*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ....για βίτσια. Τα συζητάτε μωρέ ή ντρέπεστε; Ε πείτε τα κι εδώ να κάνουμε ινσομνιακή έρευνα ποιο είναι το πιο διαδεδομένο βίτσιο. Άλλος θέλει σφαλιάρες, άλλος μερέντες, άλλος φτερά και πούπουλα και άλλος ένα άλογο να τον παίρνει μάτι. Ανοίχτε τις καρδιές σας (όχι τίποτα άλλο παρακαλώ, αυτά μόνο πριβέ μεταξύ σας)! Παρακαλώ σοβαρότητα για να γίνει έρευνα. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ....για βίτσια. άλλος μερέντες θέλεις να μας πεις κάτι;
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ΝΑ ο πρώτος που ψηφίζει μερέντες. Next please.
nicoc89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 με αρέσουν τα χαστούκια να με δένουν με χειροπέδες το σεξ στη φύση , ιδικά καλοκαιρινό βράδυ στο δάσος να με φωνάζουν γατόπαρδο και με αρέσει να με νυχιάζουν την πλάτη οι γατούλες 3
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εισαι προστυχη Πού το διαπίστωσες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Με θίγεις και θα κάνω ριπόρτ.
kleo1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 εγώ πάντως δε τα λέω όλα τα βίτσια. αν τα έλεγα δε θα μου μιλούσαν 1
Razor_7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ....για βίτσια. Άλλος θέλει σφαλιάρες, άλλος μερέντες, άλλος φτερά και πούπουλα και άλλος ένα άλογο να τον παίρνει μάτι. μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα από την αρχή... 5
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Kleo κι εγώ. Ήδη με κοιτάνε περίεργα οι φίλοι μου...φαντάσου να μάθαιναν και τα βίτσια μου.
NickTG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δεν γίνεται να πετάς ένα θέμα χωρίς να πεις την προτίμησή σου. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μην πεις τίποτα, σε κατάλαβα από την αρχή... οι ελληνίδες θα λέγανε με 100€, muahahahahaha ΝΑ ο πρώτος που ψηφίζει μερέντες. Next please. είπα γω για μερέντες;Με νουτέλες ίσως Δεν γίνεται να πετάς ένα θέμα χωρίς να πεις την προτίμησή σου. @*nenya* πες πες πες πες πες πες
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ε ναι μωρέ ξέρεις τώρα, απλά βίτσια έχω γω. Π.χ. κανα cosplay φάση Mai Shiranui και ο άλλος Kyo ή κάτι παρεμφερές. Ή καναν πολύ χτυπητό δημόσιο χώρο όπως παγκάκι ενώ γύρω περνάει κόσμος. Ή gaming&sex μαζί. Τέτοια απλά πραματάκια.
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 cosplay Ή gaming&sex μαζί. Τέτοια απλά πραματάκια. ντάξει,αποχωρώ...έχω μια ''δουλίτσα'' 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις