Προς το περιεχόμενο

viber

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Xristaras12,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,όταν κατεβάζω το viber μου ζητάει τον αριθμό του τηλεφώνου για να μου στείλει τον κωδικό. Αν βάλω το νούμερο μου και μου στείλει μήνυμα με τον κωδικό θα χρεωθώ τίποτα;

Δημοσ.

Οχι,δεν χρεωνεσαι τιποτα αφου το μνμ το στελνει μεσω ιντερνετ.Δεν στελνει sms...

Δημοσ.

Παιδιά για να μην ανοίξω άλλο θέμα θα την κάνω εδώ την ερώτηση. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το viber.Ενω κάποια άτομα απο τις επαφές μου έχουν viber δεν μου τις εμφανιζει ουτε σε εμένα αλλά ούτε σε αυτούς οτι εχω εγώ. Μήπως ξέρετε τι φταίει?

Δημοσ.

Μου είχε συμβεί και εμένα, το έκανα επανεγκατάσταση και διορθώθηκε.

Δημοσ.

ας ρωτήσω κι εγώ κάτι εδώ/

έστω ότι έχω στο κινητό κάποιες επαφές.

αυτές οι επαφές κάνουν εγκατάσταση το viber, μου έρχεται και η ανάλογη ειδοποίηση.

αυτοί όμως δεν έχουν τον αριθμό μου.

εγώ βλέπω πότε είναι ονλινε αλλά αυτοί δε μπορούν να με δουν.

σωστά;

ή εμφανίζομαι κι εγώ παρόλο που δε με έχουν περασμένο στις επαφές τους;

Δημοσ.

Δεν σε βλέπουν αν δεν έχουν τον αριθμό σου στις επαφές τους. Κι αν τους στείλεις μήνυμα ενώ δεν σε έχουν, θα εμφανίσει είτε απλά τον αριθμό σου, είτε το username/nickname που έβαλες στο viber.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εντόπισα ένα θέμα, παρατήρησα πως έχει συμβεί και σε άλλους...

μπείτε στα αρχεία σας viber/media/User photos...

μου έχει φωτογραφίες ατόμων που δεν τα έχω στις επαφές μου αλλά είναι φίλοι φίλου...

έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

• Moderators
Δημοσ.

Εντόπισα ένα θέμα, παρατήρησα πως έχει συμβεί και σε άλλους...

μπείτε στα αρχεία σας viber/media/User photos...

μου έχει φωτογραφίες ατόμων που δεν τα έχω στις επαφές μου αλλά είναι φίλοι φίλου...

έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο;

Ωχ εντελως κουλο... Και σε μενα το ιδιο..

Δημοσ.

Είχα το viber se Lumia 920 . Το έβαλα σε HTC 8x αλλά οι προηγούμενες συνομιλίες και μηνύματα δε συγχρονιστηκαν και δεν είναι πουθενά .. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο;

Δημοσ.

παιδια καλησπερΑ . ειχα το viber se lumia 920 , μετα το εβαλα σε htc 8x και ολες οι συνομιλιες ειχαν διαγραφει. και οταν πηγα να το ενεργοποιησω παλι στο lumia δεν ειχε ουτε εκει τιποτα !! δεν συγχρονιζονται οι συνομιλιεσ?

ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...