Προς το περιεχόμενο

Freezάρει το (G)TP-Link TD-W8970

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το νεότερο. Με το νέο δεν έχω αυτό το πρόβλημα, τουλάχιστον όχι ακόμα! 

Και με το νέο το usb file server πάει 5~5,5mb/s ταχύτητα καθόλου άσχημη! 

Θα σου έλεγα αν μπορείς να ζητήσεις να στο αλλάξουν με κάποιο νέο που να έρθει εργοστασιακά με το νεότερο firmware.

Τουλάχιστον εγώ είδα διαφορά σε σχέση με το πρώτο.

μαλλον δεν πρεπει να ειναι το  firmware.μπορει απλα να ειναι καποια προβληματικη παρτιδα.αν και του φιλου εστρωσε μετα απο hard reset

Στις 8 Μαΐου έβγαλε καινούργιο TD-W8970_V1_140508

Εμένα ήρθε μεTD-W8970_V1_130828

το εκανες το firmware update?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άσχετο με το παρών θέμα που άνοιξα,

μετακομίζω σε άλλη περιοχή της Γλυφάδας (από Άνω σε κάτω) και κάνω νέα σύνδεση αυτή την φορά στην Cyta.

Έχω από το 2005 forthnet και κουράστηκα να έχω τόσο μεγάλο latency στα on-line games και μου έκανε μια καλή προσφορά η Cyta για double play ως 24mbps (άσχετο ότι εκεί που θα πάω θα πιάνει top 8mbps), απεριόριστα σταθερά (πράγμα που θέλει η μάνα μου αλλιώς δεν θα ήθελα σταθερό καθόλου) και 160 λεπτά προς κινητά (όλα τα δίκτυα) με τελική τιμή τα 18 ευρώ τον μήνα σε σχέση με τα 27 που δίνω τώρα. Οπότε και είπα να την κάνω την κίνηση αυτή.

Κατά το παρελθών είχα μέσω γείτονα Cyta και είχε πολύ καλύτερο latency από εμένα πράγμα που αν γίνεται να μου το επιβεβαιώσει κάποιος και το είχα κατά νου για αλλαγή.

Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω αυτό το router αντί αυτού που δίνει η cyta. Υπάρχει τρόπος για να έχω και το τηλέφωνο σε λειτουργία; 

Έχω ένα sipura spa-3000 σε αχρηστία. Υπάρχουν πουθενά ρυθμίσεις για να παίξω με το tp-link και το spa? 

Δημοσ.

Άσχετο με το παρών θέμα που άνοιξα,

μετακομίζω σε άλλη περιοχή της Γλυφάδας (από Άνω σε κάτω) και κάνω νέα σύνδεση αυτή την φορά στην Cyta.

Έχω από το 2005 forthnet και κουράστηκα να έχω τόσο μεγάλο latency στα on-line games και μου έκανε μια καλή προσφορά η Cyta για double play ως 24mbps (άσχετο ότι εκεί που θα πάω θα πιάνει top 8mbps), απεριόριστα σταθερά (πράγμα που θέλει η μάνα μου αλλιώς δεν θα ήθελα σταθερό καθόλου) και 160 λεπτά προς κινητά (όλα τα δίκτυα) με τελική τιμή τα 18 ευρώ τον μήνα σε σχέση με τα 27 που δίνω τώρα. Οπότε και είπα να την κάνω την κίνηση αυτή.

Κατά το παρελθών είχα μέσω γείτονα Cyta και είχε πολύ καλύτερο latency από εμένα πράγμα που αν γίνεται να μου το επιβεβαιώσει κάποιος και το είχα κατά νου για αλλαγή.

Θέλω όμως να χρησιμοποιήσω αυτό το router αντί αυτού που δίνει η cyta. Υπάρχει τρόπος για να έχω και το τηλέφωνο σε λειτουργία; 

Έχω ένα sipura spa-3000 σε αχρηστία. Υπάρχουν πουθενά ρυθμίσεις για να παίξω με το tp-link και το spa? 

α.αφου δεν σου αρεσε το Latency στην forthnet γιατι δεν ζητησες fast path και καθοσουν με Interleave?ολοι σχεδον δινουν Fast path.

β.δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλ ρουτερ περα απο αυτο της cyta γιατι δεν θα σου δωσουν τα στοιχεια για να σεταρεις την τηλεφωνια.αν βρεις τροπο να τα παρεις ναι μετα μπορεις να τα σεταρεις σε spa.εγω παντως δεν θα το πηγαινα σε εταιρεια με voip για αυτο ακριβως το λογο.οκ δεν εχω θεμα με το voip σαν voip αλλα οτι σε βαζουν με ενα συγκεκριμενο ρουτερ υποχρεωτικα.αν τωρα εσυ εχεις ορεξη να του αλλαξεις τα φωτα για να παρεις τα στοιχεια οκ παω πασο.

• Like 1
Δημοσ.

α. είχα fastpath και από 21,5mbps με έριξε στα 16-16,5mbps αλλά και πάλι το latency μου ήταν άθλιο σε σχέση με φίλους μου που είχαν otenet ή cyta. Βασικά ήθελα otenet αλλά κοστίζει πολύ.

β. τους πήρα πριν από λίγο τηλ και μου είπαν όταν έρθει ο εξοπλισμός σπίτι να τους καλέσω για να με βοηθήσουν να σετάρω το router τους ως bridge για να έχω το voip και το tp-link για wifi / GB ethernet.

βέβαια το ότι θα το κάνω έτσι δεν πάει να πει ότι δεν θα βρω τα info για να το βάλω μετά στο spa :P

• Like 1
Δημοσ.

α. είχα fastpath και από 21,5mbps με έριξε στα 16-16,5mbps αλλά και πάλι το latency μου ήταν άθλιο σε σχέση με φίλους μου που είχαν otenet ή cyta. Βασικά ήθελα otenet αλλά κοστίζει πολύ.

β. τους πήρα πριν από λίγο τηλ και μου είπαν όταν έρθει ο εξοπλισμός σπίτι να τους καλέσω για να με βοηθήσουν να σετάρω το router τους ως bridge για να έχω το voip και το tp-link για wifi / GB ethernet.

βέβαια το ότι θα το κάνω έτσι δεν πάει να πει ότι δεν θα βρω τα info για να το βάλω μετά στο spa :P

το tp link δεν εχει wan θυρα οσο ξερω αρα δεν μπορει να γινει ρουτερ.θες router απο πισω με wan/internet θυρα και οχι adsl router.

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ισως να είναι λιγο δυσκολο να βγει το Update Με μορφη bin κτλ.αλλα υπομονη ετσι και αλλιως για vdsl.

αν και αμα βαλεις vdsl θα σου δωσουν και ρουτερ vdsl.για την ωρα δινουν Technicolor Που είναι πολύ τιμιο και καλο.Technicolor= Thomson=speedtouch

Ξεθάβω το topic αυτό. Σήμερα άνοιξα το καπάκι του router αυτού, έκανα solding στην serial port ένα ttl καλώδιο και πέρασα με tftp το firmware του 9980 και ναι τρέχει vdsl!!! 

Είχα καιρό τώρα το ZTE που μου είχε δώσει η wind αλλά λόγο streaming το 100mbps lan port ήταν λίγο για xb1,ps4,pc και mobile και είχα το router αυτό και καθόταν στο κουτί του, είπα να το δοκιμάσω και ευτυχώς πέτυχε! 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

το 8970 ή το 8980?το 8980 το ειχαν γραψει οτι γινοταν.για το 8970 δεν εχω δει κατι.αν πετυχαινει και σε αυτο μια χαρα.βεβαια εχει λογικη γιατι το 8980 ειναι ενα 8970 με Dual band απλα.το zte δεν ειναι το μονο προβλημα η 100mbps lan αλλα δεν ειναι δυνατο ετσι και αλλιως σαν adsl router.

Δημοσ.

Με το ίδιο guide για το 8980 έγινε και η δουλειά στο 8970 και τρέχει πλέων 9980 vdsl αλλά ναι τώρα έχει dual band wifi απλά όταν πας στα κουμπιά των 5GHz βγάζει σφάλμα, μικρό το κακό!

Δημοσ.

καλα ναι αυτο δεν ειναι προβλημα.το βασικο ειναι οτι παιζει vdsl χωρις να πληρωσεις τιποτα παραπανω και χωρις να το αλλαξεις.αν δεν εχει και τα παραξενα του 8970 ακομα καλυτερα.

η απορια ειναι αν πετυχαινει και στο v1 και στο v3 του 8970 γιατι εχουν αλλο chipset.

Δημοσ.

Οκ καλο ειναι να ξερουμε οτι εγινε με το v1 και οχι με το V3 Μην το brickarei κανεις γιατι παιζει αλλο hardware Στο V3.ακομα και εξωτερικα το ενα εχει 2 το αλλο 3 antennas.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...