Crash_Batic Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους. Θα ηθελα να ασχοληθω με τους υπολογιστες και να σπουδασω πανω στον κλαδο.Εχω τελειωσει το στρατο και ειμαι 24 στα 25..Ασχολουμαι με υπολογιστες απο τα 10 μου και ξερω αρκετα πραγματα πανω στο αντικειμενο αλλα ηρθε η ωρα να το σπουδασω κιολας και να παρω ενα χαρτι στα χερια μου.Κατι το οποιο δεν εκανα γιατι δεν ειχα το μυαλο να το κανω μεσω πανελληνιων στα 18 μου,μετα πηγα φανταρος και μετα με καποια στραβοκαταστασεις που προεκυψαν στην οικογενεια μου δεν το σπουδασα μεσω πανελληνιων. Τωρα επειδη θελω να το σπουδασω μπορειτε να μου πειτε καποια σχολη δημοσια (ΙΕΚ ας πουμε,ή Σιβιτανιδειο σχολη οπως εχω ακουσει) που να ειναι δωρεαν (επειδη χρημα δεν παιζει και τα ιδιωτικα ΙΕΚ εχω ακουσει οτι ειναι "ολιγων gtp"? Θα ηθελα να ασχοληθω με δυκτια,προγραμματισμο,συστηματα Η/Υ.. Υπαρχει κατι αξιολογο?
gigisoni Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Θα περιμένεις τον Σεπτέμβρη να δεις ποια δημόσια ΙΕΚ προσφέρουν και ποια τμήματα πληροφορικής. Τότε βγαίνει το πρόγραμμα κΙ κάθε χρόνο αλλάζει.
Crash_Batic Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Θα περιμένεις τον Σεπτέμβρη να δεις ποια δημόσια ΙΕΚ προσφέρουν και ποια τμήματα πληροφορικής. Τότε βγαίνει το πρόγραμμα κΙ κάθε χρόνο αλλάζει. Ποια προσφερουν δωρεαν εννοεις? Και ποιες ειδικοτητες θα εχουν?
gigisoni Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ποια προσφερουν δωρεαν εννοεις? Και ποιες ειδικοτητες θα εχουν? Όλα τα δημόσια δωρεάν είναι. Και ναι, οι ειδικότητες του κάθε δημόσιου ΙΕΚ αλλάζουν κάθε εξάμηνο. Τον Σεπτέμβρη ξέρουν ποιο ΙΕΚ θα έχει ποιες ειδικότητες.
Crash_Batic Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Όλα τα δημόσια δωρεάν είναι. Και ναι, οι ειδικότητες του κάθε δημόσιου ΙΕΚ αλλάζουν κάθε εξάμηνο. Τον Σεπτέμβρη ξέρουν ποιο ΙΕΚ θα έχει ποιες ειδικότητες. Ειχα ακουσει οτι σε δημοσια ειχε καποιο ποσο ανα εξαμηνο ή κατι τετοιο..Ποσο υψους 200-300 ευρω..Κατι τετοιο..
gigisoni Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ειχα ακουσει οτι σε δημοσια ειχε καποιο ποσο ανα εξαμηνο ή κατι τετοιο..Ποσο υψους 200-300 ευρω..Κατι τετοιο.. Είχε. Από φέτος δεν έχει.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 By the way να ξέρεις οτι πληροφορική μαθαίνεις τόσο καλά όσο ασχολείσαι! Εννοείται οτι πρέπει απο κάπου να μάθεις τα βασικά κτλ, αλλα απο κει και πέρα θα μάθεις μόνος σου. Είμαι περίπου 7 χρόνια στον επαγγελματικό κλάδο της πληροφορικής και οι περισσότεροι που πραγματικά είναι γνώστες και πραγματικά ξέρουν τι τους γινεται, είναι απόφοιτοι λυκείου ή ΤΕΙ, οι οποίοι το εχουν ψάξει το αντικείμενο μέχρι αηδίας!! (Μιλάω πάντα για αυτούς που εχω γνωρίσει εγω!) 1
Crash_Batic Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Να ευχαριστησω τον Λεωνιδα για τις πληροφοριες που μου εδωσε και που μου δινει ακομα Κανεις αλλος καμια γνωμη παιδια? Κανενα ΙΕΚ δημοσιο που να γνωριζει καποιος απο εδω οτι αξιζει? Επεξ/σία 3 Απριλίου 2014 από Crash_Batic
Kapws Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ... είναι απόφοιτοι λυκείου ή ΤΕΙ... Σόρρυ για το offtopic, αλλά μ'αρέσουν πολύ αυτές οι εξισώσεις!
Crash_Batic Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Είχε. Από φέτος δεν έχει. Οχι σε ολα παντως! Η Σιβιτανιδειος παντως δεν ειναι εντελως δωρεαν... Σόρρυ για το offtopic, αλλά μ'αρέσουν πολύ αυτές οι εξισώσεις! Οι οποιες εχουν τι?
sphinxgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εγω απο τη σειρά μου θέλω να ρωτήσω, τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις με τους υπολογιστές μετά απο 2-3 χρόνια? Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου?
Crash_Batic Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Εγω απο τη σειρά μου θέλω να ρωτήσω, τι ακριβώς θα ήθελες να κάνεις με τους υπολογιστές μετά απο 2-3 χρόνια? Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου? Να δουλευω σε μια εταιρια πανω στους υπολογιστες.Ειτε ως τεχνικων εφαρμογων, ειτε ως web developer..
sphinxgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 με ένα ΙΕΚ, άπειρη δουλειά και γνωστό να σε προωθεί απο τα πρώτα βήματα σου, μπορείς να τα καταφέρεις. Αν κόψεις κάτι απο αυτά τα 3, ΔΕΝ μπορείς να τα καταφέρεις
Crash_Batic Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 με ένα ΙΕΚ, άπειρη δουλειά και γνωστό να σε προωθεί απο τα πρώτα βήματα σου, μπορείς να τα καταφέρεις. Αν κόψεις κάτι απο αυτά τα 3, ΔΕΝ μπορείς να τα καταφέρεις Γιατι δεν μπορεις να τα καταφερεις αν κοψεις εστω απο ενα? Γιατι εγω ας πουμε δεν εχω καποιο γνωστο για παραδειγμα..
sphinxgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Γιατι δεν μπορεις να τα καταφερεις αν κοψεις εστω απο ενα? Γιατι εγω ας πουμε δεν εχω καποιο γνωστο για παραδειγμα.. Γιατί όταν ψάχνουν 200.000 για δουλειά σε εταιρία, τότε μάλλον θα πάρουν αυτόν που έχει και 5 συστάσεις (και ας μην είναι ο καλύτερος) και όχι αυτόν που έχει τα ίδια τυπικά προσόντα με τους υπολοίπους. Και μην ξεχνάς πως το ίδιο όνειρο έχουν απόφοιτοι κολεγίων, ΤΕΙ, ΑΕΙ, πληροφορικής , μαθηματικού κλπ κλπ Αν απο την άλλη θεωρείς πως στα 26 θα είσαι καλύτερος απο όλο τον ανταγωνισμό στο μέγιστο επίπεδο , σε όλους τους τομείς που απαιτούνται, τότε go for it. Αυτό όμως αποκλείεται εξ αρχής γιατί έχεις να μεγάλο μείον. Δεν έχεις λεφτά να ξοδέψεις. Λεφτά για πιστοποιήσεις κλπ που απαιτούνται ώστε να αποδείξεις τις γνώσεις σου. Λεφτά που ξεκινούν απο 3000€ και ξεπερνούν τα 10.000€ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα