trek Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ειχε αρκετη δραση εκει,φανταζομαι οτι η 670 θα τα βρηκε ολιγον τι σκουρα.. Ισα-ίσα ρε daydreamer, που είχα τέτοιες ρυθμίσεις στο παιχνίδι, ώστε να μην ζορίζεται καν η 670. Και με μικρότερης κατηγορίας κάρτες, πιστεύω το έτρεχες άνετα σε αυτές τις ρυθμίσεις. Πάντως και η vram τερματίζει σε εκείνο το σημείο, την στιγμή που στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν αρκετά χαμηλότερα και το θέμα είναι οτι ακόμα και αν ρίξεις κι'άλλο τις ρυθμίσεις, φίλτρα κλπ, δεν φαίνεται να επηρεάζεται. Σαν memory leak μου φέρνει πάντως..τι να πω . Ισως με κανα patch ή με νέο driver να φτιάξει. Θα δανειστώ για κανα δυο μέρες, την 7870xt του κολλητού. Μακάρι να μην υπάρξει πάλι θέμα και να καταφέρω να το τελειώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εχει βγει και patch και drivers απο nvidia τα εχεις βαλει και τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Το παιχνίδι έχει memory(Vram συγκεκριμένα) leak πάντως, όσο παίζεις τόσο αυξάνεται το leak και αρχίζουν τα κολλήματα.Δεν το δοκίμασα με το patch να δω αν έφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 δεν παιζει αυτο...μην το περιμενεις αδικα. Players Push for Dedicated Servers in CoD: Advanced Warfare as Lag Continues to Cripple πάω να ψηφίσω, ποτέ δεν λες ποτέ ---> direct link κρίμα πάντως να μην δώσουν dedis, γιατί όντως με το λίγο που έπαιξα s/mp προβλέπω εποχές cod4 ... άλλα χωρίς, dedis αυτό απλά ΔΕΝ γίνεται ίδωμεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 είπανε ναι, να δούμε αν θα τηρήσουν τον λόγο τους... δεν παιζει αυτο...μην το περιμενεις αδικα. Αν δεν "παίξει" αυτό θα φάνε τρελό Χ από μένα πάντως που από όσα έχω δει ως τώρα με έψηνε... και από άλλους θα φάνε Χ νομίζω (ειδικά από όσους όπως εγώ που έχουν σιχαθεί αυτή την αστάθεια και το μπάχαλο του battlefield 4. Και το λέω έχοντας λιώσει battledield 3,4 και bad company 2 που για μένα ήταν ο ιδανικός αντικαταστάτης των cod.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ισα-ίσα ρε daydreamer, που είχα τέτοιες ρυθμίσεις στο παιχνίδι, ώστε να μην ζορίζεται καν η 670. Και με μικρότερης κατηγορίας κάρτες, πιστεύω το έτρεχες άνετα σε αυτές τις ρυθμίσεις. Πάντως και η vram τερματίζει σε εκείνο το σημείο, την στιγμή που στο υπόλοιπο παιχνίδι ήταν αρκετά χαμηλότερα και το θέμα είναι οτι ακόμα και αν ρίξεις κι'άλλο τις ρυθμίσεις, φίλτρα κλπ, δεν φαίνεται να επηρεάζεται. Σαν memory leak μου φέρνει πάντως..τι να πω . Ισως με κανα patch ή με νέο driver να φτιάξει. Θα δανειστώ για κανα δυο μέρες, την 7870xt του κολλητού. Μακάρι να μην υπάρξει πάλι θέμα και να καταφέρω να το τελειώσω. Παιζει να ειναι memory leak, και ο Psycho Warhead λεει παρατηρησε κατι τετοιο εαν επαιζε σερι αρκετες πιστες. Αν ομως ειναι memory leak με restart το παιχνιδι, θα πρεπει να φτιαχνει,τις περισσοτερες των περιπτωσεων.. Δες αν ειναι κοινοτυπο προβλημα σε τιποτα fora και βαλε και το update 1 που δυστυχως δεν εχει changelog για να ξερουμε τι φτιαχνει..Προσωπικα το τελειωσα και δεν παρατηρησα κατι ιδιαιτερο, αλλα δεν επαιζα ποτε πανω απο 2 πιστες σερι.. Μου αρεσει που τα γραφω και εχουν απαντησει τα παιδια απο κατω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 είπανε ναι, να δούμε αν θα τηρήσουν τον λόγο τους... για MP και μόνο για την exo-suit είναι ωραίο, άλλα αναλυτικά όπως είπα πρέπει να δω όλα τα maps, όλα τα modes (κυρίως τα αγαπημένα μου HQ -τώρα "Hardpoint"- και S&D), αν νιώθει ο κόσμος online κτλ κτλ it will take sometime νέα προ 2 βδομάδων είναι αυτά όμως.. -- λένε για dedicated servers,όχι για server browser.. σε αντίθεση λένε http://kotaku.com/the-pc-version-of-call-of-duty-launched-a-little-rough-1655224403 The other thing getting on PC gamers' nerves is the game's multiplayer. Here's Sledgehammer's Michael Condrey, speaking early last month: Yes, we will be supporting dedicated servers and there will be announcements soon on which providers and platforms. I can't answer just yet, but you can let your community know that it's coming. There was never an announcement, and PC gamers have fired up Advanced Warfare to find the game stuck with peer-to-peer, and accepting pings of up to 800, which is utterly unplayable. Condrey has this week re-iterated on Reddit that, yes, there will be dedicated servers. They're just not available now. None of these are things that can't be fixed, either with some patches (or driver updates) or the implementation of dedicated servers, but it's still a shame to see people's experiencing sucking on a Call of Duty that, if you take out the technical issues, is one of the best entries in the series in years. και βλέπω για γκρίνια και ψέματα http://www.gameranx.com/updates/id/25024/article/call-of-duty-advanced-warfare-dedicated-servers-may-not-be-so-dedicated/ --- και γω θα ήθελα dedicated servers,εννοείται ότι είναι κάτι το τέλειο για gaming από το να συνδέομαι πάνω στον άλλον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 μα ολοι θα θελανε δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να μην ηθελε. τελος και απο εμενα το campaign hardened σε 7 ωρες.μου αρεσε πολυ η αληθεια ειναι με τα οποια τεχνικα προβληματα του!εχω ριξει και κανα 10αρι ωρες multi ηδη και προχωραμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Ακομη γελαω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 εχω gpu usage 60 με 70% in game,οταν κανω alt tab εχω gpu usage 99% στην επιφανεια εργασιας.οτι ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 άαα ρε ο φράνκι πάντα ωραιά τα λέει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 νέα προ 2 βδομάδων είναι αυτά όμως.. -- λένε για dedicated servers,όχι για server browser.. σε αντίθεση λένε http://kotaku.com/the-pc-version-of-call-of-duty-launched-a-little-rough-1655224403 και βλέπω για γκρίνια και ψέματα http://www.gameranx.com/updates/id/25024/article/call-of-duty-advanced-warfare-dedicated-servers-may-not-be-so-dedicated/ --- και γω θα ήθελα dedicated servers,εννοείται ότι είναι κάτι το τέλειο για gaming από το να συνδέομαι πάνω στον άλλον.. στην βράση κολλάει το σίδερο, νωρίς είναι ακόμη και στην τελική κάντε ένα upvote στο reddit, τσάμπα είναι btw, αυτό με το ποντίκι δεν το έπιασα, τι πρέπει να κάνουμε όσοι δεν έχουμε ποντίκι με μπίλια*; *ακόμη έχω τρεις μπίλιες κρατημένες στο συρτάρι για ενθύμιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 στην βράση κολλάει το σίδερο, νωρίς είναι ακόμη και στην τελική κάντε ένα upvote στο reddit, τσάμπα είναι btw, αυτό με το ποντίκι δεν το έπιασα, τι πρέπει να κάνουμε όσοι δεν έχουμε ποντίκι με μπίλια*; *ακόμη έχω τρεις μπίλιες κρατημένες στο συρτάρι για ενθύμιο! γω ψήφισα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2014 Το πηρα τελικα, εχω παιξει 4 match μεχρι στιγμης(ηδη περισσοτερα απο το ghosts.. ) το θεμα μου μεχρι στιγμης ειναι το lag και τα frame drops αυτα ειναι σχεδον ιδια με ghosts δυστυχως. Τα εβαλα ολα στο low δεν ξερω τι να κανω για να εχω σταθερο frame rate.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα