terziscf Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Καλησπέρα,όταν κατεβάζω το viber μου ζητάει τον αριθμό του τηλεφώνου για να μου στείλει τον κωδικό. Αν βάλω το νούμερο μου και μου στείλει μήνυμα με τον κωδικό θα χρεωθώ τίποτα;
Danbo Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Οχι,δεν χρεωνεσαι τιποτα αφου το μνμ το στελνει μεσω ιντερνετ.Δεν στελνει sms...
teogalaxys2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Παιδιά για να μην ανοίξω άλλο θέμα θα την κάνω εδώ την ερώτηση. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το viber.Ενω κάποια άτομα απο τις επαφές μου έχουν viber δεν μου τις εμφανιζει ουτε σε εμένα αλλά ούτε σε αυτούς οτι εχω εγώ. Μήπως ξέρετε τι φταίει?
Par1s* Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μου είχε συμβεί και εμένα, το έκανα επανεγκατάσταση και διορθώθηκε.
_chris_ Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 ας ρωτήσω κι εγώ κάτι εδώ/ έστω ότι έχω στο κινητό κάποιες επαφές. αυτές οι επαφές κάνουν εγκατάσταση το viber, μου έρχεται και η ανάλογη ειδοποίηση. αυτοί όμως δεν έχουν τον αριθμό μου. εγώ βλέπω πότε είναι ονλινε αλλά αυτοί δε μπορούν να με δουν. σωστά; ή εμφανίζομαι κι εγώ παρόλο που δε με έχουν περασμένο στις επαφές τους;
Par1s* Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δεν σε βλέπουν αν δεν έχουν τον αριθμό σου στις επαφές τους. Κι αν τους στείλεις μήνυμα ενώ δεν σε έχουν, θα εμφανίσει είτε απλά τον αριθμό σου, είτε το username/nickname που έβαλες στο viber.
rmarilen Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Να ρωτήσω και εγώ κάτι.. Μπορούμε να βάλουμε σε ένα λογαριασμό viber 2 νούμερα;;
santana99 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εντόπισα ένα θέμα, παρατήρησα πως έχει συμβεί και σε άλλους... μπείτε στα αρχεία σας viber/media/User photos... μου έχει φωτογραφίες ατόμων που δεν τα έχω στις επαφές μου αλλά είναι φίλοι φίλου... έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Εντόπισα ένα θέμα, παρατήρησα πως έχει συμβεί και σε άλλους... μπείτε στα αρχεία σας viber/media/User photos... μου έχει φωτογραφίες ατόμων που δεν τα έχω στις επαφές μου αλλά είναι φίλοι φίλου... έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Ωχ εντελως κουλο... Και σε μενα το ιδιο..
dimosthenis1984 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Αν εγκαυαστησω το viber σε δυο συσκευές οι συνομιλίες διαγράφονται η μεταφέρονται;ευχαριστώ
dimosthenis1984 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Είχα το viber se Lumia 920 . Το έβαλα σε HTC 8x αλλά οι προηγούμενες συνομιλίες και μηνύματα δε συγχρονιστηκαν και δεν είναι πουθενά .. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;
dimosthenis1984 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 παιδια καλησπερΑ . ειχα το viber se lumia 920 , μετα το εβαλα σε htc 8x και ολες οι συνομιλιες ειχαν διαγραφει. και οταν πηγα να το ενεργοποιησω παλι στο lumia δεν ειχε ουτε εκει τιποτα !! δεν συγχρονιζονται οι συνομιλιεσ? ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα