Προς το περιεχόμενο

LG G2 ή Samsung Galaxy S4?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με το σερβις τι γινεται σε αυτες τις εταιριες?

Εχουν καποιο παραρτημα στην Ευρωπη?

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με το σερβις τι γινεται σε αυτες τις εταιριες?

Εχουν καποιο παραρτημα στην Ευρωπη?

Η xiaomi όχι. Η Huawei -> Europe. Η Oneplus One πουλάει επίσημα στην Ευρώπη. Ορίστε για το service. Η meizu νομίζω δεν έχει. Όπως και να έχει το μαγαζί που το αγοράζεις δίνει 1 χρόνο εγγύηση και σε καλύπτει αυτό για ότι συμβεί.

• Like 1
Δημοσ.

Το λέω απλώς για να καταλάβουν πολλοί με τα λεφτά που δίνουμε (γιατί και εγώ μέχρι πριν το Mi3, τα έσκαγα εδώ), τι κινητάρες μπορόυμε να πάρουμε!

Δημοσ.

Το λέω απλώς για να καταλάβουν πολλοί με τα λεφτά που δίνουμε (γιατί και εγώ μέχρι πριν το Mi3, τα έσκαγα εδώ), τι κινητάρες μπορόυμε να πάρουμε!

Αν ο αλλος μπορει να διαθεσει 300ρες και 400ρες απο Ελλαδα δεν υπαρχει λογος να μπει στη διαδικασιας Κινας πιστευω.

Μεχρι 200 ευρω σιγουρα πας Κινα.

• Like 1
Δημοσ.

Με 350€ αγοραζεις από κινα το oneplus one. Αγοράζεις σε αυτα τα λεφτα τετοιο κινητο απο ελλαδα!? Μην λέμε οτι θέλουμε....

Δημοσ.

Με 350€ αγοραζεις από κινα το oneplus one. Αγοράζεις σε αυτα τα λεφτα τετοιο κινητο απο ελλαδα!? Μην λέμε οτι θέλουμε....

G3 στα 370?

Δημοσ.

Δεν εχουν φτασει σε επιπεδα τετοια ωστε να πειθουν για 350αρια οι κινεζοι.

με 350 ψαχνεις και βρισκεις νοτε 3 διμηνου, του κουτιου, κι εχεις και κινηταρα και εγγυηση στην ελλαδα αλλους 22 μηνες. 

Ουτε 12 , ουτε περιμενεις 3 μηνες να παει και να ερθει στην κινα το οποιο κινητο εχει προβλημα. Οταν αποκτησουν αντιπροσωπειες εδω και ειναι σε θεση να επισκευαζουν/αντικαθιστουν συσκευες εντος εβδομαδας, το ξανασυζηταμε.

Ο καθενας διαλεγει και παιρνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχουν φτασει σε επιπεδα τετοια ωστε να πειθουν για 350αρια οι κινεζοι.

με 350 ψαχνεις και βρισκεις νοτε 3 διμηνου, του κουτιου, κι εχεις και κινηταρα και εγγυηση στην ελλαδα αλλους 22 μηνες. 

Ουτε 12 , ουτε περιμενεις 3 μηνες να παει και να ερθει στην κινα το οποιο κινητο εχει προβλημα. Οταν αποκτησουν αντιπροσωπειες εδω και ειναι σε θεση να επισκευαζουν/αντικαθιστουν συσκευες εντος εβδομαδας, το ξανασυζηταμε.

Ο καθενας διαλεγει και παιρνει.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι...και το iphone που όλοι λένε ότι είναι κινητάρα...ενώ φυσικά δεν είναι, στην κίνα φτιάχνεται. Όταν λες διμήνου, εννοείς μεταχειρισμένο ή σε 2 μήνες?! Εάν εννοείς το πρώτο σταματάμε εδώ την κουβέντα. Εγώ μεταχειρισμένο μόνο εάν μου το χαρίσουν παίρνω. Σε αυτά τα λεφτά μεταχειρισμένο, με τίποτα. Αν εννοείς σε 2 μήνες, παντού θα έχουν αλλάξει οι τιμές σε 2 μήνες. Τώρα για το Galaxy note 3, στο skroutz βλέπω το 16άρι στα 278€ και το 32άρι στα 411€. Εγώ όμως ξαναλέω, στα 350€ μιλάω για τα 64GB έκδοση του Oneplus One. Θα μου πεις παίρνει κάρτα το 16άρι, άρα μιλάμε + άλλα 40€ η κάρτα, οπότε πάει περίπου 320€. Τώρα ποιο είναι καλύτερο, μπορείς να δεις σχόλια χρηστών που είχαν το Note3 και πήγανε στο OPO, που το χαντακώνουν, ή ένα συγκριτικό εδώ. Επίσης η OPO πουλάει επίσημα ευρώπη, οπότε λογικά καλύπτεσαι από εδώ

Δημοσ.

@maddoctor σε πληρωνουν μηπως οι κινεζοι? παιρνεις ποσοστα? οποιος και να ρωτα για κινητο οτι τιμη και να εχει για κινεζικο μιλας  :D

• Like 2
Δημοσ.

@maddoctor σε πληρωνουν μηπως οι κινεζοι? παιρνεις ποσοστα? οποιος και να ρωτα για κινητο οτι τιμη και να εχει για κινεζικο μιλας  :D

Για να μην τα ξαναγράφω....

http://www.insomnia.gr/topic/544231-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%87%CF%81%CE%B9-150/?do=findComment&comment=53525246

Τι κινητά αγόραζα σαν κορόιδο από Ελλάδα, φαίνεται στην υπογραφή μου....

Δημοσ.

Για μεταχειρισμενο διμηνου μιλαω ναι, εχεις δοκιμασει ποτε ?

Δεν υπαρχει λογος να κανεις πισω αν το κινητο ειναι οκ και η αποδειξη υπαρχει και δεν εχει πειραχτει η ρομ με ρουτ και καστομιες. 

Πολλες φορες εχω παρει μεταχειρισμενα κινητα, οταν τηρουνται οι προυποθεσεις που ανεφερα. 

Ποτε δεν ειχα προβλημα. Αντιθετως δεν θα εδινα ποτε 350 ευρω για οποιαδηποτε συσκευη δεν εχει υποστηριξη στην ελλαδα και πρεπει να περιμενω μηνες για να στειλω και να παραλαβω (εαν παραλαβω) αντικατασταση η επιδιορθωμενη συσκευη. 

Οπως ειπα, ο καθενας κανει τις επιλογες του. 

Οπως σου ειπαν κι αλλα παιδια, τα κινεζικα οκ ειναι για να δωσεις 100-150 ευρω να παιξεις ενα στοιχημα να σου βγει λαχειο. 

Αν καποιος εχει 350 να δωσει , δε τα ριχνει σε λαχειο, στην τελικη βαζει αλλα 50 και το παιρνει καινουριο το νοτε3 και τελος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...