Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, Εχω ενα νοκια 625 10 ημερων και εχω καταλαβει πως το 3g δεν κλεινει ποτε. Μ τρωει την μπαταρια γρηγορα και με κλειστο wifi αυτο παλι στελνει στο viber ας πουμε οτιδιποτε. Παω κινητη τηλεφωνια απενεργοποιω τα δεδομενα αλλα αυτο συνεχιζει και στο σημα της κεραιας απο διπλα γραφει Η ή G. Τι γινετε? μηπως να το παω πισω για αντικατασταση? το συντομοτερο παιδια δεν εχω μερες μπροστα μ. 12  μερες το κανουν αντικατασταση. μετα οχι.

Δημοσ.

Λοιπόν δοκίμασες με καμιά επανεκκίνηση αφού κάνεις την ρύθμιση αυτή? Εάν όχι κάντο. Εάν ναι πάρε τλφ την νόκια και ρώτα και εάν από εκεί δεν σου βρουν λύση τότε για αντικατάσταση για σιγουριά!

Δημοσ.

Το οτι γραφει διπλα στις γραμμες του σηματος G ή E ή H ή τιποτα δεν σημαινει κιολας οτι ειναι συνδεδεμενο μεσω δεδομενων κινητης! Απλα εκει που εισαι, το σημα ειναι τοσο καλο ωστε να μπορει να πιασει την ταδε ταχυτητα.

Αν δεν χρησιμοποιεις λοιπον τα δεδομενα, πας ρυθμισεις > κινητη τηλεφωνια > συνδεση δεδομενων > απενεργοποιημενη.

Και λιγο πιο κατω, αλλαζεις και σε 2G για να μην ψαχνει συνεχεια για δικτυο 3G και σου τρωει την μπαταρια.

Απο το manual του 620 μου, σελιδα 16

The type of mobile network you're currently connected to may be shown with a single letter, a combination of letters, or a combination of letters and numbers. For example, 3G, depending on your network service provider.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...