Προς το περιεχόμενο

note 3 ή g2 ή z1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε ποιο απο όλα αυτά είναι καλύτερο?<br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Είναι ανάλογα τι θέλεις,αν θέλεις ενα αδιάβροχο κινητό με αρκετά καλή κατασκευης πας στο z1,αν θες μια συσκευή στο μέγεθος του note 3 και χρειάζεσαι και το pen πας για το note,αν πάλι θες μια συσκευή με αρκετές καινοτομίες και με εξαιρετική οθόνη πας στο g2.Αν και πιστεύω οποίο και να αποφασίσεις να πάρεις δεν θα σε απογοητεύσει.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Απο αυτονομία έχω ακούσει οτι το g2 είναι πολύ καλό. Ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει να φορτίσει?

Δημοσ.

Απο αυτονομία έχω ακούσει οτι το g2 είναι πολύ καλό. Ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει να φορτίσει?

Μην ψαχνεις τρυπες στο νερο φιλε μου εφοσον εχει αριστη αυτονομια δεν θα παιρνει και 7 ωρες να φορτισει

Δημοσ.

περίπου 1,5 ώρα. απίστευτη αυτονομία... δεν υπάρχει σου λέω!

γενικά είμαι υπερευχαριστημένος από το κινητό. πολύ μικρά bezzels, τέλεια οθόνη και τρελή αυτονομία. τα αρνητικά είναι ότι δεν παίρνει micro sd και δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία. αλλά τα 10gb που έχει διαθέσιμα μου είναι υπεραρκετά και δεύτερη μπαταρία δεν θα χρειαστώ ποτέ με αυτό το κινητό. με μέτρια χρήση το είχα ανοιχτό σχεδόν 6 μέρες!! με full χρήση δλδ πολλές κλήσεις με bluetooth δεδομένα παιχνίδια κλπ κράτησε δύο μέρες. το κινητό σπέρνει...

Δημοσ.

Αν αντέχεις το μέγεθος του το Note 3 είναι το απόλυτο κινητό αυτή τη στιγμή. Έρχεται πρώτο σε κάθε κατηγορία ανάμεσα στα 3 που λες. Απλά μένει να δεις αν αντέχεις το μέγεθος

Δημοσ.

Εγώ θα επέλεγα το z1 λόγο του ότι είναι αδιάβροχο και έχει άνοτερη ποιότητα κατασκευής απο τα αλλα δύο. Τώρα καί το g2 καλό κινητό αλλα δεν μου αρέσει το design έτσι όπως είναι :) Ο καθένας με τα γούστα του

Δημοσ.

Επειδή βλέπω ότι έχεις samsung, αν πας σε άλλη οθόνη κι όχι amoled θα ξενερώσεις με τα χρώματα.  Τo g2 ήταν η έκπληξη της περσινής χρονιάς, το note 3 για μένα είναι η απόλυτη σειρά της samsung και καλά θα κάνεις να την δοκιμάσεις ενώ το z1, παρόλη την ποιότητα της κατασκευής του, εμένα δεν μου αρέσει. Άσε που στο μέγεθος του θα μπορούσε να έχει αρκετά μεγαλύτερη οθόνη.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω αυτό σκέφτομαι αλλά έχω ακούσει ότι το g2 εχει παρα πολύ καλή οθόνη.Οσο για το z1 η οθόνη του μου φαίνεται και εμένα μικρή.

Δημοσ.

Παιδιά αρχίζω και σκεφτομαι και το s4.Αξίζει ,απο μπαταρία πως τα παει δηλαδή με μέτρια χρηση ποσο θα βγάζει?Δεν θέλω να την πατήσω όπως και με το s2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...