καρτας κ μιλαω για την συγκεκριμενη της υπογραφης μου,μου εκανε αραια κ που τα ιδια τετραγωνακια,artifacts και με τα τεστ οπως το furmak,valley κτλπ κρασαρε κ μαυριζε η οθονη. καλεσα την asus εδω στην ελλαδα κ συγκεκριμενα ειναι καπου στον σταυρο αττικης,αυτοι μου ειπαν να καλεσω το γνωστο τηλεφωνο +800-44142044 περιμενα τουλαχιστον 35 λεπτα μεχρι να απαντησει καποιος χριστιανος....με τα πολλα ο τυπος μου ειπε πως στα 2 χρονια εγγυησης δεν μπορει να με καλυψει παρα μονο ο προμηθευτης κ πως οι τυποι της asus αναλαμβανουν μετα την 3ετια. λογω φορτου εργασιας ακομα δεν την εχω στειλει για RMA αλλα πιστευω την επομενη εβδομαδα θα την στειλω(την εχω αγορασει απο γερμανια)anyway..... οσοι πανε για νεες gpu μια συμβουλη εχω να τους δωσω:ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΓΑΜ@##$%%ΝΕΣ R9 280X KAI ΓΕΝΙΚΑ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΔΩ Κ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ AMD Δεν θα ημουν τοσο σκληρος με τις 280Χ, αλλα με asus/sapphire. Οσο κοιταω απο δω κ απο κει μονο για αυτες διαβαζω.. Τι διαολο, κανεις δεν ψηφισε Gigabyte? Msi? Μονο και μονο απο αποψη διαθεσιμοτητας αποκλειεται. LΟL @ "καινουρια σειρα της amd" οταν αναφερομαστε σε 280Χ! Στο θεμα του φιλου: Μόνη μας λύση να πάμε την κάρτα πίσω στο κατάστημα, όπου και άρχισε το θέατρο του παραλόγου. Αρχικά πήγαμε μόνο την κάρτα στο κατάστημα και μετά από 5 μέρες μας ενημερώνουν πως η κάρτα πήγε στην αντιπροσωπία και δεν βρήκαν κανένα πρόβλημα. Στη συνέχεια πάμε όλο το pc και το αφίνουμε στο μαγαζί, δείχνοντας και τα Screenshots. Με τα πολλά μας λένε ότι αυτοί δεν είδαν κάτι και δεν μπορούν να μας την αλλάξουν μέσω της εγγύησης. Όσο για τα προβλήματα λένε ότι φταίει το internet.....και αργούνε τα γραφικά να φτάσουν από το server στο pc μας....και να αλλάξουμε σύνδεση....πού κολλάει η κάρτα με την σύνδεση δεν ξέρω... Και με τις άλλες κάρτες γιατί δεν το έκανε????? Μετά μας είπαν ότι ίσως φταίει το κουτι που είναι midi και ίσως ακουμπάει η κάρτα σε κανα μέταλλο....δοκιμάσαμε την κάρτα σε άλλο PC με τροφοδοτικό thermatake hamburg 530W και εκεί ήταν ακόμα χειρότερα....κόλαγε το σύμπαν.... Τί να κάνουμε ρε παιδια? 1 μήνα τώρα τρέχουμε και έχω την εντύπωση μας δουλεύει ψιλό γαζί ο τύπος στο E-gate...είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά που λεεί??? Και τώρα τί? 150 ευρώ πεταμένα?? Παρακαλώ βοηθήστε!!! Define "δοκιμασαμε". Εσυ με τον φιλο σου ή στο μαγαζι? Γιατι αν κολαγε το συμπαν (κι αυτο θελει το define του) μπροστα στα ματια τους και παρ' ολα αυτα αρνουνται οτι η καρτα εχει προβλημα, ε τοτε μαλλον εχουν σοβαροτερο προβλημα απ την καρτα. Επισης, 150€ για 260Χ δεν τα εδινα κι ας ηταν με 4GB μνημη. Κάνε ένα καλό καθαρισμό τους drivers της nvidia με το ddu http://www.guru3d.com/files_details/display_driver_uninstaller_download.html . Συνήθως όταν κάνεις αλλαγή κάρτας από nvidia σε amd και το αντίθετο συμβαίνουν κάτι περίεργα . THIS ↑
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα