Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή χρονια σε όλους με πολλα Mbps και ελάχιστο Ping!!!

Τσέκαρα στατιστικα και ειμαι full 50/5 δηλαδή 49996/4999 και η καλωδιακή μου απόσταση απο το KV ειναι σχετικα μεγάλη ~200m. Οπότε σίγουρα αντέχει και αρκετό χαλκό πριν πέσει απο τα 50. Δεν έχω δει max attenuable υποθέτω θα ειναι λιγο πιο πάνω. Θα ποστάρω screenshot πιο μετα με τα στατς. Ναι λογικά θα ειμαι σε FastPath για να έπεσα τόσο πολυ σε ping. BTW poyline, δεν έκανα καμία αλλαγή ακόμα στην καλωδίωση(το μοντεμ πανω σε μια πριζα και όλες οι αλλες έχουνε φιλτρακι) αν και σκοπευω να κάνω κάποια στιγμη.

τα 200 μετρα δεν ειναι μεγαλη αποσταση οποτε ανετα μπορεις να εχεις πανω απο 80 mbit attainable.αλλα σιγουρα το attainable σου θα πεφτει παρα πολυ οπως και τα Margin σου θα ειναι μικροτερα λογω παραλληλης καλωδιωσης(bridge taps).δηλαδη σε σωζουν τα 200 μετρα.αν ησουν παραπανω και ειχες παραλληλα μπορει να εβλεπες λιγοτερο απο 50.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση σχετικά με το speedport του ΟΤΕ προσπαθω να το κανω bare modem έχω απενεργοποιήσει dhcp, firewall και γενκα τα παντα, βλέπω λοιπον πως έχει δυο wan interfaces το ένα otetv και το αλλο ote connex, το θεμα μου ειναι πως έτσι και κάνω και τα δύο bridge τοτε δεν έχω πλεον προσβαση στο web interface. Ετσι και κάνω μόνο το ένα έχω προσβαση, Απο ότι καταλαβαίνω έχει ενα inteface για το connex το οποίο By default ειναι σε route mode και το ote tv ειναι σε bridge μιας και λογικ θα κολίσει πανω του η συσκευη του OTE για να κανει dial. Το ξέρω πως το μπορω να το αφήσω route μιας και αφήνει ppp passthrough και το router μου μπορει να κανει dial αλλά γιατι να μην μπορω να το έχω bridge και να έχω και web interface ωστε να βλεπω τα στατιστικα όπως σε όλα τα παλια modem/router?

Δημοσ.

Η "λύση" στο δικό μου πρόβλημα που σε παραπέμπει ο poulinos, ήταν να αλλάξω από 724 σε entry 2i, και πάλι δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με το bridge, γιατί όπως εξηγώ στο άλλο thread, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αφού κάνω τη δουλειά μου με pass-through. Εσένα, είτε σε bridge mode είτε σε router mode, το PPPoE μπορείς να το ξεκινήσεις από το άλλο μηχάνημα; Γιατί θεωρητικά είναι default το pppoe-pass-through και στο router mode οπότε θα έπρεπε να μπορείς. Στη δική μου περίπτωση ούτε αυτό δούλευε σωστά.

Α, όπως μου πρότεινε και ο poulinos, για δες τι firmware version έχεις και να δεις αν είναι ίδια με αυτήν που έχει και ο poulinos στο γραφείο του (που σε αυτόν δουλεύουν όλα κανονικά).

Δημοσ.

ευχομαι να μην ειναι με το speedport 2 entry αυτα που γραφει ο φιλος πιο πανω γιατι μετα σε βλεπω σε after market router.ειλικρινα περιμενω να μας πει.αν εχει και αυτος 724 και του κανει το ιδιο θα αρχιζω να ανησηχω τι γινεται και εμενα μου επαιξε.mamalacation εσυ εχανες το interface ακομα και αν γυρναγες το ενα interface se bridge ή εκανες και τα δυο και το χανες?

καλησπέρα και πάλι, μια ερώτηση σχετικά με το speedport του ΟΤΕ προσπαθω να το κανω bare modem έχω απενεργοποιήσει dhcp, firewall και γενκα τα παντα, βλέπω λοιπον πως έχει δυο wan interfaces το ένα otetv και το αλλο ote connex, το θεμα μου ειναι πως έτσι και κάνω και τα δύο bridge τοτε δεν έχω πλεον προσβαση στο web interface. Ετσι και κάνω μόνο το ένα έχω προσβαση, Απο ότι καταλαβαίνω έχει ενα inteface για το connex το οποίο By default ειναι σε route mode και το ote tv ειναι σε bridge μιας και λογικ θα κολίσει πανω του η συσκευη του OTE για να κανει dial. Το ξέρω πως το μπορω να το αφήσω route μιας και αφήνει ppp passthrough και το router μου μπορει να κανει dial αλλά γιατι να μην μπορω να το έχω bridge και να έχω και web interface ωστε να βλεπω τα στατιστικα όπως σε όλα τα παλια modem/router?

γιατι δεν αφηνες το iptv interface οπως ειναι ή να το βαλεις routed αν ετσι δεν χανεις το interface?αν το κανεις routed απλα μετα δεν θα παιζει το iptv.δεν ξερω αν εχεις ή οχι.αν δεν εχεις αποκωδικοποιητη τοτε no problem.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και να εχετε μια πολυ καλη χρονια!!

εχουμε καμια ενημερωση για vdsl στη Γαργηττου κοντα στην Εθνικη Τραπεζα?

Δημοσ.

εφοσον εχουν γινει καποια κομματια του γερακα δεν θα αργησει και σε σενα.αλλα τοσο καιρο με τις γιορτες μην περιμενεις οτι θα γινοντουσαν εργασιες.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους και να εχετε μια πολυ καλη χρονια!!

εχουμε καμια ενημερωση για vdsl στη Γαργηττου κοντα στην Εθνικη Τραπεζα?

Εχεις κάνει έλεγχοα για διαθεσημότητα? Γενικά όλος ο Γερακας ειναι στα τελειώματα απο πλευράς διαθεσημότητας. Φυσικά μπορει να υπάρξουν και περιπτωσεις όπου θα καθυστερίσει καποια υποπεριοχη αλλα σε γενικες γραμμες ειναι θέμα ημερών.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν καταλαβαίνω γιατί λές ότι γενικά όλος ο Γέρακας είναι στα τελειώματα όταν απο Εθνικής Αντιστάσεως και σε όλη η αριστερή πλευρά δεν έχουν μπεί Kv(εκτός 2 σημείων) δλδ στο 1/3 του Γέρακα δεν υπάρχουν ακόμα,αυτό δεν μου μοιάζει για τελειώματα εμένα.

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν καταλαβαίνω γιατί λές ότι γενικά όλος ο Γέρακας είναι στα τελειώματα όταν απο Εθνικής Αντιστάσεως και σε όλη η αριστερή πλευρά δεν έχουν μπεί Kv(εκτός 2 σημείων) δλδ στο 1/3 του Γέρακα δεν υπάρχουν ακόμα,αυτό δεν μου μοιάζει για τελειώματα εμένα.

Εχεις κάνει έλεγχοα για διαθεσημότητα? Γενικά όλος ο Γερακας ειναι στα τελειώματα απο πλευράς διαθεσημότητας. Φυσικά μπορει να υπάρξουν και περιπτωσεις όπου θα καθυστερίσει καποια υποπεριοχη αλλα σε γενικες γραμμες ειναι θέμα ημερών.

Δημοσ.

απλα και κοντα στο αστικο κεντρο δεν θα αλλαχτουν τα kv με καφαο λογω οτι η αποσταση ειναι ηδη μικρη οποτε δεν χρειαζεται.δεν ξερω αν πιανεται αυτο το κομματι που λες μεσα απλα το λεω.

επισης το αστικο κεντρο του γερακα ενδεχομενως να δινει ιντερνετ και σε αλλες περιοχες εκει διπλα οπως γινεται και με το αστικο κεντρο της πεντελης που δινει πεντελη, βριλησσια κτλ.εκει πχ δεν ξερω αν τα βριλησσια θα παρουν μαζι με την πεντελη εφοσον ειναι διαφορετικος δημος ασχετα οτι παιρνουν απο το ιδιο αστικο κεντρο.το λεω γιατι λογικα δεν παει μονο ανα αστικο κεντρο αλλα και ανα δημο να υποθεσω που θα πρεπει να γινει και συμφωνια με τον δημαρχο κτλ.

επισης οσο θυμαμαι στην περιπτωση της πεντελης πρωτα μπηκε πεντελη και μετα βριλησσια.το παραδειγμα ειναι απλα ενα παραδειγμα.υπαρχουν και αλλα τετοια αστικα κεντρα που δινουν σε πολλους δημους.

Δημοσ.

καλησπερα!!!εχω κανει ελεγχο και σε cosmote και σε forthnet και ακομα τιποτα.....εργασιες στο kv που ειναι ακριβως απεναντι μου εχουν γινει και συνεχιζουν και γινονται.....εχει καποιος κανενα τηλεφωνο απο forthnet (σε τεχνικους) να επικοινωνησω να δω ποσο θα τραβηξει ακομα??? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...