Προς το περιεχόμενο

r9 280x toxic Πρόβλημα Artifacts..

kosto21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον φιλε μου επειδη ειμαι κ εγω θυμα της r9 280x,οριστε μια απαντηση που θα σου λυση την απορια :      

Απο αυτα που διαβαζα τις προηγουμενες μερες, μιας και γω εψαχνα καρτα να αναβαθμισω το pc μου, οι περισσοτερες 280x που εχουν υπερχρονισμενες μνημες παρουσιαζουν το προβλημα με τα artifacts. Εβγαλαν καποιο vga bios update καποιες εταιρειες (asus, gigabyte και ισως sapphire?) που μπαλωνει λιγο το προβλημα, αλλα δεν το λυνει (artifacts συνεχιζουν να υπαρχουν σε χρηστες και μετα το update).
Το RMA δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει, γιατι υπαρχει περιπτωση να σου ερθει παλι καρτα που να το παρουσιαζει. Αμα δεις στο αλλο topic AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !! υπαρχουν και αλλα παιδια με το ιδιο προβλημα. (μαλιστα ο Lazy Dog αλλαξε 3 asus και ολες ειχαν το προβλημα).
Αν μπορεις οικονομικα, ανεβα μια σκαλα (και πολλες σκαλες απο performance) και παρε μια 290..
Εγω αυτο εκανα, πηρα το τερας τη sapphire 290 Tri-X OC και ησυχασα απο τετοια θεματα..
Ελπιζω να βοηθησα..

η απαντηση ειναι απο αλλο φορουμ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λοιπον φιλε μου επειδη ειμαι κ εγω θυμα της r9 280x,οριστε μια απαντηση που θα σου λυση την απορια :      

Απο αυτα που διαβαζα τις προηγουμενες μερες, μιας και γω εψαχνα καρτα να αναβαθμισω το pc μου, οι περισσοτερες 280x που εχουν υπερχρονισμενες μνημες παρουσιαζουν το προβλημα με τα artifacts. Εβγαλαν καποιο vga bios update καποιες εταιρειες (asus, gigabyte και ισως sapphire?) που μπαλωνει λιγο το προβλημα, αλλα δεν το λυνει (artifacts συνεχιζουν να υπαρχουν σε χρηστες και μετα το update).

Το RMA δεν ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει, γιατι υπαρχει περιπτωση να σου ερθει παλι καρτα που να το παρουσιαζει. Αμα δεις στο αλλο topic AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !! υπαρχουν και αλλα παιδια με το ιδιο προβλημα. (μαλιστα ο Lazy Dog αλλαξε 3 asus και ολες ειχαν το προβλημα).

Αν μπορεις οικονομικα, ανεβα μια σκαλα (και πολλες σκαλες απο performance) και παρε μια 290..

Εγω αυτο εκανα, πηρα το τερας τη sapphire 290 Tri-X OC και ησυχασα απο τετοια θεματα..

Ελπιζω να βοηθησα..

η απαντηση ειναι απο αλλο φορουμ....

Να προσθεσω επισης στα λεγομενα μου (thanks Chris ;) ) και μια αλλη λυση που διαβασα οτι δουλεψε σε καποιους και δεν ειχαν artifacts μετα.. Μεσα απο το Trixx (προγραμματακι της Sapphire) και το Afterburner (της MSI), σου δινετε η δυνατοτητα να κατεβασεις τη συχνοτητα της μνημης (downclock VRam to 1500MHz απο 1600MHz που ειναι νομιζω).. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...