Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Συγγενικο μου προσωπο πηγε σημερα σε επαρχιακο Αστυνομικο τμημα για θεωρηση γνησιου της υπογραφης . Ο Αξκος υπηρεσίας το ρωτησε αν εχει εκρεμοτητα με το Δημοσιο σε οφειλες . Απαντησε αρνητικα το ελεγξε σε καποιο υπολογοστη και δεν ειχε κανενα πρόβλημα. Στην ερωτηση τι θα συνεβαινε αν ειχε καποιο χρεος η απαντηση ηταν "προσωποκρατηση" Ετσι ειχε γινει της ειπε και με πολιτη που εχε κανει μαλιστα ρυθμιση χρεων αλλα δεν φαινοταν στο συστημα και τον κρατησαν μεχρι ο γιος του να παει στη εφορια να φερει σχετικη βεβαιωση Προσοχη μεγαλη !!!! Ο Θεοχαρης είναι πανταχού παρων !!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Wifi by Σαμαρας θα εχουν !!!!!!!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Η προσωποκρατηση δεν εχει καταργηθεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δε νομίζω να γίνεται αυτό ... ή βαριόταν ο αστυνομικός και πήγε να ψαρώσει τον συγγενή του για να περάσει η ώρα ή πήγε να της κάνεθ καμάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Η προσωποκρατηση δεν εχει καταργηθεί; Δε νομίζω να γίνεται αυτό ... ή βαριόταν ο αστυνομικός και πήγε να ψαρώσει τον συγγενή του για να περάσει η ώρα ή πήγε να της κάνεθ καμάκι Μαλλον εχετα χασει επισοδια ....Πολλους εχουν συλαβει ακομα και για τροχαια παραβαση και τους κρατανε για χρεη για το δημοσιο .Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο οριο χρεους ή όχι Καποιοι ζητανε να παψει αλλα δεν εχει γινει https://www.google.gr/#q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μαλλον εχετα χασει επισοδια ....Πολλους εχουν συλαβει ακομα και για τροχαια παραβαση και τους κρατανε για χρεη για το δημοσιο .Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο οριο χρεους ή όχι Καποιοι ζητανε να παψει αλλα δεν εχει γινει https://www.google.gr/#q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%87%CF%81%CE%AD%CE%B7+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF Αμα χρωστάς κανα μύριο καλά να σου κάνουνε και να σε χρεώνουν ενοίκιο στο κρατητηριο. Μιλάμε για καθημερινές κατάστάσεις/ποσά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αμα χρωστάς κανα μύριο καλά να σου κάνουνε και να σε χρεώνουν ενοίκιο στο κρατητηριο. Μιλάμε για καθημερινές κατάστάσεις/ποσά. Πριν 7-8 χρόνια είχε σταματήσει η τροχαία για έλεγχο τον γαμπρό μου και τον πήραν μέσα, πήγε η αδερφή μου και πλήρωσε και τον έβγαλαν. Είχε κλήση παλιά επειδή δεν είχε δίπλωμα για φορτηγό που το αφεντικό του επέμενε να οδηγήσει και τον είχαν γράψει. Το αφεντικό είχε πει ότι θα την πλήρωνε που δεν το έκανε, και σε έλεγχο μετά από χρόνια τον πήραν μέσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Αμα χρωστάς κανα μύριο καλά να σου κάνουνε και να σε χρεώνουν ενοίκιο στο κρατητηριο. Μιλάμε για καθημερινές κατάστάσεις/ποσά. Εξαρτάται και από το τι χρωστας ....Αν είναι ΦΠΑ που εχεις εισπραξει ή ασφαλιστικες εισφορες που εχεις παρακρατησει και δεν εχεις αποδωσει συμφωνω απολυτα Τελευταια όμως πολλα οικονομικα αλλα γεγονοτα εχου οδηγησει κοσμο που πολλαπλασιάζεται καθημερινα σε δημοσιο χρεος επειδή απλα δεν μπορει να πληρωσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Μιά απλήρωτη κλήση του κουνιαδάκου μου έφτασε στα 300€ με τις προσαυξήσεις. Σε τυχαίο έλεγχο πήγε μέσα και τον βγάλαμε αφού πληρώσαμε. Το καλό:Είχε λεφτά μαζί του που φτάνανε για το χρέος και δεν τα δεχτήκανε,είτε γιατί έτσι είναι ο νόμος,είτε γιατί θέλανε να του σπάσουνε το τσαμπουκά. Σημασία έχει πως για ένα βράδυ ήταν στα σίδερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreaslam Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 συνέβη και σε δικό μου άνθρωπο. του έσπασαν το αμάξι, φώναξε αστυνομία, και τον μάζεψαν γιατί εκκρεμούσε δίκη εναντίον του για χρέη προς ΟΑΕΕ (από κλεισμένο μαγαζί λόγω κρίσης το 11). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά, λόγω απόστασης μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Συχνά-πυκνά (τουλάχιστον μια φορά το μήνα) με σταματούν σε μπλόκα για έλεγχο, και ποτέ τον τελευταίο χρόνο δεν μου έχουν ζητήσει δίπλωμα/ασφάλεια, κλπ. Ζητούν μόνο ταυτότητα, δίνει τα στοιχεία μου ένας από τους αστυνομικούς στον ασύρματο, και μετά από λίγο φεύγω. Έχει αλλάξει κάτι; Για το θέμα του "μέσα" , επειδή ρώτησα, πρέπει να έχει ζητήσει ο δημόσιος φορέας στον οποίο χρωστάς να σε βρουν για να πληρώσεις και να έχει βγει σχετική εισαγγελική εντολή, η οποία για να βγει σημαίνει ότι το ποσό οφειλής είναι από 5000 ευρώ και πάνω. Αλίμονο αν έκλειναν μέσα έτσι αβέρτα. Όλοι ξέρουμε πόσος κόσμος χρωστάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flexeril Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά, λόγω απόστασης μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Συχνά-πυκνά (τουλάχιστον μια φορά το μήνα) με σταματούν σε μπλόκα για έλεγχο, και ποτέ τον τελευταίο χρόνο δεν μου έχουν ζητήσει δίπλωμα/ασφάλεια, κλπ. Ζητούν μόνο ταυτότητα, δίνει τα στοιχεία μου ένας από τους αστυνομικούς στον ασύρματο, και μετά από λίγο φεύγω. Έχει αλλάξει κάτι; Για το θέμα του "μέσα" , επειδή ρώτησα, πρέπει να έχει ζητήσει ο δημόσιος φορέας στον οποίο χρωστάς να σε βρουν για να πληρώσεις και να έχει βγει σχετική εισαγγελική εντολή, η οποία για να βγει σημαίνει ότι το ποσό οφειλής είναι από 5000 ευρώ και πάνω. Αλίμονο αν έκλειναν μέσα έτσι αβέρτα. Όλοι ξέρουμε πόσος κόσμος χρωστάει. Μιά απλήρωτη κλήση του κουνιαδάκου μου έφτασε στα 300€ με τις προσαυξήσεις.Σε τυχαίο έλεγχο πήγε μέσα και τον βγάλαμε αφού πληρώσαμε. Το καλό:Είχε λεφτά μαζί του που φτάνανε για το χρέος και δεν τα δεχτήκανε,είτε γιατί έτσι είναι ο νόμος,είτε γιατί θέλανε να του σπάσουνε το τσαμπουκά. Σημασία έχει πως για ένα βράδυ ήταν στα σίδερα. Παρακαλώ,δέξου το ως αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Κάνω πολλά χιλιόμετρα καθημερινά, λόγω απόστασης μεταξύ σπιτιού και δουλειάς. Συχνά-πυκνά (τουλάχιστον μια φορά το μήνα) με σταματούν σε μπλόκα για έλεγχο, και ποτέ τον τελευταίο χρόνο δεν μου έχουν ζητήσει δίπλωμα/ασφάλεια, κλπ. Ζητούν μόνο ταυτότητα, δίνει τα στοιχεία μου ένας από τους αστυνομικούς στον ασύρματο, και μετά από λίγο φεύγω. Έχει αλλάξει κάτι; Για το θέμα του "μέσα" , επειδή ρώτησα, πρέπει να έχει ζητήσει ο δημόσιος φορέας στον οποίο χρωστάς να σε βρουν για να πληρώσεις και να έχει βγει σχετική εισαγγελική εντολή, η οποία για να βγει σημαίνει ότι το ποσό οφειλής είναι από 5000 ευρώ και πάνω. Αλίμονο αν έκλειναν μέσα έτσι αβέρτα. Όλοι ξέρουμε πόσος κόσμος χρωστάει. Ποτε σε σταματησαν τελευταια φορα ?? Αυτό που γραφω είναι πολύ φρεσκο ...φρουτο Ποιος σου ειπε αυτό για τις 5000 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Παρακαλώ,δέξου το ως αλήθεια. Προφανώς δεν μπορώ να αμφισβητήσω ότι αυτό που γράφεις έγινε, αλλά δεν υπάρχει πουθενά στη Νομοθεσία αναφορά για προσωποκράτηση για χρέος 300 ευρώ. Αυτό που μπορώ να υποθέσω είναι ότι υπήρχαν και άλλες οφειλές οι οποίες αθροιστικά ήταν μεγαλύτερες των 5000 ευρώ. Ο αστυνομικός δεν κάνει ό,τι του καπνίσει. Εκτελεί εντολές. Και ο Νόμος λέει ακριβώς αυτό: http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/12445 Ποτε σε σταματησαν τελευταια φορα ?? Αυτό που γραφω είναι πολύ φρεσκο ...φρουτο Ποιος σου ειπε αυτό για τις 5000 ??? Την προηγούμενη εβδομάδα και πριν από τρεις εβδομάδες, στην Αττική. Υπάρχει κι αυτό, που τα εξηγεί όλα: http://www.lawnet.gr/news/antisuntagmatiki-i-autofori-diadikasia-gia-lixipro8esma-xrei-sto-dimosio--32054.html αλλά και η απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου που κρίνει αντισυνταγματική την προσωποκράτηση για χρέη στο Δημόσιο: http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomologia/aed1_10.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα