Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εμένα που δεν χτυπάει 5 από bios τι φταίει άραγε ; Έχω μητρική με 3+2 power phase και a8 6600k που για τα 4.5 θέλει 1.416v για να είναι stable. Φταίει το 3+2 power phase ή έχω κομμάτι ψιλομπανάνα ; Εννοείται πως δεν θα μπω στον κόπο να αλλάξω μητρική για να χτυπήσω 5, γιατί αν είναι έτσι πάω σε kaveri αργότερα και ησυχάζω, απλά θέλω να έχω μια ιδέα τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τα 5.2 απο τα windows τα ειχες multy? Δεν πιανουν ολοι οι apu 5αρια, χαλαρωσε! Αν βαλεις ψυκτρακια στα vrm και με τον ανεμιστηρα τα εχεις ανετα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ναι τα 5.2 από windows με ai suite. Το ξέρω, οι apu έχουν μέτριο bining, όπως και οι fx 4300/6300, το καλό το bining πάει στους οκταπύρηνους vishera. Αυτά σύμφωνα με την πλειοψηφία των chip. Το θέμα είναι πως στα 5.2 έβαλα το χέρι μου από απόσταση να ελέγξω θερμοκρασία και τα vrm ήταν χλιαρά προς κρύο με το φανάκι φυσικά. Εδώ δεν μπουτάρει με ένα πυρήνα, 1.6v και 5 ghz και εννοείται με φανάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ένα καθαρό και από μένα στα 5,0ghz Ζηλιαρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 να βαλώ και το μικρο !!! απο το πλαισιο και αυτο χαχαχα !!! με 2 cores Άκυρο Link/pvnswb full cores Άκυρο Link/h2f2mm 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εντάξει τι να πω.Τυχαίο τελικά?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 να βαλώ και το μικρο !!! απο το πλαισιο και αυτο χαχαχα !!! με 2 cores Άκυρο Link/pvnswb pvnswb.png full cores Άκυρο Link/h2f2mm h2f2mm.png Μην βάζεις παλιά καθικι γιατί θα βάλω τον 8120 και θα σβήσω τα πάντα. Φιλικά από Βούδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Βούδα ακόμα περιμένω το tip γα την μητρική που μου είπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Βούδα = Βουδαπέστη. Στο στέλνω τώρα Τον Νίκο τον πειράζω και ζητάω δημοσια συγνώμη που δεν πρόλαβα για το καφέ πριν φύγω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Βούδα = Βουδαπέστη. Στο στέλνω τώρα Τον Νίκο τον πειράζω και ζητάω δημοσια συγνώμη που δεν πρόλαβα για το καφέ πριν φύγω Δε πειραζει bro οταν γυρισεις με το καλο θα πιουμε 2 καφεδες μαζομενους !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κρίμα να είστε Θεσσαλονίκη να πίναμε και έναν παρέα.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Πηγα σημερα και εγω λιγο παραπάνω ,δεν εκανα validation το ξεχασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 με έναν πυρήνα θα πάς παραπάνω 1.69!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 δεν δινει επιλογη για ενα ,απο δυο και πανω ,αμα εχω ξανα χρόνο θα το ψαξω να δω ποσο παραπανω θα ανέβει αν και δεν το βλεπω να μπουταρει με πολυ παραπάνω αντε μεχρι 5400 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Στα 5,1 ghz βαράει τοίχο ο δικός μου και δεν ανοίγει με τίποτα.Έτσι μόνο για το άθλημα έχουμε μόνο με ένα πυρήνα στα 5,1ghz... Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2015 από BabisTs 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα