Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε γιατί με μπέρδεψες...

Τί "120"; Για ΜΒ/sec read λες; Γιατί εγώ είχα μείνει σε κάτι 30άρια...

Αν είσαι στα "120", είσαι στα νορμάλ.

(Πάντως αφού η μπάρα ήταν τέρμα αριστερά, είχες πρόβλημα. Κι αν την πήγες τέρμα δεξιά και έχει μείνει η ρύθμιση, έχεις τελειώσει με το πρόβλημα...)

To max ειναι 120 αλλα ναι εχει φυγει απο τα 30...αυτο με τον ηχο τη ειναι??

Δημοσ.

...αν λοιπόν είσαι στα 120 είσαι νορμάλ. Πιο πάνω δεν έχει.

Για "τον ήχο" που ρωτάς, πάλι με μπέρδεψες... Αν ρωτάς περί "accoustic management", σου έγραψα κάποια πράγματα στο ποστ #13

• Like 1
Δημοσ.

...αν λοιπόν είσαι στα 120 είσαι νορμάλ. Πιο πάνω δεν έχει.

Για "τον ήχο" που ρωτάς, πάλι με μπέρδεψες... Αν ρωτάς περί "accoustic management", σου έγραψα κάποια πράγματα στο ποστ #13

Το αφηνω γιατι αν δεν δουλεψω το μηχανημα δεν θα δω διαφορα...παντως δεν φαινεται να ζορίζεται οπως πριν...τωρα με τη εφτιαξε δεν ξερω...

Δημοσ.

Magic- washcloud δεν ξερω τι θα κανει ο ts αλλα εμενα μου εδωσες πισω εναν ξεγραμμενο δισκο (WDC WD10EACS-00ZJB0) με τις οδηγιες σου για το acoustic management. Ενας δισκος λιγοτερος στο κουτι των αχρηστων δισκων.

FYI το acoustic management το αλλαξα απο το hdsentinel. Το Hdtune pro που μου εδωσε ο "θειος" αρνιοταν να το αλλαξει για καποιο λογο που δεν με ενδιαφερει.

Ευχαριστω πολυ.

PS.

Αν εισαι Αθηνα ή οποτε βρεθεις Αθηνα κερναω μπυρες οποτε θελεις :)

Δημοσ.

Καμια σχεση wash....μου εδωσες πισω τη χαμενη μου ταυτοτητα!!! :Ρ ακομα μια χαρη και εισαι θεος...ενα καλο app για defrag.....και ειμαστε κομπλε!!

Δημοσ.

Το defraggler είναι απλό και καλό

Το MyDefrag είναι λίγο ποιο πολύπλοκο αλλά μπορείς να κάνεις ότι θες με αυτό(μπορείς να προγραμματίσεις ο ίδιος ποια αρχεία θα μπουν στης ξεχωριστές ζώνες του δίσκου)

• Like 1
Δημοσ.

...μπα τί θεός. Μοιραζόμαστε το πόστο με κα'να-δυο ακόμη...ημίθεους - όπως καλή ώρα ο Έλφ αποπάνω (...είναι και pun, καθώς βρίσκεται Σαλονίκη, και προέρχεται και από...ακόμη πιο πάνω).

Συνεπώς συμφωνώ με τις προτάσεις του για ντηφράγκμεντερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...