Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμίση RAM

elias1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας θελω να κανω αναβαθμιση στην ram, η μητρικη που εχω ειναι η P55-US3L,  ram εχω 2 corsair CM3X2G1333C9 συνολο ram 4gb,  επισης το cpu  i5 750@ 2.67ghz, σκεφτομαι να τα κανω 8gb ram τι μου πρτεινετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...

ηρθαν οι μνημες τις βαζω κανει boot στα 8.1 και μου βγαζει error (memory management)

τις βγαζω και τις ξαναβαζω και κανει boot , οταν κλεισω το pc κια το ξανανοιξω μου ξαναβγαζει το προβλημα

Κλείνει το σύστημα σου υπάρχει καποιο πρόβλημα γενικα η απλα σου πετάει το error και δουλεύεις κανονικα ?

Επίσης για δες στο bios αλλα και στα windows αν σου βλέπει ολη την ram ?

Δοκίμασε επίσης ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρική να πανε ολα στα defaults

Κλείνει το σύστημα σου υπάρχει καποιο πρόβλημα γενικα η απλα σου πετάει το error και δουλεύεις κανονικα ?

Επίσης για δες στο bios αλλα και στα windows αν σου βλέπει ολη την ram ?

Δοκίμασε επίσης ενα bios reset απο την μπαταρία της μητρική να πανε ολα στα defaults

κανει επανεκινηση και ξανα το ιδιο εαν δεν το σβησω να τις βγαλω βαλω παλι δεν ξεκιναει

τα windows βλεπουν κανονικα τις μνημες

το bios reset πως γινετε? βγαζω και ξαναβαζω την μπαταρια?

Βγάλε την μπαταρία για 1 λεπτάκι περίπου να κανει το reset με κλειστό το pc και ξανα βάλε την μετα ή απλα μπορεις να μπεις στο bios και να τα βάλεις ολα στα defaults.

Δες επισης αν το bios βλέπει ολη την ram εκτος απο τα windows.

Δοκίμασε να αφήσεις τις καινούργιες πανω μονο και δες αν στο βγάζει και τις παλιές να δεις αν το βγάζει.

Δοκίμασε επισης να δεις αν σε safe mode μπαίνει χωρις πρόβλημα και δες και αυτο fix http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-1654613/correct-memory-management-error-messages-windows.html

Και τελος δοκίμασε ενα repair με το cd των windows.

Αφου πήρες τις ίδιες ram κανονικα δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα , δες τα παραπάνω και βλέπουμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγάλε την μπαταρία για 1 λεπτάκι περίπου να κανει το reset με κλειστό το pc και ξανα βάλε την μετα ή απλα μπορεις να μπεις στο bios και να τα βάλεις ολα στα defaults.

Δες επισης αν το bios βλέπει ολη την ram εκτος απο τα windows.

Δοκίμασε να αφήσεις τις καινούργιες πανω μονο και δες αν στο βγάζει και τις παλιές να δεις αν το βγάζει.

Δοκίμασε επισης να δεις αν σε safe mode μπαίνει χωρις πρόβλημα και δες και αυτο fix http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-1654613/correct-memory-management-error-messages-windows.html

Και τελος δοκίμασε ενα repair με το cd των windows.

Αφου πήρες τις ίδιες ram κανονικα δεν πρέπει να εχεις πρόβλημα , δες τα παραπάνω και βλέπουμε

παρατηρησα και κατι ακομα ειτε με ολες τις μνημες απανω ειτε μονο τις παλιες οταν ξεκινησει κανονικα και μπω βλεπω μια μεγαλη καθυστερηση στην αναγνωριση των αρχειων και διαβασμα των αρχειων.

εκανα reset με την μπαταρια μια απο τα ιδια μπαινει αλλα καθυστερει πολυ 

επισης το bios τις βλεπει τις μνημες

εβγαλα τις καινουριες και αφησα τις παλιες μια απο τα ιδια ομως

επισης δεν εχω recovery cd 8.1 

Επεξ/σία από elias1982

παρατηρησα και κατι ακομα ειτε με ολες τις μνημες απανω ειτε μονο τις παλιες οταν ξεκινησει κανονικα και μπω βλεπω μια μεγαλη καθυστερηση στην αναγνωριση των αρχειων και διαβασμα των αρχειων.

εκανα reset με την μπαταρια μια απο τα ιδια μπαινει αλλα καθυστερει πολυ 

επισης το bios τις βλεπει τις μνημες

εβγαλα τις καινουριες και αφησα τις παλιες μια απο τα ιδια ομως

επισης δεν εχω recovery cd 8.1 

επιμενει στα ιδια 

Κατέβασε το memtest http://www.memtest.org/ , κάψε το σε ενα cd ή dvd και κανε boot και έλεγχο με αυτο για περίπου 2 ώρες να δουμε αν θα βγάλει καποιο σφάλμα στις ram

Κατέβασε το memtest http://www.memtest.org/ , κάψε το σε ενα cd ή dvd και κανε boot και έλεγχο με αυτο για περίπου 2 ώρες να δουμε αν θα βγάλει καποιο σφάλμα στις ram

5.30 ώρες κανένα σφάλμα

Τοτε δεν φαίνετια να υπάρχει καποιο πρόβλημα με τις μνημες μαλλον καθαρά εχει να κανει με τα windows κατι , δοκίμασε αν μπορεις να μπεις σε ασφαλή λειτουργία να δουμε αν στο κανει και εκει

Τοτε δεν φαίνετια να υπάρχει καποιο πρόβλημα με τις μνημες μαλλον καθαρά εχει να κανει με τα windows κατι , δοκίμασε αν μπορεις να μπεις σε ασφαλή λειτουργία να δουμε αν στο κανει και εκει

αν και ειναι 1 μηνος περιπου το format λογω αγορας ssd λεω να του ξανακανω

Αν πάρεις / πήρες ssd τοτε το ιδανικότερο ειναι να του κανεις format και καθαρή εγκατάσταση

πριν 1 μηνα πηρα και του εκανα format και καθαρη εγκατασταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...