paintballgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα για αρχή..πριν με φάτε να σας πω ότι δεν είμαι Web designer ούτε αυτή είναι η δουλειά μου ούτε από αυτό βγάζω χρήματα. .Ούτε θέλω να πάρω τη δουλειά κανενός..ασχολούμαι μόνο από hobby και ποτέ δεν θα μπορέσω να φτάσω στα δικά σας επίπεδα..δεν είναι ειρωνικό απλά είναι λογικό. Μου ζήτησε λοιπόν συγγενείς μου να τον βοηθήσω να φέρουμε σε σημερινά επίπεδα το site του που είναι αυτό : www.aetos.info Αν μπορείτε πείτε καμιά ιδέα και αν γίνεται για wordpress καθώς αυτό ξέρω να χειρίζομαι καλύτερα..βασικά δεν θέλει eshop γιατί δεν πουλάει μέσα από αυτό τίποτα επειδή ασχολείται μόνο με χονδρική. .Απλά θέλει καλύτερη παρουσίαση των προϊόντων του.
parsifal Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Στη θέση σου, θα το πάλευα με κάποια αμιγή πλατφόρμα eCommerce (δύο δημοφιλείς που είναι και open source: PrestaShop, OpenCart), λειτουργώντας την σε Catalog Mode. Αν τυχόν θέλει αργότερα να το λειτουργήσει και ως eshop (π.χ. για B2B πελάτες μόνο, μιας και είπες ότι πουλάει χονδρική), περνάς τιμές, τις κάνεις ορατές στους registered users χονδρικής και το βγάζεις από Catalog Mode...
paintballgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω κάτι τέτοιο θα βοηθήσει πολύ..σε ευχαριστώ πολύ @parisfal
geomagas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Και με WP γίνεται. Μπορείς να εγκαταστήσεις ένα e-commerce plugin όπως το wooCommerce. Αν και, για κάτι τόσο απλό, θα σου έκανε μέχρι και το WP-Catalogue...
paintballgr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Ναι με opencart κλπ θα πρέπει να μάθω κάτι από την αρχή..τουλάχιστον από wp έχω μια ιδέα και θα μου είναι πιο εύκολο να προχωρήσω σε ευχαριστώ @geomagas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα