Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το να μιλάμε για πιστωτικό 500€ ή αντικατάσταση από 780 (μαζί και εγώ) είναι ωραίο αλλά όχι ρεαλιστικό. Είτε σου δίνουν μια 580 καινούργια (φυσικά με ολόκληρη εγγύηση καθώς μιλάμε για καινούργιο προϊόν) είτε την αντίστοιχη της τωρινής σειράς, 760 (η 770 ειναι ανωτερη κατα πολυ, ειναι πιο κοντα στην 680 παρα στην, μία γενιά παλαιότερη, 580).

Αν μέσα σε εγγύηση έπαιρνες την ναυαρχίδα της κάθε εταιρίας ως αντικατάσταση της παλιάς ναυαρχίδας κανείς δεν θα άλλαζε υπολογιστές και όλοι θα χαλούσαμε ή θα παρακαλούσαμε να χαλάσουν οι κάρτες μας/επεξεργαστές/μητρικές μέσα στην εγγύηση. 

Παράδειγμα:Είναι σαν να είχες πάρει την 680 πριν 2 χρόνια, να σου καιεί και να ζητάς τώρα 780ti...

Η εγγύηση είναι να σου δώσουν την ίδια ή αντίστοιχη με αυτήν (λίγο καλύτερη πάντα προς όφελός σου), το sli σου δεν τους ενδιαφέρει και είναι λογικό.

Για όσους λένε ότι πρέπει η εταιρία να προχωρήσει λίγο για να συναντήσουν τον πελάτη, εσείς αν είχατε εταιρία θα άλλαζατε τα προϊόντα έτσι; Να δίνατε κάρτες ολοκαίνουργιες και πανάκριβες γιατί κάποιος πελάτης πριν πολλά χρόνια είχε πάρει επίσης μια πανάκριβη κάρτα η οποία τώρα έχει ούτε το 1/3 της αξίας της;

Μην λέτε μετά σε αγγελίες ότι πουλάνε πιο πολύ από την σημερινή τους αξία κάρτες γραφικών γιατί κατά τα λεγόμενά σας τίποτα στον τεχνολογικό χώρο δεν παλιώνει και ξεπερνιέται...

• Απαντ. 88
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σαφώς και το lifetime είναι marketing trick και εγώ το ήξερα πολύ καλά όταν τις πήρα!Δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο εξάρτημα να μην χαλάσει ποτέ!Και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με κάτι που τα έβγαλε τα λεφτά του έτσι και αλλιώς μετά απο τόσα χρόνια.Κάτι ανάλογο γίνεται με τις ασφάλειες αυτοκινήτου.Εσύ μπορει να πλήρωσες την bmw σου 45000 ευρώ αλλα αν σε τρακάρει κάποιος σήμερα η ασφάλεια του θα σου δώσε 5000 γιατί τώρα τόσο κάνει μεταχειρισμένη.Δεν θα σου δώσει ούτε 45000 μετρητά,ούτε την καινούρια 325.Κάτι ανάλογο γίνεται και με τα προιόντα με εγγύηση που δεν κυκλοφορούν πια στην αγορά.Αν θέλεις το καταλαβαίνεις και συμβιβάζεσαι αν όχι βάλε δικηγόρο και κυνήγησαί το.

Μα καταλαβαινω αυτο που λες, ειναι σαν να παει καποιος αυτη τη στιγμη να πουλησει την 580 στα 400Ε πχ. Προφανως και εχει χασει την αξια της, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να νομιζουμε οτι μας κανουν και χαρη που τα εχουν σκεφτει ολα για εμας, χωρις εμας. 

Δειτε το καπως ετσι. Εχουμε κατασκευαστη --> προμηθευτη --> καταναλωτη.

Ο κατασκευαστης και ο προμηθευτης εχουν χρηματα και προιοντα. Ο καταναλωτης μονο χρηματα. Οποτε στην περιπτωση του φιλου εχουμε:

Κατασκευαστης           Προμηθευτης          Καταναλωτης

1)         GTX580       ↔             400E                         500E

2)          400E                          GTX580      ↔            500E

3)          400E                           500E                       GTX580

4)             -                               400Ε                         500Ε

5)             -                               500Ε                      GTX580(No2)

Σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα στην αμεσως επομενη μερα της αγορας εχουμε το 4 στην περιπτωση επιστροφης χρηματων. Εδω ζημιωνεται ο κατασκευαστης εξαιτιας της ελαττωματικης καρτας και ο προμηθευτης απλως εχει χασει τον χρονο του (ο οποιος ειναι χρημα).

Αν ομως ο κατασκευαστης αντικαταστησει την καρτα εχουμε το 5. Εδω βλεπουμε κατι περιεργο σε σχεση με πριν. Ο προμηθευτης βρισκεται με κερδος, ο καταναλωτης δεν καταλαβαινει διαφορα (αφου για εκεινον 580 και 500Ε ειναι το ιδιο) και ο κατασκευαστης με την ιδια ζημια με πριν. Αυτο οφειλεται στην διαφορετικη αξια της 580 στα διαφορετικα επιπεδα κατασκευαστη-προμηθευτη και ειναι ο τροπος που πιστευω οτι γινεται η δουλεια (ειπαμε ο χρονος ειναι χρημα- δεν θελουν μια συναλλαγη που δεν προσφερει οι προμηθευτες- ενω για τον κατασκευαστη ειναι λιγακι πιο ευκολο να αντικαταστησει προιον παρα να βγαλει και να επιστρεψει ρευστο).

Δες τωρα την ομορφια που γινεται οταν δινει 760 ο κατασκευαστης, η οποια του κοστιζει 200Ε και εχει MSRP 250E. (ξεκιναμε απο το προηγουμενο 3 που ηταν το τελικο σταδιο πριν χαλασει η 580)

6)          200Ε                           500E                       GTX760

Σε συγκριση με το 5, στο 6 ο κατασκευαστης εχει γλυτωσει το μισο κοστος, και ο μεν προμηθευτης δεν εχει χασει τιποτα. Και οχι μονο δεν εχει χασει τιποτα, αλλα και σε συγκριση με μια απλη πωληση της 760 (νο7) εχει βγαλει 250Ε ενω ο κατασκευαστης κοιμαται στα χαμομηλια και απλως παιρνει το χαλασμενο και επιστρεφει ενα νεο...

7)          200Ε                           250E                       GTX760      

Αν δειτε ολα τα γραφηματα πειτε μου για μια ακομα φορα γιατι πρεπει να πω και ευχαριστω αν μου τυχει κατι παρομοιο και μου δωσουν την ισαξια? Να σημειωσετε εδω οτι δεν γνωριζω πως πανε οι συμφωνιες τους, αλλα δεν θα μου φαινοταν παραξενο να τα μοιραζονται. Η ουσια ειναι οτι κερδιζουν απο την τεχνολογια και την γρηγορη της αναπτυξη με ενα ελαττωματικο προιον. Και απο οτι βλεπετε αντι να ειναι ζημια η αντικατασταση προιοντος για τους ιδιους (οι οποιοι και φταινε), ισα ισα ειναι μεγαλυτερο κερδος και απο την ιδια την πωληση του αρχικου/τελικου προιοντος.

Και μου λετε οτι ειμαι και υπερβολικα απαιτητικος..?

• Like 2
Δημοσ.

το πιστωτικο που θα γυρισει το μαγαζι στην αντιπροσωπεια και η αντιπροσωπεια απο εκει που αγορασε την καρτα,μαντεψε ποσο θα ειναι.

Εβαλα λιγοτερα βηματα για να μην τα μπλεξω και να μην γινει δυσνοητο. 

ΥΓ: Μα καλα, ακομα δεν το ποσταρα, τι διαολο ο φλας εισαι?

• Like 1
Δημοσ.

Μα καταλαβαινω αυτο που λες, ειναι σαν να παει καποιος αυτη τη στιγμη να πουλησει την 580 στα 400Ε πχ. Προφανως και εχει χασει την αξια της, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να νομιζουμε οτι μας κανουν και χαρη που τα εχουν σκεφτει ολα για εμας, χωρις εμας. 

Δειτε το καπως ετσι. Εχουμε κατασκευαστη --> προμηθευτη --> καταναλωτη.

Ο κατασκευαστης και ο προμηθευτης εχουν χρηματα και προιοντα. Ο καταναλωτης μονο χρηματα. Οποτε στην περιπτωση του φιλου εχουμε:

Κατασκευαστης           Προμηθευτης          Καταναλωτης

1)         GTX580                       400E                         500E

2)          400E                          GTX580                     500E

4)             -                               400Ε                         500Ε

5)             -                               500Ε                      GTX580(No2)

Σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα στην αμεσως επομενη μερα της αγορας εχουμε το 4 στην περιπτωση επιστροφης χρηματων. Εδω ζημιωνεται ο κατασκευαστης εξαιτιας της ελαττωματικης καρτας και ο προμηθευτης απλως εχει χασει τον χρονο του (ο οποιος ειναι χρημα).

Αν ομως ο κατασκευαστης αντικαταστησει την καρτα εχουμε το 5. Εδω βλεπουμε κατι περιεργο σε σχεση με πριν. Ο προμηθευτης βρισκεται με κερδος, ο καταναλωτης δεν καταλαβαινει διαφορα (αφου για εκεινον 580 και 500Ε ειναι το ιδιο) και ο κατασκευαστης με την ιδια ζημια με πριν. Αυτο οφειλεται στην διαφορετικη αξια της 580 στα διαφορετικα επιπεδα κατασκευαστη-προμηθευτη και ειναι ο τροπος που πιστευω οτι γινεται η δουλεια (ειπαμε ο χρονος ειναι χρημα- δεν θελουν μια συναλλαγη που δεν προσφερει οι προμηθευτες- ενω για τον κατασκευαστη ειναι λιγακι πιο ευκολο να αντικαταστησει προιον παρα να βγαλει και να επιστρεψει ρευστο).

Δες τωρα την ομορφια που γινεται οταν δινει 760 ο κατασκευαστης, η οποια του κοστιζει 200Ε και εχει MSRP 250E. (ξεκιναμε απο το προηγουμενο 3 που ηταν το τελικο σταδιο πριν χαλασει η 580)

6)          200Ε                           500E                       GTX760

Σε συγκριση με το 5, στο 6 ο κατασκευαστης εχει γλυτωσει το μισο κοστος, και ο μεν προμηθευτης δεν εχει χασει τιποτα. Και οχι μονο δεν εχει χασει τιποτα, αλλα και σε συγκριση με μια απλη πωληση της 760 (νο7) εχει βγαλει 250Ε ενω ο κατασκευαστης κοιμαται στα χαμομηλια και απλως παιρνει το χαλασμενο και επιστρεφει ενα νεο...

7)          200Ε                           250E                       GTX760      

Αν δειτε ολα τα γραφηματα πειτε μου για μια ακομα φορα γιατι πρεπει να πω και ευχαριστω αν μου τυχει κατι παρομοιο και μου δωσουν την ισαξια? Να σημειωσετε εδω οτι δεν γνωριζω πως πανε οι συμφωνιες τους, αλλα δεν θα μου φαινοταν παραξενο να τα μοιραζονται. Η ουσια ειναι οτι κερδιζουν απο την τεχνολογια και την γρηγορη της αναπτυξη με ενα ελαττωματικο προιον. Και απο οτι βλεπετε αντι να ειναι ζημια η αντικατασταση προιοντος για τους ιδιους (οι οποιοι και φταινε), ισα ισα ειναι μεγαλυτερο κερδος και απο την ιδια την πωληση του αρχικου/τελικου προιοντος.

Και μου λετε οτι ειμαι και υπερβολικα απαιτητικος..?

Με το χέρι στην καρδιά δεν μπορώ να καταλάβω τα "γραφήματά" σου κανε τα πιο λιανά.

Δημοσ.

Τωρα φιλε? Η λογικη ειναι να ανταλαζουν ανα δυο αυτα που εχουν στην κατοχη τους. Ειναι δυσνοητο, αλλα δεν μπορω να το κανω πιο λιανα....

Δημοσ.

Παιδιά εφόσον λένε ίδιων χαρακτηριστικών, δεν υπάρχει η έννοια ίδιας αξίας. Δεν είναι δυνατό . Επειδή με τα παραδείγματα για αυτοκίνητα δεν παίζει σωστά , σκεφτείτε το στα κινητά . Τί έπαιρνες πριν 2.5 χρόνια και με τα ίδια λεφτά τί παίρνεις τώρα. Μπορεί σε αξία να συμφέρει τον καταναλωτή , αλλά δεν συμφέρει τον πωλητή. Και ο νόμος προστατεύει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. Και όσον αφορά την αξία παίζουν ρόλο πολλά . Όπως απαρχαίωση - απαξίωση της τεχνολογίας , πληθωρισμός κτλ . Δεν είναι τόσο απλά όσο τόσο έδωσα , τόσο θέλω.

Από την στιγμή που σου προσφέρουν κάτι απολύτως νόμιμο και πληρεί το "ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών" αν αρνηθείς και επιμένεις για τα 500 το ποιο πιθανό είναι να σου πουν να υπογράψεις μία δήλωση που να λέει ακριβώς αυτό και να λένε μετά ότι με ευθύνη σου αρνήθηκες την νόμιμη αντικατάσταση , οπότε χαίρεται!

Ναι , ξέρω θα φάω αρκετό flame  τώρα ,αλλά έτσι είναι. Και τα λέω σαν άνθρωπος που έχει εργαστεί στην αγορά και σε κατάστημα που συνεργάζεται με oktabit.

Επίσης κάτι τελευταίο. Όχι , ούτε οι εταιρίες σε τέτοια προϊόντα παίρνουν πλήρη επιστροφή όταν τα στέλνουν αυτοί πίσω στον κατασκευαστή. Συνήθως και αυτούς έτσι τους τα αντικαθιστούν ή με μείωση βάση τωρινής αξίας

Δημοσ.

Παιδιά εφόσον λένε ίδιων χαρακτηριστικών, δεν υπάρχει η έννοια ίδιας αξίας. Δεν είναι δυνατό . Επειδή με τα παραδείγματα για αυτοκίνητα δεν παίζει σωστά , σκεφτείτε το στα κινητά . Τί έπαιρνες πριν 2.5 χρόνια και με τα ίδια λεφτά τί παίρνεις τώρα. Μπορεί σε αξία να συμφέρει τον καταναλωτή , αλλά δεν συμφέρει τον πωλητή. Και ο νόμος προστατεύει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. Και όσον αφορά την αξία παίζουν ρόλο πολλά . Όπως απαρχαίωση - απαξίωση της τεχνολογίας , πληθωρισμός κτλ . Δεν είναι τόσο απλά όσο τόσο έδωσα , τόσο θέλω.

Από την στιγμή που σου προσφέρουν κάτι απολύτως νόμιμο και πληρεί το "ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών" αν αρνηθείς και επιμένεις για τα 500 το ποιο πιθανό είναι να σου πουν να υπογράψεις μία δήλωση που να λέει ακριβώς αυτό και να λένε μετά ότι με ευθύνη σου αρνήθηκες την νόμιμη αντικατάσταση , οπότε χαίρεται!

Ναι , ξέρω θα φάω αρκετό flame  τώρα ,αλλά έτσι είναι. Και τα λέω σαν άνθρωπος που έχει εργαστεί στην αγορά και σε κατάστημα που συνεργάζεται με oktabit.

Επίσης κάτι τελευταίο. Όχι , ούτε οι εταιρίες σε τέτοια προϊόντα παίρνουν πλήρη επιστροφή όταν τα στέλνουν αυτοί πίσω στον κατασκευαστή. Συνήθως και αυτούς έτσι τους τα αντικαθιστούν ή με μείωση βάση τωρινής αξίας

Οταν λες οτι δεν παιρνουν πληρη επιστροφη απο κατασκευαστη, εννοεις μαλλον οτι τους στελνει ενα κουτι με kinder εκπληξη?

Λεει απεξω 760 ξερωγω, και μεσα εχει μια καρτα με τα μισα τσιπακια μνημης, με 1 απ τα 2 ανεμιστηρια και παει λεγοντας..? :P

Δημοσ.

Βασικά εταιρείες σαν την Asus, δίνουν στους διανομείς τους 2% πιστωτικό βάσει τζίρου, γιατί έχουν υπολογίσει ότι τόσο είναι το failure rate τους.

Εταιρείες σαν την Gigabyte δίνουν πιστωτικό για τα χαλασμένα τεμάχια υπολογίζοντας την απαξίωση τους σε ετήσια βάση.

Κανείς δεν στέλνει καινούργια προϊόντα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες οτι δεν παιρνουν πληρη επιστροφη απο κατασκευαστη, εννοεις μαλλον οτι τους στελνει ενα κουτι με kinder εκπληξη?

Λεει απεξω 760 ξερωγω, και μεσα εχει μια καρτα με τα μισα τσιπακια μνημης, με 1 απ τα 2 ανεμιστηρια και παει λεγοντας..? :P

Πλήρη επιστροφή χρημάτων ή προϊόντων ίσης χρηματικής αξίας εννοώ...

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια και ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας!

Οσο αφορα το θεμα το να παρω μια καλυτερη η ισαξια της gtx580 ναι η 760 ειναι καλυτερη σε οτι αφορα το τομεα του gaming!

Σε οτι αφορα το τομεα του compute power δεν κανει τπτ!

Για την ακριβεια απο οτι ειχα δει ουτε 680/770 την φτανουν!

Συνεπως οτι αφορα οτι με συμφερει απλα δεν με συμφερει!

Εμενα δεν με νοιαζει αν θα μου δωσει ο αλλος 780 η οτιδηποτε με νοιαζει ομως να μου δωσει εστω τη 580 μου λειτουργικη!

Απο κει και περα το gaming ανηκει σε 2η μοιρα!

Και δεν συμφωνω με τον ορο παλαιοτητας γιατι η τεχνολογια προχωραει γρηγορα και στη τελικη τη φταιω εγω που η Nvidia αποφασισε να βγαλει σειρα καινουργια με μικροτερο compute power?

Εγω την καρτα την πηρα με αυτο το γνωμονα και θα θελα να γινει αντικατασταση με αυτο το γνωμονα!

Δεν αντιλεγω σε οτι λετε αλλα σε οτι εχω κανει RMA με εξωτερικο απο αλλες εταιριες δεν αντιμετωπισα ουδεποτε τετοιο θεμα!

Παντα κυριοι και με το σεις και το σας!

Η oktabit θελει να μου δωσει ναι μεν καρτα δεν λεω αλλα δεν βολευει εμενα!

Συνεπως δεν θελω να ζητησω ουτε πιστωτικο ουτε αλλη καρτα 780 πχ!Την ιδια θελω αν δεν εχουν απο κει κ περα θεωρω οτι ναι ειναι αναγκασμενοι να μου δωσουν τα 500 ευρω μου σαν πιστωτικο γιατι απο μεριας τους δεν δουλεψε το καιρο που επρεπε να δουλεψει απροβληματιστα!Δηλαδη εγω πρεπει να παρω μια 760 να τη πουλησω και να παρω μια 580?Γιατι να μπω σε αυτη τη διαδικασια?Ποιος ο λογος?

Εψαξα το θεμα λιγακι και ναι θα τους παρω τωρα και δεν με ενδιαφερει το αν αργησω η οχι αλλα αμαχητη δεν μπορω να δεχτω αυτο που μου λενε!

Σε λιγο θα σας πω και τη μου ειπαν!

Τσαμπα χαρηκα κανεις δεν απαντα και μολις θυμηθηκα οτι ειναι Τεταρτη!

Αυριο συνεπως! :unsure:

Δημοσ.

Φιλε locko αν γινεται ετσι τοτε αλλαζει λιγακι αυτο που εχω γραψει πιο πανω, αλλα η λογικη παραμενει η ιδια. Τοσο ο κατασκευαστης, οσο και ο προμηθευτης εχουν περισσοτερο κερδος απο την ολη ιστορια, περισσοτερο και απο το αν πουλουσαν στην τιμη της την φθηνοτερη ισαξια καρτα. Δεν ξερω τι κανονιζουν μεταξυ τους και πως (και αν) τα μοιραζονται αλλα γιατι να γινεται ετσι και οχι αναποδα:

Θα ηταν οκ να πληρωσεις πχ 250Ε για μια 780 και μετα απο 3 χρονια (αφου τελειωσει η εγγυηση και δεν παθει κατι) να δωσεις τα υπολοιπα και οταν λεω υπολοιπα εννοω με βαση την τιμη που θα εχει μετα απο 3 χρονια? Ειναι το ιδιο πραγμα, απλως ο καταναλωτης κανει αυτο που κανουν τωρα οι προμηθευτες/κατασκευαστες. Επισης τα ο νομος προστατευει και τους 2 τα ακουω βερεσε οταν υπαρχει τετοιου ειδους κερδοφορια σε βαρος του καταναλωτη.

Και αν καποιος πει, μα καλα εισαι ηλιθιος, το προιον παλιωνει και χανει την αξια του, θα του πω οτι και η εγγυηση για ορθη λειτουργια ηταν...

Φιλε Skywalker84, ευχομαι να πετυχεις κατι καλυτερο. Η 760 σιγουρα υποστηριζει πιο νεες τεχνολογιες και εχει σε αλλου ειδους εργασιες πλεονεκτημα (tessellation πχ) αλλα η 580 εχει το διπλασιο double precision performance (νομιζω).

Δημοσ.

Εδώ θα διαφωνήσω. Μπορεί να ακούγεται κουλό αλλά δεν είναι. Αλλιώς θα έπαιρνες κάτι φοιτητής και θα αντάλλαζες μέχρι την σύνταξή σου;

Πες υποθετικά ότι με 3 χρόνια εγγύησης την επιστρέφεις μια μέρα πριν λήξει η εγγύηση και σου στέλνουν το ίδιο προιόν καινούργιο. Θα πρέπει να σου δώσουν άλλα τρία χρόνια εγγύηση; Θεωρητικά όταν σου δίνει Χ χρόνο εγγύησης θεωρεί ο κατασκευαστής ότι το προιόν στην πλειοψηφία του θα αντέξει απροβλημάτιστα για Χ χρονικό διάστημα. Δίνοντάς σου ένα ίδιο αλλά καινούργιο ίδιο προιόν ήδη υποτίθεται ότι έμμεσα σου χαρίζει άλλο ένα Χ χρονικό διάστημα ζωής προιόντος χωρίς βέβαια να τρέχει η εγγύηση από το μηδέν.

Ναι. Αν και νόμιζα ότι ξεκινάει από την αρχή. Ίσως να είναι στην ευχέρεια του κάθε κατασκευαστή.

Πάντως η Philips λέει:

Όροι εγγύησης 

Η εγγύηση ξεκινά από την ηµεροµηνία αγοράς του προϊόντος και λήγει στο τέλος της περιόδου, όπως 
αυτή αναφέρεται ακολούθως. Στην περίπτωση που ο µεταπωλητής είναι άγνωστος ή το προϊόν 
αγοράστηκε από µη εξουσιοδοτηµένο µεταπωλητή π.χ µέσω on-line δηµοπρασίας, η περίοδος 
εγγύησης θεωρείται ότι ξεκινά τρείς µήνες µετά από την ηµεροµηνία παραγωγής του προϊόντος, ή όπως 
εξάγεται από το σειριακό αριθµό παραγωγής του συστήµατος. 

Αν κατά τη διάρκεια εγγύησης παρουσιαστεί πρόβληµα λόγω ελαττωµατικού υλικού ή κακοτεχνίας, η 
Philips θα αποκαταστήσει το πρόβληµα µε δωρεάν επισκευή του προϊόντος. Στην περίπτωση που η 
επισκευή δεν είναι εφικτή ή κρίνεται µη οικονοµικά συµφέρουσα από τη Philips, η Philips διατηρεί το 
δικαίωµα αντικατάστασης του προϊόντος. Η αντικατάσταση του προϊόντος είναι στη διακριτική ευχέρεια 
της Philips ενώ η εγγύηση του αντικατασταθέντος προϊόντος θα είναι ίση µε την εναποµένουσα διάρκεια 
εγγύησης του αρχικού προϊόντος. 

https://www.support.philips.com/pageitems/master/countries/GR/WBO_GR_ELL.pdf

Επί του θέματος.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι που πολλοί μπερδεύετε. Δεν πάει ο άνθρωπος να πουλήσει την κάρτα γραφικών του. Δεν τον αφορά λοιπόν πόσο κοστίζει μετά από δύο χρόνια. Ο άνθρωπος είχε μία GTX 580 η οποία χάλασε μέσα στο διάστημα της εγγύησης και θέλει να γίνει αντικατάσταση.

Δικαιούται λοιπόν αντικατάσταση με ίδιο προϊόν ή ίδιων δυνατοτήτων ή πιστωτικό στη τιμή αγοράς.

Λόγω του SLI μπερδεύεται το πράγμα και αυτό είναι από τα κυριότερα μειονεκτήματα του SLI (multi-gpu). Διπλασιάζεις τις πιθανότητες για βλάβη και αν σου κάτσει βλάβη πιθανότατα να βάλεις την άλλη κάρτα γραφικών καπέλο.

Θα πρέπει να εξηγήσει την κατάσταση στο μαγαζί και στην Oktabit και αν μπορούν να βρουν μία λύση.

Αν πάρει ο φίλος μία GTX760 δεν θα κάνει τη δουλειά του. Δεν μπορεί να τη βάλει να δουλέψει σε SLI.

• Like 1
Δημοσ.
Εψαξα το θεμα λιγακι και ναι θα τους παρω τωρα και δεν με ενδιαφερει το αν αργησω η οχι αλλα αμαχητη δεν μπορω να δεχτω αυτο που μου λενε!

Σε λιγο θα σας πω και τη μου ειπαν!

Σε αυτή την περίπτωση θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον κατασκευαστή , να δεις αν μπορούν να στην επιδιορθώσουν.

Με την oktabit το βρίσκω απίθανο να καταφέρεις κάτι καλύτερο , γιατί απλά ναι μεν έχεις δίκιο για τις διαφορές των καρτών , αλλά και αυτοί δεν κάνουν κάτι λάθος ή παράνομο. Ο λόγος αγοράς ενός προϊόντος μπορεί να είναι υποκειμενικός(δεν αναφέρομαι σε εσένα , αλλά γενικώς) .Ωστόσο ο νόμος και οι όροι εγγύησης δεν μπορούν να το λάβουν αυτό υπόψιν και να προσαρμόζονται στην κάθε περίπτωση.

Τώρα εύχομαι να βρεις την καλύτερη λύση. Ίσως να μπορούσες να πιέσεις να πάρουν και την δεύτερη 580 και να σου δώσουν 2χ760 ΑΝ θεωρείς ότι είναι καλύτερο , λόγω sli

Δημοσ.

Διαβάζω το ατελείωτο post, τρώω τα νύχια μου, ανασηκώνομαι, τρέμω ναι να¨το κατεβαίνει με το κεφάλι...........και μου πετάς ένα ΅το μπι κοντίνιουντ΅....την τύχη μου μέσα...... :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...