AGGANIS13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πως μπορω να φτιαξω ενα usb stick και να μπορω να εχω ολες τις εκδοσεις των Windows setup μεσα? Να μπορω να επιλεγω ποια εκδοση να εγκαταστησω... Windows xp Windows 7 (all versions) Windows 8 (all versions)
salida Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πρώτα απο όλα πρέπει να βρείς εκδόσεις ΑΙΟ (all in one) για τα windows που θέλεις. Έπειτα δοκίμασε το πρόγραμμα SARDU πολύ δυνατό εργαλείο για multiboot usb με πολλές επιλογές.
nikomas50 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δοκίμασε το YUMI κάνει σίγουρα αυτή τη δουλειά.
AGGANIS13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Πρώτα απο όλα πρέπει να βρείς εκδόσεις ΑΙΟ (all in one) για τα windows που θέλεις. Έπειτα δοκίμασε το πρόγραμμα SARDU πολύ δυνατό εργαλείο για multiboot usb με πολλές επιλογές. Σε Ntfs δεν μου το κανει
salida Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Σε Ntfs δεν μου το κανει Για εξήγησέ μου λίγο παραπάνω... το πρόγραμμα θα αναλάβει να κάνει format το usb σου , όχι εσύ χειροκίνητα.
AGGANIS13 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Εβαλα ενα usb που ηταν ntfs και δεν το "εβλεπε" ενα αλλο που ηταν fat32 ολα καλα αλλα 1 iso που θελω να βαλω ειναι > απο 5Gb οποτε μου εβγαζε error...
AGGANIS13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν νομιζω οτι κανει αυτο που θελω...
AGGANIS13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν νομιζω οτι κανει αυτο που θελω... Τελικα το κανει κ αυτο αλλα πολυ διαδικασια θελει.... παρα πολυ
madsc Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μπορείς να κρατήσεις το κάθε iso κάτω από 4 gb; /sc Sent from my iPhone using Insomnia
nikomas50 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δε Μπορείς να κρατήσεις το κάθε iso κάτω από 4 gb;/scSent from my iPhone using Insomnia Δεν χρειάζεται να το κάνεις αυτό, διότι το YUMI αποσυμπιέζει το iso και αντιγράφει τα αρχεία στο στικάκι. Τα αρχεία .wim & .esd είναι συνήθως μικρότερα από 4GB και γράφονται σε FAT32.
AGGANIS13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Το YUMI το δοκίμασες; Το δοκιμασα ναι. Καλο φαινεται αλλα οταν βαζω win7 - win8 και win xp μου βγαζει και τις 3 επιλογες αλλα στις 2 εχει μονο τα win 8. Το εκανα 3 φορες... Δεν βρισκω και επιλογη να αλλαξω τα ονοματα στα μενου.... Εχει πχ ΜΟΝΟ επιλογη για win7/win8 και οχι χωριστα για win7 και χωριστα για win8 και μαλλον εκει μπερδευεται...
salida Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Εβαλα ενα usb που ηταν ntfs και δεν το "εβλεπε" ενα αλλο που ηταν fat32 ολα καλα αλλα 1 iso που θελω να βαλω ειναι > απο 5Gb οποτε μου εβγαζε error To iso που είναι 5gb εσύ θα το βάλεις μέσα στο φάκελο εγκατάστασης του SARDU και συγκεκριμένα στο φάκελο ISO με το κατάλληλο όνομα και αυτό θα αναλάβει τα υπόλοιπα.(π.χ. C:\program files\SARDU\ISO) Έχω φτιάξει αρκετά usb , το ένα μάλιστα 16gb με πολλά "εργαλεία" μέσα. Ίσως χρειαστεί να φτιάξουμε έναν οδηγό...για να γίνουν όλα κατανοητά.
nikomas50 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 @AGGANIS Έχεις δίκιο, διότι αναγκάζεται να βάλει τα αρχεία με το ίδιο όνομα στους ίδιους φακέλους και υποφακέλους, οπότε το μόνο λειτουργικό που μπορεί να εγκατασταθεί είναι αυτό που φορτώνεται στο στικάκι τελευταίο. Μόνη λύση μοιάζει η χρησιμοποίηση δυο-τριών διαφορετικών USB Stick.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα