bluesattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Το καθάρισα , αυτο που δυσκολεύτηκα και δεν έφυγε 100% η σκόνη ειναι στη "σχαρα" στην δεύτερη φωτο. Το έξυσα λιγο με μια οδοντόβουρτσα και μετα ηλεκτρική σκούπα με βουρτσακι Sent from my iPhone using Insomnia Mπατονετες , οδοντογλυφιδες και υπομονη.(σε περιπτωση που δεν βγαινει).
kostzak Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Επειδή κυρίως το laptop το χρησιμοποιώ πάνω σε γραφείο ως desktop, χρησιμοποιω μια βάση με ανεμιστηρα που έχω ήδη. Επειδή όμως όπως λέει και ο ramarg σκοπός είναι να ψύχεται το λαπτοπ μέσα, σκέφτομαι να βγάλω από κάτω το καπάκι που καλύπτει επεξεργαστή και μνημες ώστε η βαση να φυσαει απευθείας το board. Θα έχω με αυτόν τον τρόπο περισσότερη σκόνη και λιγότερη ψύξη? Με το καπάκι πάνω πολύ αμφιβάλλω αν περνάει καθόλου κρύος αέρας μέσα... @kostzak: Έχω κι εγώ turbo-x με την 630 και ξέρεις τι μου έριξε την θερμοκρασία 20 βαθμούς? Η αναβάθμιση του bios... θα το κοιταξω και γω αυτο .για να κανω αναβαθμιση πρεπει να βρω κανουργια εκδοση απο το site της clevo; δεν ειναι επικινδυνη η αναβαθμιση bios; πως θα μετρησω την θερμοκρασια του λαπτοπ ;
ramarg Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κατι κάναμε ! Sent from my iPhone using Insomnia Δεν αρκεί μόνο αυτό.Η σχάρα χρειάζεται το περισσότερο καθάρισμα και πολύ δυνατό φυσημα γιατί μαζεύει και μεσα στις ωπές. Δυνατά πνευμόνια αν έχεις είσαι οκ ! Η ψύκτρα βγαίνει σίγουρα μαζι με τη σχάρα για να την καθαρισεις.Σε ολα τα σονυ βγαινει.Καταρχας ποια σειρα ειναι ? Επίσης ειναι απαραιτητο οταν βγαλεις την ψυκτρα να αλλαξεις θερμοαγωγιμη παστα..Ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ! η εργοστασιακη παστα ειναι αθλιας ποιοτητας και πρεπει να την αλλαξεις.αλλαγη παστας σε συνδυασμο με καθαρισμο βλεπεις θεαματικα αποτελεσματα.εχεις αλλαξει ποτέ πάστα σε καποιο υπολογιστη ? ρωταω γτ αν γνωριζεις την τεχνικη δεν χρειαζεσαι τιποτα παραπανω ουτε τη βαση .σίγουρα πράγματα. χωρίς να θέλω να σε ενθουσιάσω με αλλαγη της θρυμματισμενης εργοστασιακης παστας(γτ θρυμματιζεται με τον καιρό) σε ΜΧ2 πέτυχα μείωση 40 βαθμών.
fenta Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 φιλε καλο θα ηταν να παρεις μια.....!!εχει την χρηση της νομιζω!!!
ramarg Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 φιλε καλο θα ηταν να παρεις μια.....!!εχει την χρηση της νομιζω!!! Oπως μας ανεφερε στην σελιδα 1 εχει ηδη αγορασει.Οπωσδηποτε η βαση δεν ειναι η σωστη λυση. Εσωτερικός καθαρισμός και αλλαγή θερμοαγώγιμης πάστας είναι αρκετός.Οι βάσεις ειναι καλές για το καλοκαίρι,και απαραίτητες στους φορητούς με εργοστασιακό πρόβλημα ανεπαρκους ψυξης-υπερθερμανσης.
panos2171 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Οι βάσεις ειναι καλές για το καλοκαίρι,και απαραίτητες στους φορητούς με εργοστασιακό πρόβλημα ανεπαρκους ψυξης-υπερθερμανσης. +1 Κι εγώ για το καλοκαίρι την πήρα πιο πολύ.
patrickdrd Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) εγω παιχνιδια δεν παιζω στο laptop, αλλα μια βαση την πηρα πολυ κοντα με την αγορα του λαπτοπ (με δυο ανεμιστηρακια, τα οποια προσφατα παρατηρησα οτι ειχαν πιασει αρκετη μακα, τα οποια καθαρισα με μπατονετες), μιας κ μενει ανοικτο αρκετες ωρες, πιστευω να βοηθαει, εστω κ αυτο το λιγο, anyway, σκεφτηκα να το ανοιξω μονος μου, αλλα διαβασα οτι μερικα πρεπει να τα κανεις φυλλο κ φτερο για να φτασεις στα ανεμιστηρακια (toshiba ειμαι, ανηκουν σ αυτη την κατηγορια; ο επεξεργαστης παντως ειναι celleron, αρα δεν πρεπει να χω θεματα ), διαβασα κ εδω για τις.. παστες, ειμαι κ στην εγγυηση, καλυτερα θα το παω να μου το κανει κανας τεχνικος, αλλά 1) καθε ποσο καιρο πρεπει να γινεται αυτη η διαδικασια συντηρησης λετε; κοντευω το 8μηνο, καθε χρονο περιπου; 2) επισης, κανα καλο tool για monitor θερμοκρασιας; Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από patrickdrd
Euclides Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 H βάση στα laptop δεν χρησιμεύει μόνο για να ψύχει το κάτω μέρος, αλλά επίσης δημιουργεί υπερπίεση που διευκολύνει την αναρόφηση αέρα από το ανεμιστηράκι που υπάρχει μέσα στο laptop. Άρα σε κάθε περίπτωση, είναι χρήσιμη. 2
kostass__ Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μιας και θελω και εγω μια βαση. Ειδα μια της trust στα εννια ευρω. Public multirama και σια... αυτο. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptop-accessories/baseis-coolers/trust-notebook-cooling-stand-xstream-breeze/prod1590021pp/ Και επειδη το lenovo μου έχει γρυλιες απο κατω πιστευω θα ειναι ψιλο οκ. Η καμια αλλη? Τι λετε?
patrickdrd Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Για monitor θερμοκρασίας το HWmonitor. thanks, φανταζομαι καλα ειμαι σ αυτα:
kostass__ Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 μεταξυ αυτουνου http://www.skroutz.gr/s/3623015/CoolerMaster-NotePal-U2-Plus.html και αυτουνου http://www.skroutz.gr/s/2378129/Deepcool-N2000-IV.html τι θα τσιμπουσατε? η θα τσιμπησω κανα σιχτιρι γιατι δεν αξιζει κανενα τοσα λεφτουδακια!!!?
panos2171 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 thanks, φανταζομαι καλα ειμαι σ αυτα: Mια χαρά είναι. Με τη βάση σε λειτουργία είναι? μεταξυ αυτουνου http://www.skroutz.gr/s/3623015/CoolerMaster-NotePal-U2-Plus.html και αυτουνου http://www.skroutz.gr/s/2378129/Deepcool-N2000-IV.html τι θα τσιμπουσατε? η θα τσιμπησω κανα σιχτιρι γιατι δεν αξιζει κανενα τοσα λεφτουδακια!!!? Εγώ έχω αυτήν http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806991και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Στα 15€ την είχα πάρει προσφορά κι από ότι βλέπω πάλι σ αυτή την τιμή την έχουν.
patrickdrd Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Mια χαρά είναι. Με τη βάση σε λειτουργία είναι? ναι, φυσικα, αλλα οπως εγραψα κ πριν, μηπως παιζει ρολο κ ο επεξεργαστης; θελω να πω celeron εχω, σιγα, τι θερμοκρασιες να ανεβασει;
kstgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Παιδιά κοιτάτε και τα rpm του ανεμιστήρα/των ανεμιστήρων, αν είναι πολύ χαμηλά, ο αερας θα πέφτει σαν χάδι πάνω στα πλαστικά του λάπτοπ και δε θα κάνει και πολλά πράγματα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα