panathasgitheio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα παιδιάπαρακολουθώ το topic αρκετό καιρό γιατί έψαχνα να αγοράσω ένα laptop έκανα παραγγελία από το flashaki.gr το msi http://www.flashaki.gr/index.php/laptops/msi-gp60-2pei585fd-gaming-notebook.htmlακουσα διάφορα για αυτό το μαγαζί από αυτό το forum αλλά είχα είδει κάνει την παραγγελία. η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε αρκετά για να έρθει γιατί όπως μου έλεγε το περιμένει από Γερμανία.σήμερα λοιπόν μετά από 2 εβδομάδες επιτέλους παρέλαβα το laptop και πήγε η καρδία μου στην θέση της γιατί είχα κάνει κατάθεση τα χρήματα και σε συνδυασμό με κάποια πράγματα που γράφτηκαν εδώ μέσα δεν σας κρύβω άτι τρόμαξα αρκετάπάντως στην δικιά μου την περίπτωση ότι μου έλεγε το παιδί από το κατάστημα γινόταν καθώς μου είχε δώσει και tracking number από τον προμηθευτή στην Γερμανία.το μηχάνημα λοιπόν το ανοίγω τώρα οπότε θα ανεβάσω και φωτογραφίες σε λιγάκιφαίνεται αρκετά δυνατό και πολύ καλή κατασκευή.εξαιρετική αίσθηση του πληκτρολογίου.θα τα πούμε σε λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adminaros Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το topic αρκετό καιρό γιατί έψαχνα να αγοράσω ένα laptop έκανα παραγγελία από το flashaki.gr το msi http://www.flashaki.gr/index.php/laptops/msi-gp60-2pei585fd-gaming-notebook.htmlακουσα διάφορα για αυτό το μαγαζί από αυτό το forum αλλά είχα είδει κάνει την παραγγελία. η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε αρκετά για να έρθει γιατί όπως μου έλεγε το περιμένει από Γερμανία. σήμερα λοιπόν μετά από 2 εβδομάδες επιτέλους παρέλαβα το laptop και πήγε η καρδία μου στην θέση της γιατί είχα κάνει κατάθεση τα χρήματα και σε συνδυασμό με κάποια πράγματα που γράφτηκαν εδώ μέσα δεν σας κρύβω άτι τρόμαξα αρκετά πάντως στην δικιά μου την περίπτωση ότι μου έλεγε το παιδί από το κατάστημα γινόταν καθώς μου είχε δώσει και tracking number από τον προμηθευτή στην Γερμανία. το μηχάνημα λοιπόν το ανοίγω τώρα οπότε θα ανεβάσω και φωτογραφίες σε λιγάκι φαίνεται αρκετά δυνατό και πολύ καλή κατασκευή. εξαιρετική αίσθηση του πληκτρολογίου. θα τα πούμε σε λίγο Μεγάλε, μπράβο. Φαιεται ότι είσαι εξαίρεση. Κανεις άλλος εδω μέσα , απο ότι δείχνει, δεν έχει παραλάβει. Πως τα κατάφερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathasgitheio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μεγάλε, μπράβο. Φαιεται ότι είσαι εξαίρεση. Κανεις άλλος εδω μέσα , απο ότι δείχνει, δεν έχει παραλάβει. Πως τα κατάφερες; τη να σου πω ρε φιλε λες να ειμαι τοσο τυχερος? δεν νομιζω. παντως μου ειχε πει στο τηλ οτι θα αργουσε. μετα με πηραν τηλ και μου εδωσαν το tracking number του προμυθευτη και πραγματι στις μερες που μου ειπε ηρθε. δεν τους βρηκα καπου να πω την αληθεια. φανταζομαι θα ειχαν πολλες παραγγελιες και δεν θα ειχε τοσο αποθεμα ο προμυθευτης. δεν ξερω τη αλλο να πω. σιγουρα θα το παραλαβουν και οι υπολοιποι απο οτι καταλαβα την παρασκευη γιατι τοτε παρελαβανκ και αυτοι. το ξερω γιατι το ειδαν απο το tracking number. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrIDO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z710-59407652-173-intel-core-i5-4200m-8gb-1tb-8gb-sshd-nvidia-gt745m-2gb-free-dos-p-PER.910340 Αξίζει για τα λεφτά του; Το εχω κλεισει στο Crazy Sundays με 650 ευρώ αλλά το καθυστερούν και σκέφτομαι να το ακυρώσω. Τι λέτε; Υπάρχει κατι καλύτερο ή παρεμφερές στα χαρακτηριστικά και σε καλύτερη τιμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos23mp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 τη να σου πω ρε φιλε λες να ειμαι τοσο τυχερος? δεν νομιζω. παντως μου ειχε πει στο τηλ οτι θα αργουσε. μετα με πηραν τηλ και μου εδωσαν το tracking number του προμυθευτη και πραγματι στις μερες που μου ειπε ηρθε. δεν τους βρηκα καπου να πω την αληθεια. φανταζομαι θα ειχαν πολλες παραγγελιες και δεν θα ειχε τοσο αποθεμα ο προμυθευτης. δεν ξερω τη αλλο να πω. σιγουρα θα το παραλαβουν και οι υπολοιποι απο οτι καταλαβα την παρασκευη γιατι τοτε παρελαβανκ και αυτοι. το ξερω γιατι το ειδαν απο το tracking number. Περιεργο παντως μετα απο αυτο που εγραψα και μιλησα με το μαγαζι να κανεις λογαριασμο και να λες οτι το παρελαβες και ολα οκ... Τελος παντων ας ειμαι καλοπροαιρετος.... Να το χαρεις το καινουριο σου λαπτοπ... ( Α ειναι 6 δεν θα απαντησει κλεινει το μαγαζι αυριο παλι!!!) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Για να ξερετε παιδια και να μην σας πιασουν για κοροϊδο μην παρετε τπτ ξανα απο το http://www.flashaki.gr. Οπως σας ειχα γραψει και σε αλλα post ειχα κανει την παραγγελια για τον MSI http://www.flashaki.gr/index.php/laptops/msi-gp60-2pei585fd-gaming-notebook.htmlστις 3 σεμπτεμβριου. Μεχρι και την προηγουμενη παρασκευη 10/10/2014 μου ελεγε καθε μερα οτι θα τον εχω σε 2 μερες. Απο τοτε και μετα ζητησα τα χρηματα μου πισω και το ιδιο συνεβαινε μεχρι και σημερα. Στο ενδιαμεσο μου ειχε στειλει ενα email και καλα με την μεταφορα χρηματων την τεταρτη 15/10/2014 απο eurobank σε πειραιως μεσω winbanking. Ηταν ολα ψεμματα δεν ειχε κανει ποτε μεταφορα ολα ηταν εικονικα. Ευτυχως ο ξαδερφος μου δουλευει σε τραπεζα και μου ειπε να του ζητησω το αντιγραφο shift (κωδικος μεταφορας χρηματων). Δεν υπηρχε καμια μεταφορα χρηματων με αυτον τον κωδικο ασε που δεν ειχε καμια σχεση αυτο που μου εδωσε με τους αλλους κωδικους αλλων συναλαγων. Αρα ολα αυτα και καλα στα εστειλα αλλα αργει η τραπεζα ηταν μαλακιες. Αφου μαλλον καταλαβε οτι μεσω του συγγενη μου οτι ειμαι γνωστης σημερα πηγε ο ιδιος να τα καταθεσει στην πειραιως και μολις τωρα εχω τα χρηματα μου στο λογαριασμο μου. Εκτος και αν μου τα ειχε στειλει με την eurobank και αντι για 600 ευρω τωρα εχω τα διπλα αφου τα εβαλε ο ιδιος στην πειραιως και τα ειχε στειλει και μεσω ιντερνετ!!!! Εγώ είμαι ακριβώς στην ίδια θέση. Λεφτά ακούω λεφτά δεν βλέπω. Σήμερα έβαλα δικηγόρο αν δεν είναι αύριο στο λογαριασμό μου θα τον κυνηγήσω ανελέητα. Αυτός νομίζει ότι μιλάει με πιτσιρίκια και δεν θα έχει επιπτώσεις. Ειδωμεν tomorrow. Εγώ είμαι σίγουρος ότι λεφτά θα πάρω. Στο χέρι του είναι αν θα είναι μονο 600.Panathasgitheio και εμένα ύποπτος μου φαίνεσαι. Σύμπτωση? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos23mp Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Panathasgitheio και εμένα ύποπτος μου φαίνεσαι. Σύμπτωση? Μα πραγματικα 13.22 εγραψα το post και αφου με πηρε τηλ να ρωτησει γιατι τα γραφω λεγοντας του απλα αν ειναι κατι ψεμματα πες μου και θα το σβυσω, 14.25 εκανε προφιλ και γραφει οτι παρελαβε.... μακαρι να ειναι ετσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μα πραγματικα 13.22 εγραψα το post και αφου με πηρε τηλ να ρωτησει γιατι τα γραφω λεγοντας του απλα αν ειναι κατι ψεμματα πες μου και θα το σβυσω, 14.25 εκανε προφιλ και γραφει οτι παρελαβε.... μακαρι να ειναι ετσι... Οπως ειπε και παραπανω το παλικαρι..εκλεισε το μαγαζι, περασε τις 18.00. Κατα τις 9.30 αυριο θα λαβεις απαντηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panathasgitheio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια γιατι μου την λετε ετσι ? εγω για καλο το εγραψα οτι το παρελαβα. και εγω στην ιδια θεση με εσας ημουν δεν εχω λογο να πω ψεματα. τωρα πηστεψτε οι θελετε. α και δεν ειπα οτι ειναι ολα ενταξει και εμενα μου αργησε περιπου δυο εβδομαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tziminhio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οπως ειπε και παραπανω το παλικαρι..εκλεισε το μαγαζι, περασε τις 18.00. Κατα τις 9.30 αυριο θα λαβεις απαντηση. Ο ίδιος το έκανε το σχόλιο..χαχαχα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Passionate Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια γιατι μου την λετε ετσι ? εγω για καλο το εγραψα οτι το παρελαβα. και εγω στην ιδια θεση με εσας ημουν δεν εχω λογο να πω ψεματα. τωρα πηστεψτε οι θελετε. α και δεν ειπα οτι ειναι ολα ενταξει και εμενα μου αργησε περιπου δυο εβδομαδες. Άμα έλεγες 2 μήνες κάτι γινόταν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ath32 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας! Θέλω άμεσα να πάρω καινούριο laptop για χρήση κυρίως σε σχεδιαστικά προγράμματα (Solidworks) και matlab αλλα και για πιο απλή χρήση για ταινίες, internet κτλ. Έχω καταλήξει προς το παρόν σε αυτά τα δύο: http://www.mgmanager.gr/lenovo_g710_i74702mq178gb1tb8gb_sshdgt_820mwindows_8_541261_/el/pid/17584/ http://www.mgmanager.gr/lenovo_g510_i74700mq156hd6gb1tbm265_2gbw8_y_5428181/el/pid/19183/ Θα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει τα επιπλέον χρήματα το z710 για τις ανάγκες μου γιατί είναι στο όριο του μπάτζετ μου. Επίσης αν μπορείτε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο σε αυτές τις τιμές που να μπορώ όμως να βρω σε ελληνικό κατάστημα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrIDO Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z710-59407652-173-intel-core-i5-4200m-8gb-1tb-8gb-sshd-nvidia-gt745m-2gb-free-dos-p-PER.910340 Αξίζει για τα λεφτά του; Το εχω κλεισει στο Crazy Sundays με 650 ευρώ αλλά το καθυστερούν και σκέφτομαι να το ακυρώσω. Τι λέτε; Υπάρχει κατι καλύτερο ή παρεμφερές στα χαρακτηριστικά και σε καλύτερη τιμή; Μιλάμε πάντα για αγορά από Ελλάδα και όχι εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z710-59407652-173-intel-core-i5-4200m-8gb-1tb-8gb-sshd-nvidia-gt745m-2gb-free-dos-p-PER.910340 Αξίζει για τα λεφτά του; Το εχω κλεισει στο Crazy Sundays με 650 ευρώ αλλά το καθυστερούν και σκέφτομαι να το ακυρώσω. Τι λέτε; Υπάρχει κατι καλύτερο ή παρεμφερές στα χαρακτηριστικά και σε καλύτερη τιμή; Μιλάμε πάντα για αγορά από Ελλάδα και όχι εξωτερικό.Eχεις πάρει ήδη όλες τις πληροφορίες που σου χρειάζονται για να διαλέξεις αυτό που σου κάνει στα χρήματα που διαθέττεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoKoFLiKo1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ: Όλα τα πληκτρολόγια στα λαπτοπ έχουν και NUMERIC KEYBOARD στην δεξιά πλευρά του πληκτρολογίου. Επειδή δεν έχω επαφή με τέτοιο πληκτρολόγιο, μπορεί να μου πει κάποιος πόσο πολύ περιορίζεται ο χώρος για το πληκτρολόγιο QWERTY σε 15ίντσο λαπτοπ? Μιλάμε για ανεκτή κατάσταση ή για αίσχος, έστω και υποκειμενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις