Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φωτογραφια δεν ξερω ποσο παλια ειναι, την ειδα προσφαα απο φιλο, και μου εκανε εντυπωση, και ειναι κ ενα καλο θεμα για συζητηση..!!

http://wms.lroc.asu.edu/apollo/view?image_name=AS16-P-4095

Όπως βλέπετε την πανοραμική εικόνα... αριστερά.. εχει ενα μισοφεγγαρο ξαπλωμενο πανω πανω.. ζουμαρετε αυτο το σημειο..

ζουμαρετε 19-20 φορες την εικονα... κατι αχνοφενεται κατω απο το μισοφεγγαρο/μισοκρατηρα... 8 εκατοστα με το χαρακα προς τα κατω...

βλεπετε μια γραμμη.. πανω στην οποια υπαρχει ενας πιδακας φωτος!.. .. η γραμμη επικοινωνει/συνεχιζεται απο το σημειο που κοιτατε μεχρι τερμα πανω αριστερα.. και φαινονται κ αλλοι πιδακες φωτος μεσα στο σκοταδι..

Τι ειναι αραγε??

Δημοσ.

η μονη σοβαρη απαντηση.. και αυτη στα αγγλικα.. τι λεει το βικιπαιδια δηλαδη; ειναι γνωστο το φαινομενο;;

δε κανω πλακα ρε παιδια αν ηθελα να τρολαρω δεν θα εγραφα ολοκληρη περιγραφη για να δειτε το σημειο που σας λεω.

Συμφωνα με τον ελευθερο χρονο, ο ορισμος ειναι το συρτακι που ειδα παραπανω το οποιο απεσπασε καλες κριτικες..

Δημοσ.

το ίδιο σχήμα υπάρχει και κάτω από το "April 1972" αλλά δεν είναι τόσο στην άκρη και το μυαλό σου δε φτιάχνει σενάριο για το υπόλοιπο

Δημοσ.

Η φωτογραφια δεν ξερω ποσο παλια ειναι, την ειδα προσφαα απο φιλο, και μου εκανε εντυπωση, και ειναι κ ενα καλο θεμα για συζητηση..!!

http://wms.lroc.asu.edu/apollo/view?image_name=AS16-P-4095

Όπως βλέπετε την πανοραμική εικόνα... αριστερά.. εχει ενα μισοφεγγαρο ξαπλωμενο πανω πανω.. ζουμαρετε αυτο το σημειο..

ζουμαρετε 19-20 φορες την εικονα... κατι αχνοφενεται κατω απο το μισοφεγγαρο/μισοκρατηρα... 8 εκατοστα με το χαρακα προς τα κατω...

βλεπετε μια γραμμη.. πανω στην οποια υπαρχει ενας πιδακας φωτος!.. .. η γραμμη επικοινωνει/συνεχιζεται απο το σημειο που κοιτατε μεχρι τερμα πανω αριστερα.. και φαινονται κ αλλοι πιδακες φωτος μεσα στο σκοταδι..

Τι ειναι αραγε??

ρε φίλε είναι τόσο δύσκολο ένα printscreen, save και upload?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε φίλε είναι τόσο δύσκολο ένα printscreen, save και upload?

Για να μην ειμαι ακαλυπτος, θα τις ανεβασω τωρα, μετα απο εξι μηνες.

Επισης πριν το καλοκαιρι δεν ηξερα πως κανουμε printscreen και save στη ζωγραφικη, ασχετος γαρ.

Ανεβαζω 3 εικονες. Η πρωτη με μικρο ζουμ αριστερα, και μετα μεγαλο, και τελος (δεν κανει αλλο ζουμ) η εικονα  απο την οποια μου δημιουργηθηκε η απορια:

feggari.jpg

feggari2.jpg

feggari3.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...