Prof_Chaos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 στο contact us μπές δεν έχει τίποτα .... απο εκεί καταλαβαίνεις και απο paypal μετά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 αστο μην το ψαχνεις καθολου,ειναι απατη.320 ευρω iphone 5s 64 gb.δεν εχει paypal ,παρα μονο moneygram και western union[δεν μπορεις να παρεις ουτε cent πισω αν παει κατι στραβα].Τιποτα δεν θα σου στειλει,ουτε καν κλωνο.
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 to paypal ti einai???? Μην γράφεις greeklish Όσο για το paypal να το μάθεις και να το φτιάξεις πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά στο διαδίκτυο, εκτός αν η αγορά γίνει από πάρα πολύ γνωστό και αναγνωρισμένο μαγαζί (αν και πάλι θα προτιμουσα paypal) http://www.insomnia.gr/topic/475583-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-paypal-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C/ http://teomaragakis.wordpress.com/2007/02/27/paypal/
draeksen Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 μάγκες στη κίνα η apple έχει κατεβάσει τις τιμές και έχω μιλήσει με 2 άτομα που έχουν αγοράσει από αυτή τη σελίδα (δεν είναι έλληνες ) και μου είπαν ότι όλα κομλε κανένα πρόβλημα ... μίλησα με τους κατόχους της σελίδας και μου ειπαν ότι δεν κάνουν συναλαγες με paypal γιατί :κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε προβλήματα και παγώσει τον λογαριασμό μας και προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε μας, κάθε μήνα το ποσό πληρωμής είναι περιορισμένος, έτσι δεν μπορούμε να στηρίξουμε τη paypal πληρωμή, επιλέξτε τα άλλα τρία είδη των μεθόδων πληρωμής, δεν ξέρω τη να κάνω ρε παιδιά.... η χρονική εγγύηση είναι 3 ημέρες ώστε να το επιστρέψεις πίσω αφού το παραλάβεις ..πφφφ .. και τους έχω στείλει 4 μυνήματα αν το κινητό είναι αληθινό ή ψευτικό γιατί δεν είμαι και κανένας πλούσιος και δεν μου απαντάνε....
forgotten Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) μάγκες στη κίνα η apple έχει κατεβάσει τις τιμές και έχω μιλήσει με 2 άτομα που έχουν αγοράσει από αυτή τη σελίδα (δεν είναι έλληνες ) και μου είπαν ότι όλα κομλε κανένα πρόβλημα ... μίλησα με τους κατόχους της σελίδας και μου ειπαν ότι δεν κάνουν συναλαγες με paypal γιατί :κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε προβλήματα και παγώσει τον λογαριασμό μας και προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε μας, κάθε μήνα το ποσό πληρωμής είναι περιορισμένος, έτσι δεν μπορούμε να στηρίξουμε τη paypal πληρωμή, επιλέξτε τα άλλα τρία είδη των μεθόδων πληρωμής, δεν ξέρω τη να κάνω ρε παιδιά.... τους έχω στείλει 4 μηνύματα αν υπάρχει κάποια χρονική εγκύηση για το κινητό και δεν έχω πάρει καμία απάντηση..... τοσο πολυ θελεις λοιπον να δωρισεις τα λεφτα σου ,σου εχουν πει τοσοι οτι ειναι απατεωνες και παλι θες να τους κανεις δωρο χρηματα πρωτα απο ολα το site δεν ειναι αμερικη οι server ειναι ευρωπη,κατα δευτερο καμια απο τις μεθοδους που σου λενε δεν παρεχει καμια ασφαλεια για σενα πιθανοτατα θα παρεις αερα ,και με οσους μιλησες ισως ειναι ατομα απο την ιδια την εταιρια για να αγορασεις ,αν λοιπον ακομα επιθυμεις να πγινειςς θυμα κανε το αγορασε αλλα σε παρακαλω μετα μην ανοιξεις κανενα τοπικ να γυρευεις τα λεφτα σου πισω,σκληρη γλωσσα αλλα πρεπει να κατανοησεις οτι το ιντερνετ δεν ειναι αθωο Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από forgotten 2
Johny Q Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 μάγκες στη κίνα η apple έχει κατεβάσει τις τιμές και έχω μιλήσει με 2 άτομα που έχουν αγοράσει από αυτή τη σελίδα (δεν είναι έλληνες ) και μου είπαν ότι όλα κομλε κανένα πρόβλημα ... μίλησα με τους κατόχους της σελίδας και μου ειπαν ότι δεν κάνουν συναλαγες με paypal γιατί :κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε προβλήματα και παγώσει τον λογαριασμό μας και προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε μας, κάθε μήνα το ποσό πληρωμής είναι περιορισμένος, έτσι δεν μπορούμε να στηρίξουμε τη paypal πληρωμή, επιλέξτε τα άλλα τρία είδη των μεθόδων πληρωμής, δεν ξέρω τη να κάνω ρε παιδιά.... η χρονική εγγύηση είναι 3 ημέρες ώστε να το επιστρέψεις πίσω αφού το παραλάβεις ..πφφφ .. και τους έχω στείλει 4 μυνήματα αν το κινητό είναι αληθινό ή ψευτικό γιατί δεν είμαι και κανένας πλούσιος και δεν μου απαντάνε.... ποσοι πρεπει να σου γραψουν να μην παρεις δηλαδη;
Federer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 μάγκες στη κίνα η apple έχει κατεβάσει τις τιμές και έχω μιλήσει με 2 άτομα που έχουν αγοράσει από αυτή τη σελίδα (δεν είναι έλληνες ) και μου είπαν ότι όλα κομλε κανένα πρόβλημα ... μίλησα με τους κατόχους της σελίδας και μου ειπαν ότι δεν κάνουν συναλαγες με paypal γιατί :κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε προβλήματα και παγώσει τον λογαριασμό μας και προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε μας, κάθε μήνα το ποσό πληρωμής είναι περιορισμένος, έτσι δεν μπορούμε να στηρίξουμε τη paypal πληρωμή, επιλέξτε τα άλλα τρία είδη των μεθόδων πληρωμής, δεν ξέρω τη να κάνω ρε παιδιά.... η χρονική εγγύηση είναι 3 ημέρες ώστε να το επιστρέψεις πίσω αφού το παραλάβεις ..πφφφ .. και τους έχω στείλει 4 μυνήματα αν το κινητό είναι αληθινό ή ψευτικό γιατί δεν είμαι και κανένας πλούσιος και δεν μου απαντάνε.... Πόσο νεος...μιλαμε για ψαρουκλα κανονικη 1
ramarg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 μάγκες στη κίνα η apple έχει κατεβάσει τις τιμές και έχω μιλήσει με 2 άτομα που έχουν αγοράσει από αυτή τη σελίδα (δεν είναι έλληνες ) και μου είπαν ότι όλα κομλε κανένα πρόβλημα ... μίλησα με τους κατόχους της σελίδας και μου ειπαν ότι δεν κάνουν συναλαγες με paypal γιατί :κατά καιρούς αντιμετωπίζουμε προβλήματα και παγώσει τον λογαριασμό μας και προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα σε μας, κάθε μήνα το ποσό πληρωμής είναι περιορισμένος, έτσι δεν μπορούμε να στηρίξουμε τη paypal πληρωμή, επιλέξτε τα άλλα τρία είδη των μεθόδων πληρωμής, δεν ξέρω τη να κάνω ρε παιδιά.... η χρονική εγγύηση είναι 3 ημέρες ώστε να το επιστρέψεις πίσω αφού το παραλάβεις ..πφφφ .. και τους έχω στείλει 4 μυνήματα αν το κινητό είναι αληθινό ή ψευτικό γιατί δεν είμαι και κανένας πλούσιος και δεν μου απαντάνε.... Θα στο πούμε ξανά και ξανά...ΜΗΝ δελεάζεσαι από την τιμή...Ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός......Αν κάνεις την λάθος κίνηση και αγοράσεις δεν θα είναι δική μας ευθύνη...
kristita Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μην γράφεις greeklish Όσο για το paypal να το μάθεις και να το φτιάξεις πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά στο διαδίκτυο, εκτός αν η αγορά γίνει από πάρα πολύ γνωστό και αναγνωρισμένο μαγαζί (αν και πάλι θα προτιμουσα paypal) http://www.insomnia.gr/topic/475583-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-paypal-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C/ http://teomaragakis.wordpress.com/2007/02/27/paypal/ ετυχε τι προβλημα ομως εχεις? πολυ κατανοητος ο οδηγος!!!!ευχαριστω αυτο αξιζει να το παραγγειλω?????? http://citisshop.com/eshop/apple-iphone-5s-16gb/
arc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ετυχε τι προβλημα ομως εχεις? Read forum's rules πολυ κατανοητος ο οδηγος!!!!ευχαριστω To paypal αξίζει πολύ. Αν είναι να ξεκινήσεις αγορές στο διαδίκτυο, μάθε το paypal και χρησιμοποίησε το. αυτο αξιζει να το παραγγειλω?????? http://citisshop.com/eshop/apple-iphone-5s-16gb/ Το μαγαζί δεν το ξέρω αλλά σίγουρα δείχνει χιλιομετρα πιο αξιοπιστο σε σχέση με αυτό στο αρχικό σου ερώτημα. Έχει προσφατη παρουσία στο skroutz, οπότε είτε θα ειναι τζετ (για να φτιάξει πελατολόγιο) ή θα ειναι μακρια κι αγαπημένοι. Αν είσαι Αθήνα κάνε το παραγγελία και παραλαβή από το καταστημα.
igoods Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ετυχε τι προβλημα ομως εχεις? πολυ κατανοητος ο οδηγος!!!!ευχαριστω αυτο αξιζει να το παραγγειλω?????? http://citisshop.com/eshop/apple-iphone-5s-16gb/ ουτε εγω το ξερω το μαγαζι αλλα πλεον αυτην την τιμη εχει το 5s οποτε δεν ειναι κατι το περιεργο.Παρε ενα τηλ και αμα ειναι διαθεσιμο πηγαινε απο εκει και τσιμπα το.
kristita Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν ειμαι απο αθηνα οποτε απ οτι καταλαβαινω καλυτερα να παω να το αγορασω απο κανενα μαγαζι με δοσεις δεν προτεινετε και σεις κανενα site 700ευρω δεν εχει στα καταστηματα η χανω επεισοδια?
igoods Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν ειμαι απο αθηνα οποτε απ οτι καταλαβαινω καλυτερα να παω να το αγορασω απο κανενα μαγαζι με δοσεις δεν προτεινετε και σεις κανενα site 700ευρω δεν εχει στα καταστηματα η χανω επεισοδια? 700 εχει σε κατι γερμανους κτλ...Απο skroutz βρες τοτε μαγαζι της περιοχης σου.Απο που εισαι?
Johny Q Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 οχι δεν ειμαι απο αθηνα οποτε απ οτι καταλαβαινω καλυτερα να παω να το αγορασω απο κανενα μαγαζι με δοσεις δεν προτεινετε και σεις κανενα site 700ευρω δεν εχει στα καταστηματα η χανω επεισοδια? skroutz, birdphone 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα