Προς το περιεχόμενο

ισότητα των φύλων - υπάρχει ?


MarrinakiXelwnaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι. Διαφωνείς κάπου ? διάβασε τι γράφω αλλη μια φορά και πες μου αν θεωρείς πως οι γυναίκες θα πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε κατα αυτό τον τρόπο. Με το χέρι στην καρδιά.

 

1) Δε μπορείς να σκάψεις ή να ξεφορτώσεις κούτες τόσο καλά όσο εγώ. Δεν είναι θέμα οπτικής, είναι θέμα βιολογίας. Είστε μυικά πιο αδύναμες από τους άνδρες, με τον ίδιο τρόπο που είμαστε ανίκανοι να συνθέσουμε έναν πλακούντα στο σώμα μας σε σχέση με σας. Deal with it. Δε θα σε πάρω μπετατζή, δε θα με πάρεις βρεφονηπιοκόμο.

 

2) Μιλάς για θρησκεία, δε θα έπρεπε καν να είσαι στην εκκλησία και να μιλάς για δικαιώματα γυναικών. Είναι μια μισογυνιστική αμπελοφιλοσοφία με φίδια που μιλάνε και προτείνουν μενού, μαλλιάδες που ανασταίνονται και παππούδες που οδηγούνε φάλαινες. Ότι δε σε αφήνουν να μπεις στο ιερό σε σόκαρε;

 

3) Αν οι άσεμνες πράξεις είναι όντως πράξεις (και όχι λέξεις) είμαι μαζί σου, γάμα τους τα πόμολα στη μήνυση. Τι θα κάνεις, θα τους δείρεις; (βλέπε "1)")

Αν είναι λέξεις, δε μπορώ να το καταλάβω, δε μιλάω. Εμένα αν μου φώναζαν οι συναδέλφισσες όλη μέρα "ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΚΑΥΛΟΥΣΙΦΕΡΑ ΜΟΥ" και "ΠΩΠΩΠΩΠΩ ΠΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΑΝΑΡΥ ΜΟΥ" θα δούλευα και χωρίς μισθό εκεί.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...