revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ^^Έλα ντε. Μεταξύ μας με τέτοιο τέλος που είχαμε θα μπορούσε να είχε τελειώσει η σειρά οριστικά. "Know who you are" 2
benign Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Διασκεδαστικη και η φετινη σεζον,με καλες και πολυ καλες στιγμες αλλα οχι οσο καλη οσο η πρωτη.Ανανεωθηκε και για τριτη.Κατι μου λεει πως μπορει να μετακομισουν για USA που θα ηταν ενδιαφερον και για αλλαγη. 1
Atallos1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το τελος , περιμενα κατι πιο δυνατο κ ενα cliffhanger ισως 1
damian1977 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ναι και εγω δεν ξετρελαθηκα με το τελος......καπως απλοικο και συντομο wrap up.. Αλλα δεν με χαλασε και τοσο.... Η παραγωγη και οι ερμηνειες παντα σε εξαιρετικα επιπεδα.....Και τα μετωπα πολλα και ορθανοιχτα!!! Καπως με χαλασε αυτο που συνεβει στον αφρικανο φιλο μας ..για τον οποιο περιμενα καποιο παραλληλο στορι και καποιο τυχον μυστικο!!!!!!!! 2
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν μπορω να πω οτι τρελαθηκα με το τελος , περιμενα κατι πιο δυνατο κ ενα cliffhanger ισως Για κάποιους χαρακτηρε έδειξε να τελείωσε και για κάποιους άλλους οτι τωρα ξεκινάει. Απο την άλλη προβληματίζομαι με το ποιους άλλους χαρακτηρες μπορούν να βάλουν μεςα μιας και εχουν φάει αρκετούς πχ van hellsing... Παιδια καλημερα,ξερει κανενας τι παιζει με τον πατερα του Ethan?Γιατι εχει βαλει λυτους και δεμενους να τον φερουν πισω στην Αμερικη? Head of the pack maybe? #ελληνικα
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Έχει κουράσει το Dorian έχω την εντύπωση ότι το έχουν μόνο για να γεμίζει τηλεοπτικό χρόνο. 2
kmanikas13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση ; σε κάποιον που του αρέσει η ατμόσφαιρα του βικτωριανου Λονδίνου και οι οι ιστορίες με δρακουλα , λυκανθρωπους , βαμπιρ θα την προτείνατε αυτη την σειρά; Αξίζει;
speedy23 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Έχει κουράσει το Dorian έχω την εντύπωση ότι το έχουν μόνο για να γεμίζει τηλεοπτικό χρόνο. Ετσι ειναι. Τωρα με την Λιλυ μπορει να γινει καπως πιο ενδιαφερουσα η ολη παρουσια του. Επειδη μπορει να τον σερνει μαζι της δηλαδη
BlackDarkFlag Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Μου άρεσε πολύ το τελευταίο επεισόδιο εκείνες οι επικλήσεις που έκανε η vanessa με τον εξαποδώ. Από και μετά λίγο βαρετό το επεισόδιο γιατί στην ουσία αυτό που περίμενες να δει έγινε. Επίσης μισώ τη λίλη και εκείνο το πράμα τον John Clare... 2 season περιμένω να πεθάνει αλλά δεν..
flyk Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Το trailer είναι πολύ καλό. Ας ελπίσουμε να είναι ανάλογη και η συνέχεια της σειράς!
damian1977 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 To βρηκα σκοτεινοτερο και ελπιζω αυτο να συνεχιστει και μεσα στην σειρα!!! Μονο να μην το παρακανουν με το ταξιδι στην τρελλα της Πεννυ μεσα στο ψυχιατρειο ευχομαι!!!!! Και φυσικα να δουμε και κανα ενδιαφερον νεο κακο αυτη την σεζον...καπου διαβασα και για νεο τερας!!! Σε καθε περιπτωση....το περιμενω πως και πως!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα