Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Πριν λίγο καιρό αγόρασα το Lenovo G500 i7 3612QM από το e-shop. Πολύ ευχαριστημένος, αλλά θέλω να ανεβάσω τη μνήμη σε 8 (από 4) και ενδεχομένως στο μέλλον να αλλάξω και τον hybrid σκληρό με έναν SSD.

Την ερώτηση την μαντέψατε : Έχοντας 2 χρόνια εγγύηση από e-shop, τι με παίρνει να κάνω?

Η απάντηση από τους τεχνικούς ήταν ότι τα περισσότερα Lenovo "φέρουν ταινία ασφάλειας που το καθιστούν μη επεμβασιμό από τον τελικό χρηστή". Και στη συνέχεια με προέτρεψε να το στείλω στα κεντρικά για να γίνει η δουλειά (Εγώ να τα αλλάξω μόνος μου είχα σκοπό). 

Έχοντας ως βάση τα παραπάνω θα ήθελα αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία να μου πει την άποψή του.

Ευχαριστώ!

Υ.Γ.: Δεν καίγομαι για αυτές τις αλλαγές αλλά με τρώει :D

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομιζω αλλάζωντας την μνήμη και τον δίσκο οτι χάνεις την εγγύηση, πες οκ να το στείλεις να σου αλλάξουν την ram αλλα το θέμα ειναι οτι μαλλον θα πληρώσεις και εργασία

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω αλλάζωντας την μνήμη και τον δίσκο οτι χάνεις την εγγύηση, πες οκ να το στείλεις να σου αλλάξουν την ram αλλα το θέμα ειναι οτι μαλλον θα πληρώσεις και εργασία

μιλας για εγγυηση eshop,λογικα το προιον το εχουν φερει αυτοι απ εξω οποτε το αναλαμβανουν.

Αν δουν οτι εχει ανοιγμενες βιδες κλπ,μιας και η μαμα λενοβο δεν θα το ακουμπησει χαλαρα πιστευω οτι οι ισοπαδες μπορουν να του βρουν τις χιλιαδες δικαιολογιες ωστε μετα να το βγαλουν εκτος εγγυησης.

Δημοσ.

Χμμ ειπε ο φίλος παραπάνω οτι του ειπαν να το στείλουν στα κεντρικά , την lenovo ομως η του eshop ?

Δημοσ.

Αν πάρει από τους ίδιους και τα ανταλλακτικά μήπως συνεννοηθεί και δεν πληρώσει εργατικά; 

Δημοσ.

χαλαρα του eshop,ειδικα αν η εγγυηση του λαπτοπ γραφει 2 ετη εγγυηση eshop.

(ειναι τα παραεισαγωγης που λεγαμε και σε αλλο τοπικ)

Δημοσ.

Τα Lenovo ΔΕΝ έχουν καμιά  ταινία ασφάλειας τέτοιου είδους οπότε μπορείς να τα αναβαθμήσεις μόνος σου

αν φυσικά μπορείς...

Δεν υπάρχει όρος "παραεισαγωγή" για προϊόντα που διακινούνται εντός της Ευρωπαϊκής Κοινότητας...

• Like 4
Δημοσ.

Χμμ ειπε ο φίλος παραπάνω οτι του ειπαν να το στείλουν στα κεντρικά , την lenovo ομως η του eshop ?

Του e-shop. Το λαπτοπ όντως έχει UK πληκτρολόγιο αλλά δε γνωρίζω για τις παραεισαγωγές. Μόνο ότι έχω διαβάσει σε αυτό το φόρουμ.

Τα Lenovo ΔΕΝ έχουν καμιά  ταινία ασφάλειας τέτοιου είδους οπότε μπορείς να τα αναβαθμήσεις μόνος σου

αν φυσικά μπορείς...

Προσωπική εμπειρία? Γιατί ακριβώς γι'αυτό το λόγο πόσταρα εδώ. Να μάθω αν το χει κάνει κάποιος και αν είχε συνέπειες στην περίπτωσή του.

edit: να τα αλλάξω μόνος προτιμώ και εγώ.

Αν πάρει από τους ίδιους και τα ανταλλακτικά

Αυτό δεν είναι στάνταρ γιατί αφου δε βιάζομαι κοιτάω να τα πάρω σε καλές τιμές,
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...Προσωπική εμπειρία?...

Nαί! Aπλώς κράτα τα μαμίσια δίσκο και μνήμη για κάθε ενδεχόμενο...

P.S: Eγω έχω βάλει αυτές τις μνήμες: http://www.amazon.co.uk/dp/B0031GK3OI/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=21GRYBT1YDK12&coliid=I2UJSIGTDSCKE6&psc=1

Kαλή περίπτωση είναι και αυτή: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DSGLM64/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 1
Δημοσ.

Nαί! Aπλώς κράτα τα μαμίσια δίσκο και μνήμη για κάθε ενδεχόμενο...

Σωστός. 

Όσο για τις μνήμες σκεφτόμουν να βάλω μια 8αρα ώστε μετά να μεταβώ ομαλά στα 16. Αλλά αυτό το σκεπτικό έχει αρκετές "τρύπες"...θα περάσει καιρός για το άλλο 8αρι, άντε να βρεις το ίδιο + το διπλό κανάλι δεν αξιοποιείται με 1 8άρι.

Thanks zach για τα info.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 x 4 GB είναι υπεραρκετά για το 95+% των χρηστών...

Tι μνήμη έχει εγκατεστημένη το δικό σου (μάρκα και λοιπά χαρακτηριστικά)?

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 x 4 GB είναι υπεραρκετά για το 95+% των χρηστών...

Tι μνήμη έχει εγκατεστημένη το δικό σου (μάρκα και λοιπά χαρακτηριστικά)?

4GB Samsung PC3-12800 800MHz

Ναι και από οικονομικής άποψης με βολεύουν τα 4x2 Giga

Edit: Σόρρυ το CPU-Z βγάζει 800MHz. Στα 1600MHz τρέχει.

Επεξ/σία από Radiant
Δημοσ.

Δεν εχεις θεμα..Εδώ upgrade στη ραμ επέτρεπε η apple στα προηγουμενα macbook pro, που ειναι αυστηρη σε αυτά.Και το επιτρεπει και στους imac μεχρι σημερα..Για τον σκληρο επειδη μπορει να καταλαβουν οτι το ανοιξες λογω μαρκας και partnumber , απλα κρατα τον παλιο και αν σου τυχει κατι βαλε τον παλιό μέσα.Εγώ αυτό θα έκανα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...