Προς το περιεχόμενο

Noctua nh-u12s vs Coolermaster hyper 212 evo

rowain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θέλω τη γνώμη σας για μια λεπτομέρεια σχετικά με τις 2 αυτές ψύκτρες:

Το ότι η NH-U12S είναι αρκετά καλύτερη ντάξει οκ..είναι λογικό...αλλά θα δω μεγάλη διαφορά αν πάω από την 212 EVO στην συγκεκριμένη noctua? (Μιλώντας πάντα για OC). Προς το παρόν δεν έχω θέμα με την HYPER και δεν σκοπεύω να την αλλάξω, μιας και με το ελάχιστο OC που έχω κάνει + το undervolting δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με θερμοκρασίες και η ταχύτητα στην οποία βρίσκεται μου φτάνει προς στιγμήν...Απλά αυτή η NOCTUA με ψήνει για το μέλλον αν θελήσω τελικά να τον ζωρίσω παραπάνω και η HYPER τα παίξει..

Όποιος μπορέσει ας πει τη γνώμη-γνώση-εμπειρία του :-). Thanks

Υ.Γ.   Θα σας παρακαλούσα να μην προτείνετε άλλες ψύκτρες (είτε αερόψυκτρες είτε υδρόψυκτρες), έχω καταλήξει σε αυτή από βίτσιο πιο πολύ και λόγω και του κουτιού, το οποίο τουλάχιστον τώρα τσιγκουνεύομαι να το αλλάξω... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έγινε θάνο, ευχαριστώ για τον κόπο σου!

Τώρα κάτι Off topic, αλλά στο anandtech που μου παρέθεσες, δείχνει πως η NH-D14διαφέρει με τηη HYPER περίπου 2 βαθμούς είτε είναι σε 100% είτε σε PWM...Λίγο κουλό μου φαίνεται αυτό...επίσης η NH-U14S πιάνει έως και 4 βαθμούς πιο κάτω από την D14..Η D14 θεωρητικά είναι καλύτερη από όλες αυτές όμως...

ok τότε :-) . Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807562πιστεύεις ότι με αυτά τα fan mounting clips θα μπορέσω να τοποθετήσω ανεμiστήρα πάνω στην hyper?

ok τότε :-) . Να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.807562πιστεύεις ότι με αυτά τα fan mounting clips θα μπορέσω να τοποθετήσω ανεμiστήρα πάνω στην hyper?

Αν μιλάμε πάντα για την Hyper Evo,έχει η συσκευασία brackets για δεύτερο ανεμιστήρα...

DSC07940.jpg

Αν μιλάμε πάντα για την Hyper Evo,έχει η συσκευασία brackets για δεύτερο ανεμιστήρα...

Το ξέρω αυτό lol...Απλά το ένα το έχω σπάσει :devil:

Για αυτό ρωτάω αν τα παραπάνω clips είναι οκ για mounting...

Το ξέρω αυτό lol...Απλά το ένα το έχω σπάσει :devil:

Για αυτό ρωτάω αν τα παραπάνω clips είναι οκ για mounting...

Α,γκότ ιτ!

Μπορείς να δοκιμάσεις, χωρίς να είμαι σίγουρος.Να ξέρεις όμως οτι οι αληθινοί άντρες κάνουν πατέντες με zip ties και μονωτική.Και φτιάνουν το pc ημίγυμνοι με μια μπύρα στο χέρι,ακούγοντας hard rock! :lol:

• Like 5

Εγω την εχω πανω σε 4770Κ την 212. Ενταξει μια χαρα ειναι αλλα οχι η καλυτερη. Μεχρι 67 με prime εχει παει. Απλα απο τις φθηνες ειναι η καλυτερη ισως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...