Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια καλησπερα.. εχω ενα tablet  της f&u στο οποιο εχω κλειδωσει το μοτιβο κ δεν ξερω πως να το ξεκλειδωσω!γνωριζει κανενας κατι????

Επεξ/σία από tsounami
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια κανενας δεν γνωριζει τπτ????εχει κλειδωσει το μοτιβο κ μου ζηταει το gmail κ τον κωδικο!αλλα δεν γινεται να μπει εφοσον δεν υπαρχει συνδεση στο ιντερνετ... γνωριζει κανενας τπτ???

Δημοσ.

Hard reset σκεφτηκες να κανεις?

ναι αλλα δεν ξερω πως... γτ δεν κανει τπτ αλλο εκτος απο το να ανοιγει κ να μουζηταει email για να ξεκλειδωσει το tablet.γτ εχει κλειδωσει λογω λανθασμενου μοτιβου!

Δημοσ.

συνήθως μετρανε 30 δευτερόλεπτα και είναι οκ....

αλλά φαντάζομαι οτι αν πιέσεις το κουμπί ον οφφ συνεχόμενα θα κλίσει και μετά με το πατημένο το ον και το πλήκτρο έντασης ήχου θα ανοίξει και θα κάνεις hard reset.

η τεσπα κάπου θα έχει μια μικρή τρύπα για να κάνεις reset

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλημερες..το ιδιο θεματακι εχω και εγω..απο το σαββατο..το κλειδωσε η κορη μου και δεν μπορω με τπτ να το κανω hard reset καθως το συγκεκριμενο δεν εχει και πληκτρα volume..

για βοηθηστε παρακαλω...τι μπορω να κανω για να φυγω απο το μοτιβο..!!

Δημοσ.

λοιπον τσακαλακια μου τα φωτα σας///καταφερα μπικα σε recovery αλλα δεν εχω πληκτρα volume up down για να κατεβω κατω κατω να κανω τα wipes..!! ξερει κανεις πως μπορω να μετακινηθω??

αν πατησω το power ειναι ηδη επιλεγμενο το ρεββοτ και κανει επανεκινηση το tablet..!!

προς τα κατω δεν μπορω να παω με τπτ..

παρακαλω τα φωτα σας..!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκλείδωμα tablet F&U

Η λύση είναι απλή παιδιά αν και μου ζήτησαν 30 ευρώ για να το ξεκλειδώσουν που φυσικά δεν δέχτηκα.

Η λύση 

1. Ανοίγετε το tablet - power on

2. Με ένα συνδετήρα ή καρφίτσα πατάτε το reset (πίσω μέρος tablet) ταυτόχρονα με το power on

3. Σβήνει η οθόνη(κάντε λίγο υπομονη αργεί λίγο να εμφανίσει ξανά το logo)

4. Αν το κάνατε σωστά, λογικά θα δείτε το μικρό ρομποτάκι-android symbol στην συνέχεια.

5. Εφόσον το εμφανίσετε, κρατήστε πατημένο το power button και με την καρφίτσα πατείστε το reset μία και αφήστε το αμέσως(το reset)

6. Μόλις βγει η λίστα με τις επιλογές αφήστε αμέσως το power button γιατί θα κάνει reset

7. Το tablet δεν έχει volume up / down, γι αυτό παίρνετε ένα adaptor USB (μεγάλο σε μικρό) και συνδεεται στην φάση αυτή το πληκτρολόγιο από το pc σας(ευχαριστώ ένα φίλο που είχε την ιδέα να το δοκιμάσω), κατεβαίνετε με τα βελάκια και πατάτε enter στην επιλογή του reset και μετά στην λίστα που θα εμφανιστεί (όλα ειναι NO εκτός από μία) πατάτε YES. Αυτό ήταν.

8. Θα κάνει επανεκκίνηση και μετά θα το αφήσετε κανένα 15 λεπτο μέχρι να επανέλθουν όλες οι εφαρμογές, μην τρομάξετε, στην αρχή φαίνεται ότι είναι εντελώς άδειο.

Αυτά και καλή σας επιτυχία!

Επεξ/σία από stathis_katsikas
  • Like 1
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκλείδωμα tablet F&U

Η λύση είναι απλή παιδιά αν και μου ζήτησαν 30 ευρώ για να το ξεκλειδώσουν που φυσικά δεν δέχτηκα.

Η λύση 

1. Ανοίγετε το tablet - power on

2. Με ένα συνδετήρα ή καρφίτσα πατάτε το reset (πίσω μέρος tablet) ταυτόχρονα με το power on

3. Σβήνει η οθόνη(κάντε λίγο υπομονη αργεί λίγο να εμφανίσει ξανά το logo)

4. Αν το κάνατε σωστά, λογικά θα δείτε το μικρό ρομποτάκι-android symbol στην συνέχεια.

5. Εφόσον το εμφανίσετε, κρατήστε πατημένο το power button και με την καρφίτσα πατείστε το reset μία και αφήστε το αμέσως(το reset)

6. Μόλις βγει η λίστα με τις επιλογές αφήστε αμέσως το power button γιατί θα κάνει reset

7. Το tablet δεν έχει volume up / down, γι αυτό παίρνετε ένα adaptor USB (μεγάλο σε μικρό) και συνδεεται στην φάση αυτή το πληκτρολόγιο από το pc σας(ευχαριστώ ένα φίλο που είχε την ιδέα να το δοκιμάσω), κατεβαίνετε με τα βελάκια και πατάτε enter στην επιλογή του reset και μετά στην λίστα που θα εμφανιστεί (όλα ειναι NO εκτός από μία) πατάτε YES. Αυτό ήταν.

8. Θα κάνει επανεκκίνηση και μετά θα το αφήσετε κανένα 15 λεπτο μέχρι να επανέλθουν όλες οι εφαρμογές, μην τρομάξετε, στην αρχή φαίνεται ότι είναι εντελώς άδειο.

Αυτά και καλή σας επιτυχία!

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε. Δεν εγιναν ετσι ακριβώς σε εμένα αλλά με βοήθησες να μπω στο μενού επιλογών και αποσφαλμάτωσης του FnU tablet ETB1063 10.1" της αδερφής μου. Εγω μπήκα σε αρχικό μενού με power και reset απο κλειστό tablet, αλλά και απο ανοιχτό με τα ίδια κουμπιά. Εμένα δεν μου δούλεψε με πληκτρολόγια usb και μετατροπέα. Το πάλεψα πατώντας την οθόνη. Και λέω το πάλεψα γιατι το μενού έπαιζε μόνο σε landscaspe και εγώ πάταγα την τρίτη επιλογή και αυτό έπαιρνε την πρώτη.  Με λίγη προσπάθεια και φαντασία, κατάφερα να επιλέξω factory reset, το power για επιλογή, το yes απο το touchscreen και power ξανά για να προχωρήσει σε format. αυτά. ευχαριστώ και πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...