AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια οπως γραφω πιο πανω συμφωνα με το sentinel απο 100% σε διαστημα ενος χρονου εχει παει 97% . Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξης : 1) Γινεται να διορθωθει ? 2) Εχει αγοραστη απο amazon περιπου πριν ενα χρονο το χαρτι της αποδειξης του amazon το εχω ,ποσο εγγυηση εχει κ αν γινεται να επιστραφει να διορθωθει απο την Samsung ? αν φυσικα ειναι μεσα την εγγυηση. Γινεται ?
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εντάξει 97 % δεν ειναι και τιποτα τραγικό παρακολούθησε το λιγο ακομα και αν δεις οτι συνεχίζει να πέφτει σταθερά το βλέπεις παλι αν και αν δεν κανω λάθος αν σε πέσει κατω απο 5 % δεν προβλέπεται απο την εγγύηση κατι. Απο οτι βλέπω εδω http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/warranty.html οι 840 PRO Series εχουν 5 χρόνια και 3 χρόνια για τους 840 Series and 840 EVO Series , για να εισαι σίγουρος παντως για το παραπάνω αν προβλέπεται / καλύπτεσαι ή μπορει να γίνει κατι για το συγκεκριμένο εντος εγγύησης παντα στείλε ενα mail στην samsung να μάθεις 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 σε ευχαριστω . μου λενε πως η ευρωπαικη εγγυηση ειναι 1 χρονο ενω αν ηταν αγορασμενος απο εδω 2 χρονια ? Ισχυει ? Μποορω αν εχει περασει ο χρονος να τον στειλω σε amazon πισω ?
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 χμμ για να σου ειπαν ετσι αυτο θα υσχύει απλα δεν ειμουν σίγουρος επειδή αγοράστηκε απο amazon τι γίνεται. Εχει περάσει χρόνος απο τοτε που έκανες την αγορά ? Ανεξάρτητα της εγγύηση που καλα εκανες και έμαθες για να ξέρεις κιολας ,κατα την γνώμη μου δεν ειναι κατι ανησυχητικό το 97 % 1
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ναι επειτα απο συζητησει ομως μου ειπε πως εξω αν το στειλω ισχυουν τα δυο χρονια ... θα επικοινωνησω με αμαζον ομως κ παλι ευχαριστω .
SPANK Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μια χαρα τοτε τους ρώτησες ομως για αυτο το 97 % αν καλύπτεσαι απο την εγγύηση ?
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οχι ,το ξεχασα ...θα τους παρω κ αυριο τηλ .
AKISHELLAS1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 αυτο θα κανω ,καλη συνεχεια κ ευχαριστω κ παλι .
antonl Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Βασικά το ποσοστό του health δε νομίζω να λέει τίποτα. Το θέμα είναι γιατί δεν είναι στο 100%. Ξέρω γω ένας δικός μου SSD είναι στο 99% εδώ και 3.5 χρόνια λόγω 2 bad sectors που αναφέρει το hdd sentinel. 2
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Και εμενα πηγε στα 97%, απο 98% που ηταν λιγες ημερες πριν... Με αυτο τον ρυθμο σημαινει οτι δεν θα αντεξει πανω απο 5 χρονια. 1
SPANK Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Οχι απαραίτηρα δεν υσχύει αυτο οτι θα αντέξει 4 5 6 χρόνια επειδή έπεσε ξέρω γω μεσα σε 1 μήνα , βασικα ουτε εγω δεν εχω καταλάβει ξεκάθαρα πως ακριβώς πέφτει το ποσοστό σε εναν δίσκο και καθε πόσο. πχ εχω 2 green 3 χρόνια που δουλεύουν συνέχεια σχετικά και εναν intel ssd 80gb sata sata2 πανω απο 5 χρόνια και ολοι ειναι στο 100% οποτε μαλλον ειναι λιγο μη ξεκάθαρο τι και πως 1
manos89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Παιδια εχω και γω τον δισκο και απο οτι καταλαβα εχει καποιο θεμα με το sentinel. Απο την πρωτη βδομαδα ειναι 99% και πεφτει καθε 2-3 μηνες αλλα σε αλλο προγραμμα τον εμφανιζει 100%.
8elwADSL Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Αυτά τα disk monitoring προγράμματα είναι αξιόπιστα γενικά; Νομίζω ότι δεν πρέπει να τους δίνεις και πολύ σημασία άλλα λέει το ένα άλλα το άλλο.
Federacion Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 αυτο θα κανω ,καλη συνεχεια κ ευχαριστω κ παλι . Τελικά τους ρώτησες; Έχω το ίδιο θέμα ακριβώς! 97% στον χρόνο επάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα