yiankap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Απο καιρό ψάχνομαι για tablet. Ωστόσο είδα σήμερα είδα το παραπάνω μοντέλο στο Crazysundays. Τα μόλις 57 € που ζητάει μουφαίνονται εξαιρετικά λίγα σε σχέση με τα >180 που σχεδίαζα να δώσω και αν αναλογιστείς ότιείναι dual core, 1 GB RAM, 8 GB storage και έχει και Google play!! Άλλα tablet για περισσότερα χρήματα προσφέρουν 512ΜΒ RAM και 4 GB storage! Στο κάτω κάτω και σκάρτο (λόγω made in china) να βγει ή δεν με ικανοποιήσει, τόσα έδωσα σε τσιπουράδικο την προηγούμενη εβδομάδα - δεν θα τα κλάψω τα λεφτά μου! Πες ότι βγήκα μια φορά έξω μαζί με την οικογένεια! Τελικά σε κανά 6μηνο το πασάρω στον πιτσιρικά για να παίζει και παίρνω εγώ κάτι καλύτερο. Απλά να έχει μια αποδεκτή αυτονομία! Γνώμες? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.902401&sid=1 Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από yiankap
SouLSLayeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κοίτα, την προηγούμενη βδομάδα πήρα το Site: Manta 706S στα 70€ που έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε αξιοπρεπές κουτάκι, έδινε και USB OTG adapter και USB καλώδιο, από επιδόσεις πολύ καλά σε browsing/utub/3d games... ...Αλλά την 3η μέρα κάηκε. Το point μου είναι, αν είσαι τυχερός θα σου ζήσει και θα είναι και αξιοπρεπές, αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πάρε κάτι πιο ακριβό όπως υπολόγιζες. imo πάρ 'το, στη χειρότερη αν δεν σου κάτσει το επιστρέφεις και με το πιστωτικό συμπληρώνεις και παίρνεις κανένα ακριβότερο. Α ναι. Από αυτονομία μην περιμένεις και τίποτα τρελό, εγώ ήμουν στο 2ωρο-2,5ωρο με wifi ανοιχτό και οθόνη στο ~50%. Και πάλι έκανες τη δουλειά σου. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2014 από SouLSLayeR
fakiris31 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά το πήρε κάνεις να μας πει εντυπώσεις?
iliasmach Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Η γνώμη μου είναι αν θες κάτι επαγγελματικό και αξιόπιστο δεν κάνει για σένα,αν όμως θες κάτι φθηνό για να περνάς την ώρα σου,είναι vfm,και αν είσαι τυχερός μπορεί να σου βγει και γερό.
rosspy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 παιδες καποιος που να το εχει παρει να μας πει καμμια εντυπωση,σορυ αλλα δεν ειναι για να πεταμε ουτε αυτα τα λιγοστα κατα τα αλλα γιουρια αυτος που θελω κυριως ειναι αν θα καταφερω να βαλω το nova on the go
yiankap Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σε άλλο φόρουμ που βρήκα ξεκινημένο topic, υπάρχει αγοραστής που έχει ανεβάσει στο youtube το ξεπακετάρισμα αρχικώς και αργότερα θα ακολουθήσει παρουσίαση. Αυτή περιμένω και εγώ για να προβώ στην αγορά του!
rosspy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω,το εχω δει κ εγω φιλαρακι μηπως γνωριζεις αν με το tablet μεσω hdmi κ το καταλληλο(ολο κ καποιο θα υπαρχει ) android program θα καταφερω να παιζω ταινιες με υποτιτλους κ να δινει ολα τα codecs(dolby,digital,dts....) ηχου στον ενισχυτη ε ναι....,ειμαι στρουρναρ
yiankap Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Βρήκες άτομο για βοήθεια!Είμαι στον κόσμο του android ένα μήνα μόνο (λόγω κινητού) και δυστυχώς δεν ξέρω και πολλά !!! Αν κατάλαβα δηλαδή θέλεις να χρησιμοποιήσεις το tablet σαν media player και να βγάλεις τον ήχο στο home cinema. Για πιο πρόγραμμα στο android θα χρησιμοποιήσεις δεν έχω ιδέα (όπως σου προανέφερα), αλλά από πλευράς συνδέσεων στην δικιά μου τηλεόραση πάντως θα γινόταν ως εξής : σύνδεση του tablet μέσω HDMI στην ΤV, μετά σύνδεση της TV με το Home Cinema μέσω της Coaxial digital RCA εξόδου που έχει η τηλεόραση μου, άνοιγμα το Home Cinema και επιλογή εισόδου από το Coax Audio. Έτσι θα είχα εικόνα στην TV και ήχο στο home cinema. Τώρα στην δικιά σου ΤV - ενισχυτή δεν ξέρω τι εξόδους - εισόδους έχεις. Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2014 από yiankap
rosspy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα,δλδ κανουμε συνεννοηση μπουζουκι(εγω ουτε κινητο) ναι η χρηση που θελω να του κανω ειναι κ σαν media player(εχω ενα αλλα βγαζει μονο δικαναλο ηχο) οκ,με τις συνδεσεις το κατεχω,ξερω που κ πως,θα τα συνδεσω ολα με hdmi κ παπαλα για να δουμε τι θα κανουμε με το tablet γιατι η προσφορα ειναι για 3-4 μερες ακομα
Walternet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κοίτα, την προηγούμενη βδομάδα πήρα το Site: Manta 706S στα 70€ που έχει πάνω κάτω τα ίδια χαρακτηριστικά. Είχε αξιοπρεπές κουτάκι, έδινε και USB OTG adapter και USB καλώδιο, από επιδόσεις πολύ καλά σε browsing/utub/3d games... Κάπως υποδεέστερο από το Manta 706S θα έλεγα ( και χωρίς USB OTG adapter και USB καλώδιο)
stregas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το πήρα εγώ το ταμπλετάκι. Για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Υποστηρίζει και OTG. Μοναδικό μειονέκτημα ότι δεν έχει IPS οθόνη, αλλά αυτό λύνεται με μεμβράνη. Στο Antutu έβγαλε κοντά στα 8300, οπότε για θέαση ταινιών, παιχνίδια και ανάγνωση βιβλίων είναι τέλειο.
NightOwl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και γω το παρελαβα χθες. Για να παιζει ο πιτσιρικάς είναι οτι πρέπει. Ερχεται με προεγκατεστημενο το play store και μερικα παιχνίδια. Σημερα θα το δοκιμάσω σε ταινίες..
rosspy Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 μπορει καποιος να διαπιστωσει αν οταν συνδεεις το hdmi με (τηλεοραση ή ενισχυτη) αν η οθονη του Tablet σβηνει? οχι τπτ αλλο αλλα η κυρια χρηση που το θελω ειναι συνδεση με ενισχυτη για να παιζω κανα τραγουδακι,αμα ομως κλεινει η οθονη..... κ οτιδηποτε αλλο εχετε διαπιστωσει καλοπροερετο
Savvas765 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Η τιμη του ταβλετ ειναι φανταστικη. Δεν μπορεις να βρεις καλυτερο μεχρι τα 130 euro. Για αυτο μάλιστα ειναι και στο crazy sunday
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα