nomisteraki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Πρωτα δειτε το βιντεο μιλαει για καποια πειραματα της CIA οπου μπορουν να εντοπιζουν στοχευμενα μελλοντικα γεγονοτα, χωρις ομως να ξερουν την χρονικη στιγμη που θα συμβουν.. REMOTE VIEWING ο τυπακος στο βιντεο που μιλαει ειναι πρωην στρατιωτικος, cia και πρωην στελεχος του προγραμματος μεχρι ποου χαρακτηριστικε μη απορρητο.. το θεμα ειναι οπως βλεπω στο βιντεο, οτι ειχαν προβλεψει μεγαλα καταστροφικα γεγονοτα, ειχε βγει στην αμερικη και ειχε μιλησει για αυτα σε ραδιο, πριν συμβουν.. και μετα συνεβησαν.. ο τυπος μετα απο ολα αυτα, προειδοποιει για κατι τελικα χτυπηματα / γεγονοτα, ξερουν τι ειναι αλλα δε ξερουν ποτε θα συμβουν.. ειδικα στο σημειο που λεει για τα πυρινικα της βορειας κορεας.. οταν αυτη δεν ειχε.. ειναι κολλημα.. ειναι δυνατον να εχει συμβει κατι τετοιο και να μην εχει βουιξει ο κοσμος? εψαξα να μαθω περισσοτερα για το project αυτο.. πως λειτουργει το remote viewing και τα πειραματα που εγιναν αλλα δε βρηκα και πολλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν προβλεπει τα νουμερα του Τζοκερ ειναι λιγο. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ο Ολυμπιακός θα περάσει την Μαντσεστερ; Αυτοί είναι προβληματισμοί....τί σεισμοί, καταστροφές και μ@λακίες 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 εψαξα να μαθω περισσοτερα για το project αυτο.. πως λειτουργει το remote viewing και τα πειραματα που εγιναν αλλα δε βρηκα και πολλα.. δεν βρήκες πολλά; wikipedia, An Evaluation of Remote Viewing: Research and Applications μέχρι και ταινία έχουν γυρίσει με θέμα έναν παλιό remote viewer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomisteraki Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 nvel ευχαριστω για το pdf , δε το ειχα δει μαλλον στο Search που εκανα. 183 σελιδες ελπιζω να εξηγει αυτο που ωαχνω. θελω να βρω τον τροπο λειτουργιας της μεθοδους ή εστω τα βηματα που γινονται απο τους Remote viewers κατα την διαδικασια. το ολο θεμα με τα γεγονοτα που ειχαν προβλεφθει μου κινησε πολυ την περιεργεια. το θεωρω WOW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 δεν βρήκες πολλά; wikipedia, An Evaluation of Remote Viewing: Research and Applications μέχρι και ταινία έχουν γυρίσει με θέμα έναν παλιό remote viewer Επειδή δε τη παλεύω με το διάβασμα, βρήκες τίποτα σε βιντεάκι φάση; Κάτα προτίμηση με αφήγηση, κλισέ πλάνα και πομπώδη μουσική. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pankar95 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Υποτίθεται πως είναι μια μορφή τηλεπάθειας. Δεν είναι τόσο απλό το να το μάθεις όπως το να ακολουθείς κάποια βήματα. Δεν ξέρεις καν αν το όλο θέμα είναι legit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 one man .... one decision ... one desiiiiire 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Γατάκια... Πού είναι ο Παϊσιος να σας μάθει μπάλα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javavall Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Αν δεν προβλεπει τα νουμερα του Τζοκερ ειναι λιγο. Προβλέπει, αλλά δεν ξέρουμε για ποια κλήρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ο Ολυμπιακός θα περάσει την Μαντσεστερ; Nαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Nαι Στο ποδόσφαιρο ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ε που αλλου ? Θα παθουν νιλα τα Αγγλακια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Ε που αλλου ? Θα παθουν νιλα τα Αγγλακια Εξάλλου και ο τυπάς από τη CIA προβλέπει γεγονότα, αλλά δεν ξέρει πότε θα συμβούν. Οπότε προβλέπω κι εγώ ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει τη Μάντσεστερ. Φέτος θα είναι; Του χρόνου; Σε 15 χρόνια; Σε κάθε περίπτωση, εγώ το έχω προβλέψει! Επίσης προβλέπω μια μεγάλη πλημμύρα, έναν τεράστιο σεισμό, πολιτική αστάθεια σε μεγάλη χώρα, πόλεμο στην υποσαχάρια Αφρική, διατροφικό σκάνδαλο, μεγάλες διαδηλώσεις στο Σύνταγμα και καβγάδες στο insomnia. Βάζω και στοίχημα ότι θα τα πετύχω όλα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σας πω πότε θα γίνουν, αλλά σε βάθος χρόνου, είναι σιγουράκια. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2014 Εξάλλου και ο τυπάς από τη CIA προβλέπει γεγονότα, αλλά δεν ξέρει πότε θα συμβούν. Οπότε προβλέπω κι εγώ ότι ο Ολυμπιακός θα νικήσει τη Μάντσεστερ. Φέτος θα είναι; Του χρόνου; Σε 15 χρόνια; Σε κάθε περίπτωση, εγώ το έχω προβλέψει! Σωστα .Αλλα αν πεσω μεσα και προκριθει θα υποκλιθειτε στην οραματιστικη μου δυναμη η θα βρειτε δικαιολογιες καταφευγονται στις πιθανοτητες ? .Κακιασμενοι , μην ακουσετε καλο λογο για την Θρυλαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα