Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου προτείνεται ένα πληκτρολόγιο μηχανικό για games, δεν χρειάζομαι αρκετά makro αλλά ακρίβεια και αθόρυβη λειτουργία. Οπότε μαύροι και μπλε διακόπτες διακοπτες απορριπτονται. Πιο πολυ σε κοκκινους καταλήγω. Budget μέχρι 100€.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τότε ποιους θα έλεγες αθόρυβους;  Σε σχέση με τους μαύρους που είναι πολύ σκληροί και οι μπλε που κάνουν κλικ τους προτιμώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν τους λες και αθόρυβους τους κόκκινους.

μια χαρά "αθόρυβοι" είναι, δεν τους λες "ακριβείς" όμως, για αυτό καλύτερα brown...

Δημοσ.

μια χαρά "αθόρυβοι" είναι, δεν τους λες "ακριβείς" όμως, για αυτό καλύτερα brown...

Έχεις να προτείνεις κάποιο με κόκκινους και κάποιο με καφέ;

• Super Moderators
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/2954526/CoolerMaster-QuickFire-TK.html

αυτό αν δεν έχεις πρόβλημα με την "συγχώνευση" κάποιων πλήκτρων του...

δυστυχώς το full size το έχουν φέρει μόνο με Blue μέχρι στιγμής http://www.ebw.gr/en/product/229835/Coolermaster-SGK-4011-GKCL1-GR-Cooler-Master-Storm-Quickfire-Keyboard-Pro-ULTIMATE-Mple-4719512040768

• Super Moderators
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/c/68/keyboards.html?from=catspan&keyphrase=corsair

το φτηνότερο δεν είναι πλήρως μηχανικός, δλδ έχει μερικά πλήκτρα με μεμβράνη (τα macros νομίζω?) και τα καινούρια ξεφεύγουν όπως βλέπεις σε τιμή...

Δημοσ.

Πάντως κόκκινους και καφέ που έχω δοκιμάσει εγώ, δεν έχω δει διαφορά στον ήχο, τον ίδιο θόρυβο νιώθω οτι κάνουν. ^_^

Δημοσ.

Προσοχή λίγο στα keyboards τα μηχανικά απο ebw καθως τα περισσότερα έρχονται με Γερμανικό Layout -δε θυμάμαι ποιος είχε παραγγείλει), βλέπε K70 -όταν το είχε πλέον δεν υπάρχει και θα το ξαναδούμε Μάρτιο μήνα-, quickfire pro  (απο caseking μάλλον ψωνίζουν)

θα φτάσει και το trigger Z με brown πάντως

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως κόκκινους και καφέ που έχω δοκιμάσει εγώ, δεν έχω δει διαφορά στον ήχο, τον ίδιο θόρυβο νιώθω οτι κάνουν. ^_^

δεν είπα ότι κάνουν διαφορετικό θόρυβο, ουσιαστικά ο θόρυβος που ακούς από black/red/brown είναι το χτύπημα του πλήκτρου στον πάτο, ενώ στους blue ακούς και τον μηχανισμό...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό, για εμένα και οι δύο το ίδιο θορυβώδεις είναι, όχι σαν τους μπλέ όμως. Απλά δεν ξέρω τι θεωρεί "αθόρυβο" ο TS. Εγώ δεν θα τους έλεγα τους κόκκινους/καφέ/μαύρους αθόρυβους. Εκτός και αν δεν κάνει bottom down τους καφέ, αλλά για παιχνίδια που θέλει δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι.

Δημοσ.

Αθόρυβους εννοώ να μην μου παίρνουν τα αυτιά και οταν γράφω να ακούγονται σαν γραφομηχανή. Το Κ70 μου αρεσε, έχει μπλε ή κοκκινο λεντ; Στο site της corsair το βλεπω με μπλε και στο digital master με κοκκινο...απο που μπορω να το αγοράσω και να έχει καφέ διακόπτες πχ; Δεν λέει με τι είναι στο digital master

Δημοσ.

με καφέ δε θα βρεις μέχρι τον Μάρτιο. Στους καφέ διακόπτες έχει μπλε LED, στους κόκκινους κόκκινο και στους μπλε πάλι μπλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...