Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 θελω μια εντολη που να επαναφερει την ip του ρουτερ...κι γενικοτερα οταν τα χανει το ρουτερ να το επαναφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 how to reset your router κανε το κοπο να το ψαξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 θελω μια εντολη που να επαναφερει την ip του ρουτερ...κι γενικοτερα οταν τα χανει το ρουτερ να το επαναφερει Αν χανει την ip ο ρουτερ σου εχεις προβλημα με την συνδεση σου!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Πες τι ακριβώς πρόβλημα έχεις ή αν δεν έχεις, τι θέλεις να κάνεις. Το router δεν πρέπει να χάνει την ip που του δίνει ο πάροχος. Αν το κάνει τότε ή έχει πρόβλημα και πρέπει να το αντικαταστήσει ο πάροχος σου ή έχεις πρόβλημα με τη γραμμή σου και σου κάνει αποσυνδέσεις. Στην τελευταία περίπτωση το router θα πρέπει να κάνει επανασύνδεση αυτόματα μόλις σηκωθεί η γραμμή. Αν θέλεις να αλλάζεις ip για να κατεβάζεις από file hoster δωρεάν τότε θα πρέπει να πας στη λύση κάποιου download manager π.χ. το jdownloader και να βρεις ή να φτιάξεις ένα σκριπτάκι συγκεκριμένα για το router σου που να κάνει disconnect-release-reconnect μόλις τελειώσει ένα part για να αλλάξεις ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 how to reset your router κανε το κοπο να το ψαξεις ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΗΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ ΑΠΛΟΣ ΡΟΤΙΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΟΠΟ..ΑΠΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΝΤΟΛΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Για αρχή, μην γράφεις κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. Δεύτερον, προσπάθησε να γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός στης ερωτήσεις και στις απαντήσεις σου γιατί η λογική των φόρουμ δεν είναι σαν τα chat όπου έχεις την πολυτέλεια να κάνεις γρήγορες ερωτήσεις και να παίρνεις γρήγορες απαντήσεις. Στα φόρουμ πρέπει να αναλύεις σωστά το πρόβλημα σου και να απαντάς σε όποιον μπει στον κόπο να ασχοληθεί με το πρόβλημα σου για να μπορείς να βοηθηθείς σωστά. Στο προηγούμενο ποστ σε ρώτησα κάποια πράγματα, το ίδιο και ο nikos, προσπάθησε να γίνεις πιο σαφείς στο τι θέλεις να κάνεις γιατί αν διαβάσεις τι σου είπα θα δεις ότι μπορείς να κάνεις reset το router μέσω κάποιου script. Έτσι κάνουν οι download managers για να μπορούν να ανανεώνουν αυτόματα την ip του router ώστε να κατεβάζουν συνεχόμενα τα parts από τους file hosters. Αυτό που σου είπε ο vaios είναι να ψάξεις για το πως γίνεται το reset αλλά φαντάζομαι ότι εννοούσε αυτό που σου είπα κι εγώ, μέσω κάποιου script του jdownloader. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 α ναι το ξεχασα οτι γινετε κι απο εκει Για αρχή, μην γράφεις κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις. Δεύτερον, προσπάθησε να γίνεσαι λίγο πιο αναλυτικός στης ερωτήσεις και στις απαντήσεις σου γιατί η λογική των φόρουμ δεν είναι σαν τα chat όπου έχεις την πολυτέλεια να κάνεις γρήγορες ερωτήσεις και να παίρνεις γρήγορες απαντήσεις. Στα φόρουμ πρέπει να αναλύεις σωστά το πρόβλημα σου και να απαντάς σε όποιον μπει στον κόπο να ασχοληθεί με το πρόβλημα σου για να μπορείς να βοηθηθείς σωστά. Στο προηγούμενο ποστ σε ρώτησα κάποια πράγματα, το ίδιο και ο nikos, προσπάθησε να γίνεις πιο σαφείς στο τι θέλεις να κάνεις γιατί αν διαβάσεις τι σου είπα θα δεις ότι μπορείς να κάνεις reset το router μέσω κάποιου script. Έτσι κάνουν οι download managers για να μπορούν να ανανεώνουν αυτόματα την ip του router ώστε να κατεβάζουν συνεχόμενα τα parts από τους file hosters. Αυτό που σου είπε ο vaios είναι να ψάξεις για το πως γίνεται το reset αλλά φαντάζομαι ότι εννοούσε αυτό που σου είπα κι εγώ, μέσω κάποιου script του jdownloader. λιπον φιλε 1, εμαθα να γραφω μονο με κεφαλαια κι αμα δε σε αρεσει διεγραψε με 2 εγω θελω απαντησης με 2-3 λεξεις οπος ο φιλος παραπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Όλα τα ξέρις εσή αλλά είσε ξεχασιάρις πανάθαιμά σε! Για να κάνεις ρισέτ την αϊ πι του ρούτερ πρέπει να γράψης αυτούς τους κόδικες: αϊπικονφιγκ /ριλισ αϊπικονφιγκ /φλασντιενες αϊπικονφιγκ /ρινιού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Όλα τα ξέρις εσή αλλά είσε ξεχασιάρις πανάθαιμά σε! Για να κάνεις ρισέτ την αϊ πι του ρούτερ πρέπει να γράψης αυτούς τους κόδικες: αϊπικονφιγκ /ριλισ αϊπικονφιγκ /φλασντιενες αϊπικονφιγκ /ρινιού εισαι γιγαντας μεγαλε!!! αμα θες μπορεις να μου τις γραψεις στα αγληκα τις εντολες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Kercyn Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ipconfig /release ipconfig /flushdns ipconfig /renew Τώρα βέβαια μπορεί αυτά να μην κάνουν αυτό που θες γιατί δεν ξέρω τι θες, αλλά δοκίμασέ τα κι ο θεός βοηθός... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 σε ευχαριστω Members ειδες με πεντε κουβεντες καταλαβαμε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Οντως ... καταλάβαμε πολλά. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 λιπον φιλε 1, εμαθα να γραφω μονο με κεφαλαια κι αμα δε σε αρεσει διεγραψε με 2 εγω θελω απαντησης με 2-3 λεξεις οπος ο φιλος παραπανο 1. Πότε δηλαδή έμαθες να γράφεις με κεφαλαία; Και τα δύο θέματα σου τα άνοιξες με πεζά γράμματα. Στην πορεία τα έμαθες τα κεφαλαία; Εξ άλλου σου εξήγησα ότι όταν γράφεις με κεφαλαία στα φόρουμ είναι σαν να φωνάζεις και αυτό είναι ενοχλητικό για τα υπόλοιπα μέλη. Επίσης δεν είμαι mod εδώ για να σε διαγράψω, που και να ήμουν πάλι δεν θα το έκανα. Και τέλος δεν μου αρέσει το υφάκι σου. 2, Οι 2-3 λέξεις σου έφτασαν στα 10 πόστ και ακόμα δεν έφτασες σε λύση γιατί οι εντολές που σου έδωσε ο kercyn, αν και σωστές για την ανανέωση της ip στον υπολογιστή δεν έχουν καμία σχέση με το router. Το μόνο που κάνουν είναι να ανανεώνουν την ip από την κάρτα δικτύου και να φλασάρουν το dns pool. Δεν πρόκειται να κάνουν ανανέωση στο router ή επανασύνδεση. Members ειδες με πεντε κουβεντες καταλαβαμε ολοι Εσύ δεν ξέρω τι κατάλαβες αλλά αν πω τι καταλάβαμε όλοι οι άλλοι θα φάω παρατήρηση γι αυτό και θα τηρήσω σιωπή ιχθύος. Το members δεν είναι το προφιλ μου αλλά ότι είμαι μέλος στο φόρουμ και όχι Admin, mod ή stuff. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 α ναι το ξεχασα οτι γινετε κι απο εκει λιπον φιλε 1, εμαθα να γραφω μονο με κεφαλαια κι αμα δε σε αρεσει διεγραψε με 2 εγω θελω απαντησης με 2-3 λεξεις οπος ο φιλος παραπανο οτι εμαθες να γραφεις με κεφαλαια δεν σημαινει οτι επιτρεπεται. επισης δεκτο οτι καποιος δεν ξερει ορθογραφια για x ψ λογους.απειρα προγραμματα browsers κτλ αναλαμβανουν για σενα να τα διορθωσουν.αλλο δεν ξερω ορθογραφια αλλο δεν δεχομαι να τα περασω απο ενα προγραμμα διορθωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 ενας που τα ακουει για προτη φωρα λογικο ειναι να μην καταλαβει ιι μπερδεβετε πιο πολυ οτι εμαθες να γραφεις με κεφαλαια δεν σημαινει οτι επιτρεπεται. επισης δεκτο οτι καποιος δεν ξερει ορθογραφια για x ψ λογους.απειρα προγραμματα browsers κτλ αναλαμβανουν για σενα να τα διορθωσουν.αλλο δεν ξερω ορθογραφια αλλο δεν δεχομαι να τα περασω απο ενα προγραμμα διορθωσης καλα κΑΛα δε θελω να χαλαστουμε το λιγουμε εδω... αλα εισαι λαθως κι αποτομος γεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις