Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως στον πωλητή με το 10΄ tablet η απάτη είναι προφανής. Κοιτάξτε τα τελευταία feedback:

...

Ναι αλλα αυτοί  (οι αγοραστές) είναι ανυπόμονοι. Αγόρασαν  τα προιόντα πριν 15-30 μέρες και έκαναν κακές κριτικές.Εγώ περιμένω 43 μέρες κι αν δεν έρθει, τότε ανοίγω case και όταν παίρνω τα χρήματα πίσω τότε αφήνω καλή ή κακή κριτική. Λίγο υπομονή δεν βλάπτει....

• Like 1
  • Απαντ. 405
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσάς που έχει σαλπάρει... για ανταλλάξτε κανενα μηνυμα μπας και στελνει τον λιδιο κωδικό σε όλους?

Εντιτ: σωστός ο αποπάνω!!!! Λίγη ως αρκετή υπομονή δε βλάπτει! Εξάλλου φαντάζομαι ότι όσσι βαλαμε λεφτα σε τετοια αγορά δεν τα είχαμε για αγορα ψωμιού και γάλακτος?

Σε 3-4 εβδομάδες βλέπουμε εκτός και αν αρχίσουν να ερχονται τπτ dummies σε πολλους οποτε βλεπουμε

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω χαρα που "σαλπαραν" τα προιοντα, χωρις να θελω να σας την σπασω, αυτο δεν σημαινει τιποτε.

Απο αλλες αντιστοιχες 'περιπετειες', οι πρωτες παραγγελιες εχουν μεσα ενα ζευγαρι ακουστικα και οι επομενες ανυπαρκτο tracking number, κατι που φαινεται σε λιγες μερες. Anyway, εδω θα ειμαστε...

Ναι αλλα αυτοί  (οι αγοραστές) είναι ανυπόμονοι. Αγόρασαν  τα προιόντα πριν 15-30 μέρες και έκαναν κακές κριτικές.Εγώ περιμένω 43 μέρες κι αν δεν έρθει, τότε ανοίγω case και όταν παίρνω τα χρήματα πίσω τότε αφήνω καλή ή κακή κριτική. Λίγο υπομονή δεν βλάπτει....

Μην τυχον και το αφησετε 43 μερες, προσεξτε το οριο του paypal γιατι μετα δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων, αν θυμαμαι καλα ειναι 40 μερες απο την ημερα παραγγελιας, για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο, στις 30-35 μερες το πολυ, να κανετε dispute.

(ετσι και αλλιως θεωρειται συστημενη η αποστολη και μπορει κατοπιν να αλλαξει η κατασταση σε παραλαβη).

• Like 2
Δημοσ.

Καλά νέα :

Aktualisierte Informationen zu Ihrem Kauf

url?q=http%3A%2F%2FOrderUpd1_files%2Fx.g       Aktuelle Informationen zu Ihrem Kauf           iconShippedCheck.png Ihr Artikel wurde als verschickt markiert.                Artikelbezeichnung   Preis

Kosten für Versand

Stückzahl   Artikel insgesamt   CREATED X10S10.1" Android4.2 tablet pc IPS 3g gps wifi quad core dual simArtikel:271427092470  Transaktion: 1266204248017 ) 271427092470_1.jpg Bezahlt am 16.03.14   AU $49,89   Kostenlos   1   AU $49,89   Verschickt am 17.03.14 AusPost Express Courier International Voraussichtliche Lieferung: Mi. 19. Mär. - Fr. 21. Mär.

Aυτο που το βλεπεις? Η μηπως ερχεται με email?

Δημοσ.

να πω ότι δεν έχει στείλει κανέναν αριθμό αποστολής, τέλος πάντων περίεργο είναι να έρχεται με courier δίχως αριθμό.

επίσης εμένα μου λέει προβλεπόμενη παράδοση μέχρι της 21/3

Δημοσ.

καλά ακόμα και αν ισχύσει τελικά και παραδοθούν αυτοί οι προβλεπόμενο ι χρόνοι δε νομίζω ότι θα παίξουν... κλασικά από κίνα κανένα μήνα θα πάρει

Δημοσ.

να πω ότι δεν έχει στείλει κανέναν αριθμό αποστολής, τέλος πάντων περίεργο είναι να έρχεται με courier δίχως αριθμό.

επίσης εμένα μου λέει προβλεπόμενη παράδοση μέχρι της 21/3

σιγά μην τα στείλει με courier σε αυτή την τιμή, μόνο το courier κοστίζει περισσότερα από το tablet

Δημοσ.

Παντως ο ιδιος εχει 2 created x10 (το ενα υποτιθεται ειναι το S το οποιο ειναι 4πυρηνο και εχει μεγαλυτερη καμερα).

http://www.ebay.com/itm/271427092470?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com.au/itm/CREATED-X10-10inch-Super-all-in-one-tablet-pc-IPS-3G-GPS-dual-core-dual-sim-/281287723265?pt=AU_PocketBikes&hash=item417e0e0901

Το ενα το πουλαει στο .com το αλλο στο .au

Και το Αυστραλιανο το εχει και ελαχιστα πιο ακριβο.

Περιεργα πραγματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...