dinhio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Λοιπον το θεμα αυτο ξεκινα με αφορμη μια ''δειλη'' ερωτηση μου στο θεμα Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις, ''πως να μιλησεις σε μια αγνωστη κοπελα'' ; Και συμφωνα με τα λεγομενα του συνφορουμίτη φίλου μου noob μια ερωτηση τετοιου βεληνεκούς δεν επιδεχεται συντομες απάντησεις,καθως το γυναικειο φυλο ειναι επιστήμη!Ετσι λοιπον τι ειναι τελικα αυτο που θελουν οι γυναικες;Πως προσεγγιζεις μια κοπελα;Πoια ειναι η καταλληλη συμπεριφορα; κ.α θα απαντηθουν σε αυτο το θεμα! Σκοπος λοιπον του θεματος εκτος απο το να γινει Hot Thread ,ειναι να αναλυσουμε το γυναικειο φυλο και ολοι εσεις οι παλιουρες του forum να μας πειτε γνωμες-εμπειριες ωστε να μαθουμε και εμεις οι ψαρακλες της νέας γενιάς! YΓ:Το θεμα αυτο φτιαχτηκε μια μερα ΠΡΙΝ την ημερα της γυναικας! ΤΥΧΑΙΟ;;;
dinhio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μάθε από τον μαιτρ: Παρτε εδω ρε γατακια ;p!
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το θέμα είναι να μιλάς, να έχεις θάρρος. Πολλοί λένε οτι αποτυγχάνουν αλλά αυτό είναι ψευδαίσθηση, καθώς ουσιαστικά ούτε καν προσπάθησαν. 6
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 καλά το είπε ο mr Lucifer, cosmopolitan γίναμε εδώ πέρα!Και το θέμα ποιό είναι;Ότι νέα μέλη πάντα τα ξεκινάνε τα θέματα αυτά.. 3
gigisoni Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εξαρτάται ρε σεις. Ποτέ δεν θα μιλήσω σε μια άγνωστη κοπέλα στον δρόμο ακόμα κι αν είναι κεραυνοβόλος έρωτας. Δεν έχει βγει παγανιά για γκόμενο, και αν έχει μυαλό θα φας απόρριψη. Αν δεν φας θα είναι καμιά άκυρη τελικά μόνο για πήδημα, δεν θα αξίζει για κάτι άλλο. Τα χρόνια που το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να πηδήξουμε περάσαν, οπότε, άγνωστη σε κανά μπαράκι, εκδήλωση μόνο.
igoods Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ειναι απλο το πραγμα.Εαν θες να βρεις χωρις κοπο πας και νοικιαζεις μια ferrari και πας σε αυτην που σου αρεσει και της λες παμε μια βολτα?...υπαρχουν και αντιστοιχα πετυχημενα βιντεο στο youtube ...Βεβαια μετα οι γκομενες τρωνε τρελο ακυρο αλλα ετσι ειναι αυτα:;p
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ...άλλο ενα θέμα για το cosmopolitan !!! 2
noob Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Λοιπον το θεμα αυτο ξεκινα με αφορμη μια ''δειλη'' ερωτηση μου στο θεμα Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις, ''πως να μιλησεις σε μια αγνωστη κοπελα'' ; Και συμφωνα με τα λεγομενα του συνφορουμίτη φίλου μου noob μια ερωτηση τετοιου βεληνεκούς δεν επιδεχεται συντομες απάντησεις Πόσο στεγνά με έδωσες...
dinhio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 ...άλλο ενα θέμα για το cosmopolitan !!! cosmopolitan...cosmopolitan αλλα μπαινετε και τα διαβαζετε γατακια!! Πόσο στεγνά με έδωσες... ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αυτο με τα λεφτα και τα ακριβα αυτοκινητα ισχυει!!Συμφωνω με τον φιλο gigisoni ,ουτε εγω θα μιλησω σε μια αγνωστη και ας ειναι απιστευτα εμφανισιμη οπουδηποτε και αν την πετυχω!
NikosKallithea Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 cosmopolitan...cosmopolitan αλλα μπαινετε και τα διαβαζετε γατακια!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ! Αυτο με τα λεφτα και τα ακριβα αυτοκινητα ισχυει!!Συμφωνω με τον φιλο gigisoni ,ουτε εγω θα μιλησω σε μια αγνωστη και ας ειναι απιστευτα εμφανισιμη οπουδηποτε και αν την πετυχω! Σιγα μην διαβαζουμε, απλα έρχονται ενα καρο μλκιες τι να κάνεις πέφτει το ματι σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις