mylo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 πως μπορώ να διαπιστώσω σε Lenovo laptop αν δουλεύουν και τα 2 ηχεία. έχω την εντύπωση πως δουλεύει μόνο το δεξί.
Jason 93 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για windows 7 Κατω δεξια πατα δεξι κλικ στο εικονιδιο του ηχου. επελεξε συσκευες αναπαραγωγης. Μετα δεξι κλικ στα ηχεια και δοκιμη. Αν δουλευουν και τα δυο ηχεια πρεπει να ακουσεις 2 φορες το ηχο. αν τον ακουσεις 1 φορα σημαινει οτι ενα απο τα 2 ηχεια δεν δουλευει.
mylo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 done! το αριστερό ηχείο δεν ακούγεται. το θέμα είναι πως μόλις παρέλαβα το λαπτοπ από το σερβις και πριν δούλευε μια χαρά. προφανώς μλακια έκανε ο τεχνικός. τους το φέρνω κολάρο τώρα ή όχι? υπάρχει τρόπος να το διορθώσω εγώ?
Jason 93 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 done! το αριστερό ηχείο δεν ακούγεται. το θέμα είναι πως μόλις παρέλαβα το λαπτοπ από το σερβις και πριν δούλευε μια χαρά. προφανώς μλακια έκανε ο τεχνικός. τους το φέρνω κολάρο τώρα ή όχι? υπάρχει τρόπος να το διορθώσω εγώ? Το ξαναπας στο σερβις και τους ζητας να στο φτιαξουν χωρις χρεωση αφου αυτοι το χαλασαν.
mylo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 είναι στη εγγύηση οπότε δεν θα χρεωθώ. το κακό είναι πως κάναν 20 μέρες για αλλαγή μητρικής και τώρα δε ξέρω άλλες πόσες θα χρειαστούν, γιατι βλέπεις τα ideapad πάνε αθήνα για service. πάλι καλά που στέλνουν courier. θα τα ακουσουν καλά όμως....
mylo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 το λοιπόν, παίρνω τηλ στη Lenovo, μου λέει κάνε επαναφορά αρχικής κατάστασης με το κουμπάκι δίπλα στο power button. το κάνω και απο εκεί που υπήρχε ήχος μόνο στο δεξί ηχείο πλέον δεν υπάρχει καθόλου. με απομακρυσμένη βοήθεια συνδέεται και αυτός στο λαπτοτ παιρνα drivers restart τίποτα. πάτα το Power button 30sec για την περίπτωση στατικου ηλεκτρισμού μου λέει, πάλι τιποτα. πρέπει να το στείλεις πάλι στη cpi για έλεγχο μου λεει. τη διάολο γίνεται ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς? αντί για λάπτοπ μπαλάκι του τέννις πήρα?
thelos257 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 το λοιπόν, παίρνω τηλ στη Lenovo, μου λέει κάνε επαναφορά αρχικής κατάστασης με το κουμπάκι δίπλα στο power button. το κάνω και απο εκεί που υπήρχε ήχος μόνο στο δεξί ηχείο πλέον δεν υπάρχει καθόλου. με απομακρυσμένη βοήθεια συνδέεται και αυτός στο λαπτοτ παιρνα drivers restart τίποτα. πάτα το Power button 30sec για την περίπτωση στατικου ηλεκτρισμού μου λέει, πάλι τιποτα. πρέπει να το στείλεις πάλι στη cpi για έλεγχο μου λεει. τη διάολο γίνεται ρε παιδιά μπορεί να μου πει κανείς? αντί για λάπτοπ μπαλάκι του τέννις πήρα? χαχαχαχαχαχα αντι για λαπτοπ μπαλακι του τενης πειρες εεε ;;; Για να σοβαρομιλησουμε αρχικα οταν το αγορασες λειτουργουσαν ολα οκ γιατι σου αλλαζαν μητρικη πλακετα μηπως καικε ; οσο για το ηχειο λογικα δεν θα συνδεσαν ενα συρματακι αν ξερεις απο λαπτοπσ και εισαι τεχνικος μπορεις να το ανοιξεις απο μεσα και να το συνδεσεις εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα