Προς το περιεχόμενο

Ποιο Λειτουργικό Σύστημα Προτιμάτε ;

SPANK

Ποιο Λειτουργικό Σύστημα Προτιμάτε ;  

251 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο Λειτουργικό Σύστημα Προτιμάτε ;

• Windows XP
    • Windows 7
    • Windows 8 / 8.1
    • Windows Vista
    • Windows 2000
    • Apple OS X
    • BSD (FreeBSD, NetBSD, OpenBSD)
    • UNIX
    • Linux (Αναφέρετε ποιο)
    • Άλλο (Αναφέρετε ποιο)
      0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα

Μετα και απο παρότρυνση / πρόταση του φίλου Gtr34 ανοίγω αυτην την ψηφοφορία για το ποιο λειτουργικό σύστημα προτιμάμε ανεξάρτητα απο αλλα που μπορει να χρησιμοποιούμε επιπλεον  .

Αν θέλετε μπορειτε να αναφέρετε και μερικά λόγια για τι χρήση το εχετε ή ακομα αν εχετε 2 ή περισσότερα λειτουργικά στο ιδιο PC σε dual boot και ποια ειναι αυτα.

Όπως παντα οι απόψεις και η συμμετόχη ολων σας ειναι ευπρόσδεκτη

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν κύριο λειτουργικό Windows 7 αλλά και την τελευταία έκδοση της διανομής Ubuntu για Linux την οποία και βρήκα υπέροχη. Τα Windows 7, και όσο υποστηρίζεται από τα games και έχει updates, δεν πρόκειται να τα αλλάξω ποτέ. Παλιά είχα windows vista  :ph34r:  :unsure:

και όταν πέρασα στα 7 πριν κάνα τριάρι χρόνια περίπου, το τότε σύστημα απλά απογειώθηκε σε ταχύτητα αλλά και σταθερότητα.

Τα Windows 7 έχω εγκατεστημένα, γιατί τα θεωρώ το πιο επιτυχημένο λειτουργικό σύστημα των τελευταίων χρόνων, με διαφορά ακόμα και από Windows 8. Ταχύτητα, συμβατότητα, σταθερότητα - τα έχει όλα.

Προσωπικα προτιμώ τα 7 μιας και θεωρώ οτι καλύπτουν τις δικές μου ανάγκες για την ώρα απο εκει και πέρα εχω και ενα partition με Ubuntu και αλλο ενα με XP

Archlinux στον ssd για κύριο λειτουργικό. Στον μηχανικό win 7 για παιχνίδια και μόνο. Την στιγμή που τα παιχνίδια που θέλω θα παίζουν και σε Linux θα μείνει μόνο του.

Πως θα αλλαξουμε την ψήφο μας τώρα;

Όποιο κάνει καλύτερα την εκάστοτε δουλειά μου γι'αυτο είμαι multi booter και δεν μπαίνω σε συγκρίσεις όλα έχουν υπέρ και κατά..

Περάσαν 2 χρόνια που με το καλημέρα ήμουν στο osX τώρα 6 μήνες είμαι στα Win 8.1 απλά γιατι αυτό καλύπτει περισσότερο την σημερινή μου ανάγκη.

μεγάλη συμμετοχή σε αυτό εχουν οι browser που στα Win σου παρέχουν περισσότερες κ πιο απροβληματιστες λειτουργίες άρα δεν είναι καθαρά θέμα επιλογής λειτουργικού.

Η ψήφος μου δεν μπορεί να είναι άλλη από "λευκό"

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...