Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει να κανει με τον WD 2T Essential με τροφοδοσια

Στην αρχη που τον πηρα οταν τον εβαζα στο αρχαιο μου desktop εσβηνε ο υπολογιστης και δεν αναβε μεχρι να βγαλω το usb..τελικα ηθελε να σπρωξω το καλωδιο λιγο οταν τον συνδεα..

Τωρα 1 χρονο μετα ουδεν προβλημα σε κανενα μηχανημα...μολις απ΄το πουθενα δεν τον εμφανιζει

στο λαπτοπ μου ουτε αναγνωριζει νεα συσκευη..καμια φορα οταν κουναω το καλωδιο στην εξοδο του σκληρου κανει τον ηχο και μπλοκαρει το usb mouse μου...για να δουλεψει το ποντικι πρεπει να βγαλω τον σκληρο ξανα μανα αλλα δεν τον δεχετε με καμια ..

Ισως να΄τα παιξε τελειως το usb?

Παιζει περιπτωση να χω χασει τα αρχεια μου ?

Δημοσ.

Τι σύνδεση έχει ο δίσκος?

Αν ο δισκος (προσοχή! όχι η θήκη, το μεσα) είναι SATA κυκλοφορούν ανταπτορες SATA2USB σε καλές τιμές στο ebay (ή αμα είσαι αθήνα και βολέψει να σου δώκουμε κανα δανεικό)

Αν ο εξωτερικός είναι USB 3 υπάρχει περίπτωση όλα να είναι πάνω στην πλακέτα του δίσκου (βλέπε http://www.insomnia.gr/topic/520840-wd-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CF%8C%CF%82/)οπότε θέλει ταρζανιές για να συνδεθεί παρακάμπτωντας το USB

Δημοσ.

Δοκίμασε τον σε ενα αλλο pc και με αλλο usb καλώδιο , αν κανει τα ίδια μια τον βρίσκει μια οχι κολλήματα κτλπ καλύτερα να τον πας πισω για έλεγχο και αλλαγή (αν εχεις εγγύηση ακομα μιας και τον εχεις 1 χρόνο) , τωρα οσο αφορά τα αρχεία σου μπορεις να δοκιμάσεις με καποιο πρόγραμμα ανάκτησης το recuva η ontrack easy recovery αλλα τον αναγνωρίζει τον δίσκο αλλα δεν τον ανοίγει

Δημοσ.

καλημερα,.Αθηνα ειμαι ναι κεντρο.

Οχι δεν εχει κανεις πλεον δικος μου desktop..

USB3 ειναι ναι.

τον εβαλα εδω στο μαγαζι που εχει xp και λεει

αιχμή ρεύματος στη θύρα διανομέα: συσκευή USB έχει υπερβεί τα όρια παροχής ενέργειας της αντίστοιχης θύρας διανομέα

κατι με το ρευμα σιγουρα ε? 

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα δεν παίρνει επαρκές ρεύμα παντως δοκίμασε τον στις πίσω θύρες και με αλλο καλώδιο , αν κανει τα ίδια νομίζω κατι παίζει με τον δίσκο και πρέπει να παει για έλεγχο αν εχει εγγύηση

Δημοσ.

εχει ληξει η εγγυηση ασε που μου ειπαν στο τηλ οτι θα χασω οτι αρχειο υπαρχει μεσα αν το στειλω στην αντιπροσοπεια η σε καποιον εξουσιοδοτημενο.. 

Δημοσ.

Τοτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τον βγάλεις και τον βάλεις σε καποια εξωτερική θήκη γιατι ο δίσκος μπορει να ειναι μια χαρά αλλα να εχει πρόβλημα η θήκη / usb

Δημοσ.

μολις το δοκιμασω θα σας πω τι εγινε. Ευχαριστω παιδια!

Εντελει το βαλα σαν εσωτερικο στο desktop του μαγαζιου σε XP.

Παω διαχειριση δισκων μου τον διχνει σαν καινουριο...να του κανω νεο διαμερισμα και διαμορφωση .

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ????????????????????????

ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ?

Δημοσ.

Οχι δεν εκανα format ουτε καν..το αφησα ως εχει και το ξεσυνδεσα τι να κανω ?

ο αδερφος μου λεει οτι χαθηκαν και να κανω recovery με το Active File Pro...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...