Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η προσφορα ειναι για ακομα δυο ωρες και για λιγα κομματια. Απο τα καλυτερα αν οχι τα καλυτερα ακουστικα εως 300 ευρω , παντα κατα τη γνωμη μου. Φθηνοτερη τιμη skroutz 246 + μεταφορικα .

Πατατε www.amazon.de. Μετα angebote και το βρισκετε στη λιστα με τις προσφορες. Πωλητης το αμαζον φυσικα

• Like 2
Δημοσ.

Πολυ μετριες κριτικες βλεπω... τα εχεις μορφεα (ή καποιος αλλος) να μας πεις τιποτα περισσοτερο, μια που ψαχνω (δεν καιγομαι) για καλα και μεγαλα (50χιλ σιγουρα δηλαδη) ακουστικα για μουσικη/ταινιες;

Δημοσ.

Οχι αλλα μολις τα παρηγγειλα! Οι κριτικες θεωρω ειναι διθυραμβικες μη διαβαζεις απο αμαζον! Ο tyller απο inner fidelity τα χαρακτηρισε studio grade quality και πως παιζουν τη μουσικη οπως φτιαχτηκε να παιχτει και οχι στυλ beats. Μοναδικο μειον οτι δεν ειναι και φορητα οπως διαφημιζονται καθως και οτι εχουν καλωδιο "μονο" 1,3 μετρων και πολλους τους ενοχλει. Στην ουσια ειναι τα κ550 σε νεοτερη εκδοση .

Δημοσ.

Αυτά είναι (-ήταν!) κλειστού τύπου;

Χρησιμοποιώ τα Sennheiser HD-515 που τα είχα πάρει σε προσφορά 42,5€ και σπάω το κεφάλι μου που δεν πήρα τα HD-595 με 92,5€ που έπαιξαν τότε, αν και τώρα πλέον θέλω κλειστού τύπου.

Είναι χάσιμο τα καλά ακουστικά, σε βυθίζουν στη μουσική με έναν απίστευτο τρόπο, αλλά δυστηχώς υπάρχχουν άπειρες περιπτώσεις υπερκοστολόγισης...

Δημοσ.

Αυτά είναι (-ήταν!) κλειστού τύπου;

Χρησιμοποιώ τα Sennheiser HD-515 που τα είχα πάρει σε προσφορά 42,5€ και σπάω το κεφάλι μου που δεν πήρα τα HD-595 με 92,5€ που έπαιξαν τότε, αν και τώρα πλέον θέλω κλειστού τύπου.

Είναι χάσιμο τα καλά ακουστικά, σε βυθίζουν στη μουσική με έναν απίστευτο τρόπο, αλλά δυστηχώς υπάρχχουν άπειρες περιπτώσεις υπερκοστολόγισης...

Ναι κλειστου ειναι. Συμφωνω αλλα akg κορυφαιο μοντελο σε τετοια τιμη σπανια βρισκεις . Στα 250 που πωλουνταν δε το συζητω καν ηταν πανακριβο.

Για οποιον δεν προλαβε εχω εξισου κορυφαια προσφορα σε semi open .

Philips l1 fidelio στα περιπου 130 τελικη με μεταφορικα παντα απο αμαζον, απο 299 . Μενουν 18 κομματια

http://www.amazon.com/Philips-L1-28-Discontinued-Manufacturer/dp/B006RUIWC0/ref=sr_sp-atf_title_1_1?ie=UTF8&qid=1396212808&sr=8-1&keywords=Fidelio+l1

Υγ. Nickmanak τα παραπανω περαν του οτι δεν τα πουλαει το αμαζον αρα δεν ξερεις αν ειναι γνησια ειναι και ιεροσυλια να μπαινουν στο ιδιο θεμα με ακουστικα hifi τυπου κ551 :P :)

Δημοσ.

Επειδή πριν κάναν χρόνο το έψαξα (για άλλη χρήση) για ακουστικά ~100€ κατέληξα σε αυτά

http://www.skroutz.gr/s/424509/Shure-SRH750.html

και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

(δεν είναι audiophile, ή πώς ακριβώς λέγεται, έχουν καθαρό και δυνατό ήχο χωρίς να σκοτώνουν ούτε ψιλά ούτε μπάσα...)

Δημοσ.

πολύ καλή προσφορά ήταν τα AKG, αλλά άργησα λίγο να τα πάρω χαμπάρι, θα τα τσίμπαγα αν τα προλάβαινα
ευχαριστούμε για το heads up πάντως :)

Δημοσ.

Εαν ηταν να τα αγοραζες τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος να μην παρεις τα fidelio που λεω πιο κατω! Χανεις λιγο στα χαμηλα αλλα κερδιζεις στο μπασο. Hifi ποιοτητα και αυτα και πανω κατω κοντινη τιμη θα βγουνε + το οτι ειναι απο δερμα και αλουμινιο. Εχει ακομα καποια κομματια :)

Δημοσ.

Εκφραστηκα λαθος ή εννοεις οτι δε σου αρεσει το λιγο τονισμενο μπασο ; :(

Μπασο=χαμηλες

Μαλλον θα ενοουσες οτι χανει στα πριμα=υψηλες.

ΥΓ. Εβαλα μια παραγγελια κι εγω στα k551 (αν και θα προτιμουσα να ηταν τα k550 στη συγκεκριμενη τιμη), ελπιζω να ανταμειφθω, θα τα χρησιμοποιω κυριως με ipad στο αεροπλανο κατα κυριο λογο και με νοιαζει πολυ ο ηχος τους να υπερκαλυπτει τους διαφορους θορυβους-κινητηρες κλπ, γιατι οσα ακουστικα δοκιμασα ως τωρα δεν το καταφεραν.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...