LLLEFTERIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ωχ καλα που προλαβα και εδωσα την 390 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Ρίχνει τις τιμές η AMD... Καλή φάση. http://www.techpowerup.com/223040/amd-radeon-rx-480-polaris-launched-at-usd-199 Λάθος ενότητα. http://www.insomnia.gr/topic/580573-amd-arctic-islands-greenlandvega-baffin-ellesmerepolaris/?p=54901226 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δεν το έχω σήμερα όπως κατάλαβες...Προσπαθώ εδώ και μισή ώρα να κάνω το Post στη σωστή ενότητα. Ακόμα πίνω καφέ.Φτιάξε το εσύ Please. Το 'χεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Να πίνεις εσπρέσσο τέκνον μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Με όλα αυτά, η Sapphire R9 Fury OC <300€, έτσι για το ξεστοκάρισμα. Ίσα για να μας τρώνε τα χέρια μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 δεν το εμφανιζει αλλα το φτιαχνω εγω . https://www.caseking.de/sapphire-radeon-r9-fury-nitro-tri-x-oc-4096-mb-hbm-gcsp-133.html πριν 5 μερες την πηρα ενα 20 αρικο πανω , δυστυχως δεν ηξερα να περιμενω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα μια χαρά το εμφανίζει, αλλά ας υπάρχει ξανά και ξανά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RangerOfDark Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μεταφορικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 16 η 17 με ups . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis1981_tiger Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2016 κανα 14 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλησπέρα. Θα ρωτήσω εδώ, γιατί άκρη δεν βγάζω. Γνωρίζει κάποιος αν αυτή εδώ η 290, έχει standard PCB (μάλλον όχι από ότι έχω καταλάβει) ή (κυρίως) είναι συμβατή με την Accelero IV? http://www.e-shop.gr/vga-vtx3d-radeon-r9-290-x-edition-v2-4gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510022 H κάρτα είναι η αντίστοιχη Powercolor, απλά η μαμά TUL "έκλεισε" το brand VTX3D και εξαφάνισε και το support, στανιό μου μέσα (είχαν δεσμευθεί πως θα παρέχουν κανονικά, αλλά σε κανένα site δεν υπάρχουν πληροφορίες)! Το συνοδευτικό έντυπο της κάρτας, επίσης δεν αναφέρει κάτι. Ευχαριστώ για κάθε απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Την καταδίκη μου, μέσα! Έστειλα mail στην Arctic, μου απάντησαν μέσα σε 12 ώρες ότι είναι συμβατή, την πήρα...και τώρα που έκατσα να τη στήσω... Έπεσα σε προβληματικό bracket! Συγκεκριμένα, η μία από τις 4 τρούπες για τις βίδες που πιάνουν το όλο σύστημα πάνω στο PCB (αυτές γύρω από τη GPU), είναι προβληματική και δεν βιδώνει με κανένα τρόπο (πιστέψτε με, τους δοκίμασα όλους, ακόμα και να βάλω τη βίδα ανάποδα για να ανοίξει λίγο τις βόλτες!). Η κάρτα αγοράστηκε μεταχειρισμένη, αλλά σαν καινούρια (τα πάντα ήταν απάνω με τις ζελατίνες τους). Έχει μήνα από την αρχική αγορά της από το μαγαζί (Πάτρα, όπως βλέπω στην απόδειξη). Τί κάνω? Οι 3 από τις 4 βίδες, θεωρώ πως δεν επαρκούν (αν και με τα συμπληρωματικά συστήματα σταθεροποίησης, ίσως και να πιάσει). Από το eworld είναι η αγορά. Να μιλήσω με αυτούς? Θα καλύψουν την εγγύηση από 2ο χέρι? Να στείλω στην Arctic να μου στείλουν απλά το bracket (αφαορούμενο είναι) και να τελειώνουμε (χάνοντας προφανώς το όποιο κέρδος από την αγορά μου)? Έχω ένα σιδηρουργείο στη γειτονιά μου, μεγάλο, σοβαρό, σύγχρονο (έχω την εντύπωση ότι δουλεύει και με CAD/CAM). Να πάω μια βόλτα μήπως και μπορούν να μου κάνουν τη δουλειά (να έχουν δλδ τέτοιο βιδολόγο)? Στανιό μου... edit: Το έχω μεταφέρει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/623228-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B7-accelero-iv/ Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2016 από Πέτρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 στη θέση σου θα επικοινωνούσα εξαρχής με arctic μπας και δίνουν καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Παίδες θέλω βοήθεια . Πήρα μια rx480 και μολις την κουμπωνω στο pc δεν μπουταρει . εχω σκασει τοση ωρα και δεν μπορω να βγαλω ακρη . δωστε βαση λιγο εδω ..... σε αλλο pc παιζει μια χαρα , το τροφοδοτικο μου ειναι cooler master 750 w και δεν μπουταρει μονο αν εχω συνδεσει το οχταπινο αλλιως απλως δεν την αναγνωριζει το συστημα . για περετερο πληροφοριες οταν λεω δεν μπουταρει δεν ακουγετε καν το μπιπ ενοειτε οτι εχω ελενξει τις συνδεσεις πολες φορες και εχω εγκαταστισει drivers . αν καποιος εχει καποια ιδεα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2016 τι υπολογιστη εχεις? μηπως ειναι πολυ παλιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα