Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα σας.

Ανέβασα προχθές την εφαρμογή που έκανα στο XDA developers πιο πολύ για το feedback και μου έστειλε ένας Admin να την βάλουν σαν featured στην σελίδα τους. Το βάλανε και έχει πολλά σχόλια και download είμαι έτοιμος να κλάψω από την χαρά μου :P

Θέλω να μου πείτε και εσείς τι νομίζετε και πιστεύω θα ήταν καλό να υπάρχει ένα μέρος να ανεβάζουν τα μέλη το forum τις εφαρμογές τους για να σχολιάζουν οι άλλοι.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marduc812.workcalculator

http://www.xda-developers.com/android/calculate-your-wealth-with-work-calculator/

• Like 4
Δημοσ.

Lol!! Την εφαρμογη την εχω δοκιμασει και δεν ηξερα οτι ειναι απο Ελληνα!:P

Δεν εψαξα αν εχει ελληνικα μεσα αλλα η σκεψη μου πηγε απατη οπως θα παει φυσικα και η εφαρμογη σου στην Ελλαδα...Με τοση ανεργια εδω αχρειαστη ειναι..:P 

Φιλικα παντα, συνεχισε ετσι!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω βάλει Cyanogen στο htc desire. Θα παίξει εκεί; Δεν θα με χαλάσει να το βάλω για τις ώρες που κάθομαι πάνω από το pc και κάνω δουλειά.

Επιπλέον πλάκα θα έχει να βάλεις και NFC support.

Δημοσ.

Ωραιο ακούγεται αλλα έχω 2.3 :Ρ Έχει κάτι που ειανι 100% αναγκαίο το 4;

Είναι αν θες να στα αποθηκεύει στο Calendar γι'αυτό το έβαλα.
Αν θες μπορώ να ανεβάσω το apk απλά δεν θα έχει την λειτουργία για το calendar.

Έχω βάλει Cyanogen στο htc desire. Θα παίξει εκεί; Δεν θα με χαλάσει να το βάλω για τις ώρες που κάθομαι πάνω από το pc και κάνω δουλειά.

Επιπλέον πλάκα θα έχει να βάλεις και NFC support.

Θέλω να βάλω NFC να βάλω να επιλέγει ο χρήστης ποια μέρα θα μηδενίζει το weekly και να έχει αυτόματη επιλογή για μηνιαίο reset.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...