Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ,ελπιζω να γραφω και στην σωστη ενοτητα..

Παραγγειλα χτες ενα ταμπλετ απο αυτο το σκρουτζομαγαζο,βεβαια εκανα το λαθος να μην ψαξω πρωτα,κριτικες και αξιολογησεις!Παιρνω τηλεφωνο λοιπον για να παραγγειλω χτες,το σηκωνει ενας τυπος αλλα δεν μου εδωσε την εντυπωση οτι μιλαω με εταιρεια!

Προσπαθω τωρα να βρω κριτικες στο ιντερνετ..Αλλα δεν βρισκω καμια!!Μπαινω στο σκρουτζ και το μαγαζι δεν υπαρχει πλεον,ενω χτες υπηρχε!

Εχετε εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα ή να ακυρωσω αμεσα την παραγγελια?

Δημοσ.

έχεις πληρώσει?

με ένα ψάξιμο είδα ότι έχουν και fb page, δοκίμασε να στείλεις εδώ μήνυμα?

Οχι δεν εχω πληρωσει..Υποτιθεται θα ερθει με κουριερ Δευτερα με Τριτη..Την εχω δει την σελιδα στο fb η οποια δεν ειναι και τοσο ενεργη!

Δημοσ.

τα περισσότερα μαγαζιά στο skroutz δεν είναι εταιρίες από άποψης προσωπικού, μεγάλα κτίρια κοκ. Τα τρέχουν οι ίδιοι, οικογένειες και άτομα που δεν έχουν εμπειρία. Αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Το περίεργο είναι που δεν υπάρχει πλέον στο skroutz, από την άλλη δεν έχεις πληρώσει. Τώρα όταν έρθει ο κούριερ το τι θα κάνεις είναι δικιά σου υπόθεση. Αν μπορείς πάντως, ρώτα τον κούριερ ότι θες να δεις το πακέτο πριν το πληρώσεις, κανονικά αυτό πρέπει να συμφωνηθεί από την αρχή, αλλά δεν χάνεις και κάτι να ρωτήσεις όταν έρθει στην πόρτα σου.

Δημοσ.

όχι δεν απαγορεύετε!

κοίτα εάν δεν τους εμπιστεύεσαι, ακύρωσε το

αλλά αν θες πες στους να δώσουν εντολή έλεγχου στον κούριερ από εσένα, πριν την αγορά.

Δημοσ.

Nαι Parasaser θα την ακυρωσω την Δευτερα πρωι πρωι..Μου βρωμαει λιγο η υποθεση.

Εν τω μεταξυ λογω τιμης το επελεξα κατα τα αλλα εχω βρει ενα πολυ αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο..Α να σου αναφερω επισης οτι ενω γραφει 3 ευρω εξοδα,αυτος μου ειπε δεκα!Θα μου πεις αφου ειπα ναι..Τι τα ψαχνω τωρα?

Μεχρι την Δευτερα ομως θα χαρω να μου γραψετε καποιοι αν εχετε εμπειρια απο το συγκεκριμενο καταστημα..Μην τυχον και το αδικω.

• Like 1
Δημοσ.

Aπο οσο βλεπω εχει απενεργοποιηθει και απο το bestprice.gr http://www.bestprice.gr/m/636/computer4all

Κι εμενα κατι μου βρωμαει. Για να σιγουρευτεις, επελεξε καλυτερα ενα καταστημα με αρκετες αξιολογησεις, προσωπικη μου αποψη ειναι να ακυρωσεις την παραγγελια, γιατι αν χρειαστεις το καταστημα για καποιο λογο (πχ αντικατασταση προιοντος) τοτε.... τρεχα γυρευε!

Δημοσ.

Θα παρω τηλ την Δευτερα πρωι πρωι αν το σηκωσει καποιος..Δεν υπαρχει περιπτωση να το αγορασω,θεμα δεν νομιζω να εχω..

Πραγματι εχει εξαφανιστει απο παντου!

Δημοσ.

Εχω παρει τηλεφωνο ποσες φορες..Δεν το σηκωνει κανενας,φανταστειτε να αγοραζα τελικα το προιον και να ειχε καποιο θεμα..δεν θα εβρισκα κανεναν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...