Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ.

Θέλω να αγοράσω μια καινούρια οθόνη pc μιας και η παλιά μου είναι λίγο.. παλιά
Έχω καταλήξει στις 3 παρακάτω dell :

Link.png Site: Dell P2414H

Link.png Site: Dell UltraSharp U2312HM

Link.png Site: Dell UltraSharp U2412M

Θα ήθελα λοιπόν τι βοήθεια σας, για να διαλέξω την καλύτερη με βάση τα εξής:

1) Αξιοπιστία του panel - και εννοώ διαπιστωμένα προβλήματα (bleeding p.x.) για να μην τρέχουμε για αντικαταστάσεις
2) Ποιότητα απεικόνισης
3) Ημερομηνία κυκλοφορίας - προφανώς καλύτερο θα ήταν να αγοράσω το πιο πρόσφατο μοντέλο
4) Last but not least: Τιμή

Να πω εδώ οτι το pc χρησιμοποιείται πρωτίστως για games, και μετά για όλα τα υπόλοιπα.
GPU: Gigabyte 7950

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Σε όποια και να πας από αυτές θα καλυφθείς νομίζω.H P2414H είναι πιο καινούρια με νεότερο panel,flicker free που μπορείς να πεις οτι είναι καλό vfm.Η U2412M είναι πιο παλιά αλλά 16:10 1200p αν σε ενδιαφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα! Και εγώ είμαι στο ίδιο διλημμα με τον αρχικό. Απλώς ηθελα να ρωτήσω αν μπορόύμε να τις δούμε κάπου αυτές τις οθόνες. Π.χ. σε κάποια μεγάλη αλυσίδα (Θεσ\νικη). Νομίζω είναι εξαιρετικές αλλα μια ματιά δεν βλάπτει... ευχαριστώ.

Δημοσ.

Η P με την U τι διαφορά έχουν;

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.161961

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.161952

Οι διαφορες :

1. η U2414H εχει 2x DisplayPort and 2x HDMI (with MHL) ενω η P2414H εχει DVI, VGA και 1x DisplayPort. You need to establish which is more suitable for your needs. The U2414H's HDMI is an added bonus for external games consoles and DVD/Blu-Ray players. The U2414H also has USB 3.0 whereas the P2414H has older USB 2.0 ports only.

2. Design - the U2414H has the ultra-thin bezel design so may be more suited for multi-screen setups. It also has touch-sensitive buttons if that it important to you.

3. Performance - overall, both are very comparable. The U2414H has a better default setup and the additional factory calibration brings about some extra accuracy. If you're doing more colour critical work and don't have a calibration device the U2414H has the edge. Other aspects like contrast ratio, response time, lag, viewing angles etc are very similar between the two models. Both have a light AG coating, flicker-free backlight and low levels of IPS glow.

• Like 1
Δημοσ.

Όποια dell και να πάρεις ΜΗ την πάρεις από το E-shop.To E-shop κάνει παραεισαγωγή τις οθόνες με αποτέλεσμα

να μη σε καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπία.

Αγόρασα μια Ρ2414Η απο το E-shop πριν μια εβδομάδα και ακόμα παλεύω για να μου κάνουν αντικατάσταση

καθώς η οθόνη έχει πολύ backlight bleeding.

Δημοσ.

Όποια dell και να πάρεις ΜΗ την πάρεις από το E-shop.To E-shop κάνει παραεισαγωγή τις οθόνες με αποτέλεσμα

να μη σε καλύπτει η Ελληνική αντιπροσωπία.

Αγόρασα μια Ρ2414Η απο το E-shop πριν μια εβδομάδα και ακόμα παλεύω για να μου κάνουν αντικατάσταση

καθώς η οθόνη έχει πολύ backlight bleeding.

Επειδή δεν έχω καταλήξει ακόμα, και καλό είναι να μαστε προετοιμασμένοι, πως ξέρεις οτι κάνει παραεισαγωγή; Δεν σου την αλλάζουν με ποια αιτιολογία;

Δημοσ.

Γνωρίζοντας ότι το σέρβις του e-shop είναι άθλιο αποφάσισα να αγοράσω από κει
την οθόνη θεωρώντας ότι αν κάτι πάει στραβά θα πάω στη dell και δεν θα ασχοληθώ
με το κατάστημα.Την επόμενη μέρα της αγοράς (18/2) και εφόσον είχα διαπιστώσει το πρόβλημα
κάλεσα την dell για αντικατάσταση της οθόνης.Ο άνθρωπος που μίλησα ήταν πρόθυμος να
με εξυπηρετήσει και να προβεί σε αντικατάσταση.Όταν του έδωσα τα στοιχεία της οθόνης
(s/n & Order No)μου είπε ότι δεν είναι της Ελληνικής αντιπροσωπίας και καλύτερα να μιλήσω
με το κατάστημα....Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση διάβασε εδώ.
Έχουν περάσει 10 μέρες και ακόμα είμαι χωρίς οθόνη,σήμερα θα κάνω καταγγελία στον
συνήγορο του καταναλωτή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...