thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Είπα να ανοίξω ένα θέμα για να πούμε ποιο τραγούδι προτιμάμε απο τα 4 υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision. Στις 11 Μαρτίου θα είναι ο τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει. Αυτά είναι τα υποψήφια τραγούδια: FREAKY FORTUNE FEAT. RISKYKIDDTITΛOΣ: RISE UPMOYΣIKH: FREAKY FORTUNEΣTΙXOI: FREAKY FORTUNE – RISKYKIDDPANIK RECORDS MARK ANGELO FEAT. JOSEPHINE ΤΙΤΛΟΣ : DANCING NIGHTΜΟΥΣΙΚΗ / ΣΤΙΧΟΙ : MARK F. ANGELO, THOMAS ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑΤΙΤΛΟΣ: ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΜΟΥΣΙΚΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣΣΤΙΧΟΙ: ΆΡΗΣ ΔΑΒΑΡΑΚΗΣPLATINUM RECORDS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ ΤΙΤΛΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΟΥΣΙΚΗ/ΣΤΙΧΟΙ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΖΑΣ (ΚOZA MOSTRA)PLATINUM RECORDS
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Για εμένα μόνο το Rise Up μπορώ να πω ότι μου άρεσε πιο πολύ.
dewn735 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Ώρα να βγάλω στη φόρα το καλλιτεχνικό μου... Της Κρυσταλλίας είναι το τυπικό ελληνικό σκυλάδικο: δε μας βγαίνει σωστά ο τονισμός για να έχουμε ρυθμό της προκοπής, αλλά δε βαριέσαι, τραβάμε το "ααααααααα..." μέχρις εκεί που δε πάει άλλο (δείχνουμε ότι έχουμε και βαθύ λαρύγγι σα τραγουδιστές) και καθαρίσαμε. Του δε Μαρτάκη δε καταλαβαίνω πως ακριβώς περιμένουν να ταιριάξει η φωνή του με το στυλ του τραγουδιού, το οποίο φωνάζει ότι θέλει μια πιο σκληρή φωνή. Τα άλλα δύο μου ακούγονται σχεδόν ίδια, αλλά θα δώσω τη ψήφο μου στο dancing night, μιας και το μπούτι, εχμ συγνώμη, η κορασίδα επί σκηνής νομίζω θα φανεί καλύτερα
parasaser Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 eurovision με Israel και άλλα παρόμοια κράτη δεν είναι eurovision
viper2005 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Mac, traktor, s4, f1, synth, και έχω την νοσηρή υποψία οτι είδα και ενα push... Καλά πάμε.
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Παιδιά νομίζω κανένας δεν περιμένει τη Eurovision για να δει ποιότητα (υπάρχουν και εξαιρέσεις). Απλά πάντα η φάση είναι: ποιος μονόφθαλμος θα επικρατήσει απο τους τυφλούς.
michael92 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτή η Κρυσταλλία από που προέκυψε; Έχει φάει τόνους προώθησης από διαφημίσεις και show. Anyway έχω πάψει να βλέπω eurovision από όταν σταματήσαμε να στέλνουμε μέτρια εώς καλά τραγούδια και αρχίσαμε να στέλνουμε trash.
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ψηφιζω DANCING NIGHT για την , για τα ελληνικα δεδομενα ,διαφορετικοτητα του χωρις να το θεωρω και τιποτα ιδιαιτερο
Ison_ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εντάξει αξιοπρεπή είναι. Όποιο και να στείλουμε δεν έχω πρόβλημα. Αν ακούσετε τι στέλνουν άλλες χώρες, θα καταλάβετε. Πάντως, να τονίσω κάποια αρνητικά: Το Rise Up είναι αρκετά καλό, αλλά δεν κορυφώνει πουθενά και γίνεται μονότονο. Το Dancing Night, ενώ έχει ενδιαφέροντα κουπλε, στο ρεφραίν με ξενερώνει. Το Πεταλούδα στην Αθήνα, θα ήταν ιδανικό αν δεν τραβούσε τόσο τα Α. Το Κανένας Δε Με Σταματά, είναι ένα συνοθύλευμα βλαχοβαλκανοροκ και με μια φωνή που δεν ταιριάζει. 1
thomasG4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Το Rise Up επιλέχθηκε στον ελληνικό τελικό που έγινε σήμερα, για να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Σωστή επιλογή θα έλεγα. Σε σχέση με τα άλλα τρία ήταν το πιο δυνατό.
slipknot Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πολύ καλή επιλογή μάγκες, γλιτώνουμε το κόστος διεξαγωγής για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Μπρα-βό! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα