Kent Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Εχει να κανει με τον WD 2T Essential με τροφοδοσια Στην αρχη που τον πηρα οταν τον εβαζα στο αρχαιο μου desktop εσβηνε ο υπολογιστης και δεν αναβε μεχρι να βγαλω το usb..τελικα ηθελε να σπρωξω το καλωδιο λιγο οταν τον συνδεα.. Τωρα 1 χρονο μετα ουδεν προβλημα σε κανενα μηχανημα...μολις απ΄το πουθενα δεν τον εμφανιζει στο λαπτοπ μου ουτε αναγνωριζει νεα συσκευη..καμια φορα οταν κουναω το καλωδιο στην εξοδο του σκληρου κανει τον ηχο και μπλοκαρει το usb mouse μου...για να δουλεψει το ποντικι πρεπει να βγαλω τον σκληρο ξανα μανα αλλα δεν τον δεχετε με καμια .. Ισως να΄τα παιξε τελειως το usb? Παιζει περιπτωση να χω χασει τα αρχεια μου ?
Jason 93 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 βγαλε τον δισκο απο την θηκη και δοκιμασε τον ως εσωτερικο σε ενα υπολογιστη.
Kent Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 πρεπει να παω σε ιντερνετ καφε κι αν το δεχτουν ...
Jason 93 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δεν εχεις καποιον φιλο η συγγενη με desktop;
mvaggel Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τι σύνδεση έχει ο δίσκος? Αν ο δισκος (προσοχή! όχι η θήκη, το μεσα) είναι SATA κυκλοφορούν ανταπτορες SATA2USB σε καλές τιμές στο ebay (ή αμα είσαι αθήνα και βολέψει να σου δώκουμε κανα δανεικό) Αν ο εξωτερικός είναι USB 3 υπάρχει περίπτωση όλα να είναι πάνω στην πλακέτα του δίσκου (βλέπε http://www.insomnia.gr/topic/520840-wd-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B8%CE%B5%CF%8C%CF%82/)οπότε θέλει ταρζανιές για να συνδεθεί παρακάμπτωντας το USB
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δοκίμασε τον σε ενα αλλο pc και με αλλο usb καλώδιο , αν κανει τα ίδια μια τον βρίσκει μια οχι κολλήματα κτλπ καλύτερα να τον πας πισω για έλεγχο και αλλαγή (αν εχεις εγγύηση ακομα μιας και τον εχεις 1 χρόνο) , τωρα οσο αφορά τα αρχεία σου μπορεις να δοκιμάσεις με καποιο πρόγραμμα ανάκτησης το recuva η ontrack easy recovery αλλα τον αναγνωρίζει τον δίσκο αλλα δεν τον ανοίγει
Kent Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 καλημερα,.Αθηνα ειμαι ναι κεντρο. Οχι δεν εχει κανεις πλεον δικος μου desktop.. USB3 ειναι ναι. τον εβαλα εδω στο μαγαζι που εχει xp και λεει αιχμή ρεύματος στη θύρα διανομέα: συσκευή USB έχει υπερβεί τα όρια παροχής ενέργειας της αντίστοιχης θύρας διανομέα κατι με το ρευμα σιγουρα ε?
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Απο οτι κατάλαβα δεν παίρνει επαρκές ρεύμα παντως δοκίμασε τον στις πίσω θύρες και με αλλο καλώδιο , αν κανει τα ίδια νομίζω κατι παίζει με τον δίσκο και πρέπει να παει για έλεγχο αν εχει εγγύηση
Kent Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 εχει ληξει η εγγυηση ασε που μου ειπαν στο τηλ οτι θα χασω οτι αρχειο υπαρχει μεσα αν το στειλω στην αντιπροσοπεια η σε καποιον εξουσιοδοτημενο..
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τοτε αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τον βγάλεις και τον βάλεις σε καποια εξωτερική θήκη γιατι ο δίσκος μπορει να ειναι μια χαρά αλλα να εχει πρόβλημα η θήκη / usb
Kent Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 μολις το δοκιμασω θα σας πω τι εγινε. Ευχαριστω παιδια! Εντελει το βαλα σαν εσωτερικο στο desktop του μαγαζιου σε XP. Παω διαχειριση δισκων μου τον διχνει σαν καινουριο...να του κανω νεο διαμερισμα και διαμορφωση . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ???????????????????????? ΠΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ?
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Έκανες format τον βλέπει τωρα αλλα χάθηκαν τα αρχεία σου ?
Kent Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Οχι δεν εκανα format ουτε καν..το αφησα ως εχει και το ξεσυνδεσα τι να κανω ? ο αδερφος μου λεει οτι χαθηκαν και να κανω recovery με το Active File Pro...
SPANK Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δοκίμασε ανάκτηση η με αυτο που ειπε ο αδερφός σου η με recuva ή ontrack easy recovery
Kent Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Αυτο κανω τωρα οκ ..θα σας απαντησω μολις τελειωσει..ευχαριστω ξανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα