nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα Σκεφτόμουν εδώ και μέρες πως θα ηταν αν κάποια στιγμή αποφάσιζα να πάω μοναχός στο άγιο όρος. Ίσως η ζωή τα φέρει έτσι και αναζητήσω την ησυχία μου σε κάποιο απομονωμένο μέρος σαν αυτό να έρθω σε επαφή με την ανώτερη δύναμη που αποκαλούμε "ΟΘΕΟΣ" και δε σας κρύβω πως ειναι κάτι που έχει περάσει πολλές φορές απο το μυαλό μου. έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα όποιος ξέρει να μου τις λύσει ώστε να ησυχάσω λίγο γιατι αγχώθηκα!1. Θα μπορέσω να συνεχίσω το hobby μου με το bodybuilding ? επιτρέπεται να μεταφέρω κάποια πράγματα που θα έχω μαζι μου στο άγιο όρος ? (αλτήρες/μπάρα/πάγκος και ίσως κ ένα διάδρομο γιατι το τρέξιμο σε κακοτράχαλους δρόμους κάνει κακό στα γόνατα).2. Μπορώ να έχω μαζι μου πρωτεΐνες ? γιατι απότι ξέρω νηστεύουν και δε θέλω να ρίξω την πρωτεΐνη και να χαλάσω τελείως τη διατροφή μου , μη γίνω σα ρέγκα 3. Τα κινητά επιτρέπονται ? και αν ναι πιάνουν δυνατό σήμα τα internets? (είμαι εθισμένος στο monster warlord)4. Ζουν σε σπηλιές ή σε σπίτια ? (έχω πρόβλημα με την υγρασία και με πιάνει βήχας) να τονίσω πως τα παραπάνω τα ρωτάω γιατι σκέφτομαι να πάω δοκιμαστικά και αν μου αρέσει να παραμείνω ! Οχι οτι θα σηκωθώ να πάω έτσι στα ξαφνικά, δεν τρελάθηκα .μόνο σοβαρές απαντήσεις παρακαλώ , το θέμα ειναι βαρύ ...thanks 3
arc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Οι σοβαρες απαντησεις προϋποθετουν σοβαρες ερωτήσεις. Στο Αγιο Όρος δεν πας για διακοπές διαρκείας εχοντας σαν δικαιολογία την αναζητηση του θεου. Η μερα ειναι υπερ-γεματη από δουλειές, μελέτη και συνεχη προσευχη. Αν στο μυαλό σου εχεις «Φοράω φόρμα, παίρνω mp3 player και βγαίνω για τρέξιμο» λάθος μέρος διάλεξες (για πάρα πολλούς λόγους) ΥΓ: Καλύτερα άνοιγε θέματα για χαμαμ. 9
makfil Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Κάνε μια πρώτη προσπάθεια για βγάλεις διαμονητήριο 3 ημερών, που σημαίνει ότι πρέπει να εξασφαλίσεις πρώτα τη διαμονή σε τουλάχιστον μία μονή, και μετά βλέπεις. Σίγουρα, το προσκύνημα στο Άγιο Όρος, έστω και για 3 μέρες, δεν θεωρείται και δεν είναι όπως πχ μια εκδρομή στο Βόλο.
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 νους υγιής εν σώματι υγιεί φίλε μου. ! κάπου ειχα διαβάσει οτι ο χριστός είχε πει πως ο άνθρωπος πρέπει να φροντίζει το σώμα και την ψυχή του γιατι αν σαπίσει το ένα , τότε σιγά σιγά θα σαπίσει και το άλλο. (ΔΕΝ ειμαι σίγουρος βέβαια μηπως το είχα διαβάσει σε βιβλίο μαρτύρων του Ιεχωβά, οπότε απλά το αναφέρω ε , μηπως ξέρει κανείς περισότερα).ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ HOBBY ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ "ΟΘΕΟΣ"ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ? δεν ειπα οτι θα πάω διακοπές !! ελεος με παρεξηγήσατε ! θα πάω να οργώσω και το χωράφι να σπείρω κότες να ταίσω και τα πάνταόλες τις δουλειές θα τις κάνω κανονικά , αλλα θέλω να ειμαι απομονομένος σε κάποιο μέρος χωρίς να ακούω άλλους να ψέλνουν όλη μέρα. Θέλει ησυχία για να έρθεις σε επαφή με τη δύναμη που ονομάζουμε "ΟΘΕΟΣ"!το point μου ειναι "συνδυάζονται μοναχισμός και bodybuilding?"
kirileman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δε χρειάζεται να πάρεις τίποτα, έχουν τα πάντα. Μέχρι και χαμάμ! 3
haris_216 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Οι σοβαρες απαντησεις προϋποθετουν σοβαρες ερωτήσεις. + 1000 Πέρα από αυτά που είπε ο arc τα οποία προσυπογράφω, να προσθέσω ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάποιος να "ψάχνεται" σε υπαρξιακό/φιλοσοφικό επίπεδο και ταυτόχρονα να θέλει να συνεχίσει κάτι τόσο ματαιόδοξο και εγωκεντρικό όσο το "χόμπυ" του body building. Και ταυτόχρονα βέβαια το gaming εργαλείο εσωτερικής αναζήτησης. Δύο οι πιθανοί δημιουργοί αυτού του θέματος. Η ασχετοσύνη ή η ανάγκη για τρολάρισμα 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 δεν νομίζω να έχουν τα πάντα γιατι όλοι τους ειναι χοντροί ή αδύνατοιτο χαμάμ ειναι αγαπημένη πολυτέλεια αλλα όπως είπα δεν θα πάω εκεί για πολυτέλειεςθα πάω για μοναχισμό και προπόνηση και ΟΘΕΟΣ θα μου δίνει δύναμη! Δύο οι πιθανοί δημιουργοί αυτού του θέματος. Η ασχετοσύνη ή η ανάγκη για τρολάρισμα μη σπαμάρεις το θέμα μου σε παρακαλώ , αν δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις καλύτερα να παρακολουθήσεις ή να αποχωρίσειςδεν με βοηθάς !
Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση paredwse Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Αυτός ο «ΟΘΕΟΣ» να μας δώσει κι εμάς δύναμη για να αντέξουμε τον καταιγισμό τέτοιων «θεμάτων»... 30
Προτεινόμενες αναρτήσεις