Προς το περιεχόμενο

Ενοχλητικός ήχος απο το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών

broxopios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Έχω την ΑΤΙ RADEON HD 6870 και έχει αρχίσει να κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι. Έβγαλα την κάρτα, την καθάρισα, αλλά τα ίδια. Υπάρχει περίπτωση να έχει χαλαρώσει από τη θέση του ή να έχει συμβεί κάτι άλλο?

Επίσης υπάρχει δυνατότητα αλλαγής αν έχει πρόβλημα?

Επεξ/σία από broxopios
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μου είπατε τι μπορώ να κάνω για τον ενοχλητικό θόρυβο στο ανεμιστηράκι? 

Επίσης δοκιμάζω εναλλάξ και την asus geforce gt 240 και μέχρι στιγμή έχω δεχτεί κάποια reset του υπολογιστή μόνο με την hd 6870. 

Λέτε να υπάρχει θέμα? Θα συνεχίσω ωστόσο τις δοκιμές. 

Μηπως το ανεμιστηρακι ειναι ετοιμο να φυγει απο την θεση του και ακουμπαει πουθενα?

Εγινε σ'εμενα κι επαθα πλακα.

Εκανε αρκετο θορυβο σημερα και εριξε ενα σουτ αλα Μεσσι ο bro το pc και σταματησε μετα να κανει θορυβο.Ανοιξα μετα το απογευμα το pc να ριξω μια ματια κι ενα καθαρισμα και βλεπω το ανεμιστηρακι να εχει φυγει απο την θεση και να κρεμεται απο δυο μικρα καλωδιακια.Προσπαθησα να το βαλω στη θεση του αλλα εφευγε παλι.Μετα απο προσπαθεια μπηκε καπως στη θεση του αλλα δεν γυρναει σωστα και κανει αρκετο θορυβο.

Η καρτα ειναι η nvidia gts 450.

Υπαρχει περιπτωση να αλλαζει αυτο το ανεμιστηρακι και να μην παει χαμενη η καρτα?

Το θεϊκο ειναι οτι στου αδερφου μου την 6770 που ειναι ακομη μεσα σε εγγυηση απο πλαισιο,το ανεμιστηρακι τα εχε φτυσει.ανεβασε σε manager 105 βαθμους και φυσικα επεφτε throttling....του ειπα να την παει πισω,την πηγε προχθες και το θεΪκο ηταν οτι θα την εστελναν Αθηνα για να της αλλαξουν ανεμιστηρακι.και θα εμενα καμια 2 εβδομαδες χωρις καρτα.φυσικα του ειπα να την παρει πισω και,θα δουμε τι θα κανουμε :devil: :devil: :devil:

Εγώ μπορώ να κάνω κάτι με το ανεμιστηράκι? Να το ξεβιδώσω, να το κουνήσω από τη θέση του, ή θα κάνω παπαριά?

Επίσης, δεν φαίνεται να έχει φύγει από τη θέση του. Σταθερό είναι. 

Μπορείς να αγοράσεις μια ψύκτρα after market και να ησυχάσεις, και από θόρυβο και από θερμοκρασίες. Βέβαια χάνεται τυχόν εγγύηση έτσι...

Υπάρχουν πολυ καλες aftermarket ψύκτρες ειδικα απο αυτην την εταιρία http://www.arctic.ac/eu_en/products/cooling/vga.html αν και τσούζουν λιγακι , σκεφτόμουν και εγω για την 570 που ειχα αλλα τελικά χάλασε και την άλλαξα δεν πρόλαβε :P

Μπορεις να αλλάξεις την ψύκτρα ολη ναι με aftermarket αν φυσικα εχει περάσει η εγγύηση αλλιως ισως να μπορεις να αλλάξεις μονο το ανεμιστηράκι για να πέσει καπως το κόστος

Μπορεις να αλλάξεις την ψύκτρα ολη ναι με aftermarket αν φυσικα εχει περάσει η εγγύηση αλλιως ισως να μπορεις να αλλάξεις μονο το ανεμιστηράκι για να πέσει καπως το κόστος

Δηλαδη αγοραζω αυτο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.650160 το οποιο κανει για την στην δικια μου περιπτωση της nvidia gts 450 γινεται η αλλαγη και ειμαι οκ ετσι δεν ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...