x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μόλις προχθες αγόρασα μια Samsung TV-monitor και χθες διαπίστωσα ότι έχει ένα καμμένο (ή κολλημένο, δεν είχα χρόνο να το κοιτάξω) pixel στο κέντρο. Απ' όσο γνωρίζω, η Samsung σε καλύπτει από 3 Pixels και πάνω. Ισχύει κάτι τέτοιο; Κατά δεύτερον, το προϊόν είναι με εγγύηση αντιπροσωπείας, αλλά στην απόδειξη αναγράφεται πως μπορεί να γίνει αντικατάσταση εντός 7 ημερολογιακών ημερών κατόπιν τεχνικού ελέγχου. Μετά από επικοινωνία μου με την Samsung, η οποία ρητώς αρνείται να αντικαταστήσει λόγω 1 και όχι 3+ dark pixels, επιστρέφω την οθόνη στο κατάστημα όπου αρνούνται να την αντικαταστήσουν. Παρ' όλ' αυτά μου ζήτησαν να περιμένω ώστε να μιλήσουν με την Samsung οι ίδιοι, μήπως δεχτεί την αντικατάσταση. Αντιλαμβάνομαι πως πιθανότατα με εμπαίζουν. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει τι ισχύει στην προκειμένη περίπτωση; Τι καλύπτει ο όρος DOA; Μόνο ότι ορίζεται σαν ελάττωμα από την αντιπροσωπεία, ή οποιοδήποτε ελάττωμα;
rofl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Τι καλύπτει ο όρος DOA; Μόνο ότι ορίζεται σαν ελάττωμα από την αντιπροσωπεία, ή οποιοδήποτε ελάττωμα; Dead on arrival (D.O.A.) εφοσον δεν καλυπτεται απο την εγγυηση το 1 καμμενο, δεν γινεται δεκτο σαν ελλατωμα απο την εταιρεια αν θες οπωσδηπωτε να την αλλαξεις πιθανοτατα θα δεχτουν αν πας σε αλλο μοντελο /μαρκα( οτι δεν σε καλυπτει το συγκεκριμενο προιον)
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μπορείς να επιστρέψεις προιόν χωρίς κανένα λόγο εντός κάποιου διαστήματος ίσως κάνεις αυτό.
x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. (και τον Hal9000 που μετέρεφε το θέμα στο σωστό section :3 ) Τώρα το προϊόν είναι στα χέρια του τμήματος service, οπότε αύριο που θα πάω από το κατάστημα και αν δεν έχουν δεχτεί την αντικατάσταση τους επιστρέφω την κούτα και τα παρελκόμενα και είναι υποχρεωμένοι να το δεχτούν; (μόνο το σακουλάκι του καλωδίου ρεύματος είναι ανοιγμένο, τπτ άλλο) Ρωτάω για να ξέρω και με τι ύφος να πάω. Παρακαλητό, ή τσαμπουκάς;
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Με κανονικό ύφος ήρθα να αλάξω το προιόν (όπως είναι δικαίωμα μου) γιατί δεν έμεινα ευχαριστημένος ή δεν με καλύπτει ή δεν ταιριάζει με το γραφείο.ή η αισθητική του διαταράσει την ψυχική μου ηρεμία. 3
soteras Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 γιατι δεν λες οτι και καλα αλλαξες γνωμη και θες να παρεις κατι αλλο να σου βγαλουν ενα πιστωτικο ποσο και να παρεις παλι το ιδιο μοντελο 1
x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Καταρχάς, μιλάμε για το Πλαίσιο. Η πολιτική επιστροφών του, αναφέρει πως "Δεν εμπίπτουν στην παρούσα διάταξη [επιστροφής προϊόντων] προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπο του." Εκεί κολλάω μόνο.
x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Το τύλιξα, το "επανασυσκέυασα" όπως όταν το αγόρασα και πήγα σε ένα άλλο κατάστημα και είπα "Γεια σας, θα ήθελα να επιστρέψω... αυτό". Με ρώτησαν γιατί, και είπα απλά πως "Δεν μου έκανε". Εντελώς τυπική ερώτηση. Όχι μόνο μου έδωσαν άλλη, αλλά μου έκανε και το παιδί την έκπτωση από κανονική σε web offer τιμή, και ήρθε στα ίδια λεφτά μια LG IPS με δώρο (εδώ γελάμε) 500gb 2,5" HDD. Αίσιο τέλος, κουλό τέλος. Μην τους αφήνετε να σας λένε ότι θέλουν. Κανείς δεν έλεγξε τη συσκευασία, κανείς δεν είδε πως ήταν πριν μερικές ώρες στο τμήμα service άλλου καταστήματος της αλυσίδας. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 like a baus όμως... 1
x_vagos_x Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Dat feeling όταν βγήκα με τη νέα tv ανά χείρας. Ανεκτίμητο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα