chaosmaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σε υπολογιστή φίλου προχθές κάνανε μια εργασία. Βάλε βγάλε στικάκια κάτι τσίμπησε και βγάζει κλασικά όλα τα αρχεία με συντομεύσεις. Έτρεξα το spybot, superantispyware, malwarebytes (που είχε από πριν και θεωρητικά έπρεπε να το βρει) trojanremover. Όλο κάτι έβρισκαν κι όλο κάτι έσβησαν. Ώσπου φτάσαμε σε σημείο να καθαρίσει (έτσι έλεγε) αλλά το πρόβλημα να παραμένει. Κάνω κι ένα format "αργό" στο usb μήπως και. Για λίγο έγραψα ένα αρχείο το πάω στο laptop και το έβλεπε κανονικά. Μόλις το πήγαινα πίσω στον υπολογιστή πάλι σαν συντομεύσεις. Έχω δοκιμάσει και μερικά από αυτά που γράφουν ψάχνοντας στο Google . Δεν έβγαλα άκρη. Κάποια λύση ;γιατί βλέπω ότι είναι γνωστό θέμα με τις συντομεύσεις
chaos686 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το ποιο πιθανό είναι να σου ορίζει τα αρχεία ως hidden.Το τσέκαρες? Αυτό που λες για συντομεύσεις μήπως σου δείχνει το όνομα του φακέλου σου σαν application? Ωραίο nick btw
chaosmaster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Το ποιο πιθανό είναι να σου ορίζει τα αρχεία ως hidden.Το τσέκαρες? Αυτό που λες για συντομεύσεις μήπως σου δείχνει το όνομα του φακέλου σου σαν application? Ωραίο nick btw thanks. είδα για κρυφά αλλά τπτ Μήπως ο ιός είναι στο PC του φίλου σου. στο pc πέρασε λογικά αλλά πώς θα φύγει (εκτός φορματ) είναι το θέμα
WalkerSW Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε με κάποιο bootable antivirus όπως το dr. Web. http://freedrweb.com/livecd/?lng=en 2
thomasG4 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Άμα δεν λυθεί το πρόβλημα με το Dr. Web κάνε scan με το Emsisoft Emergency Kit. Είναι ειδικό στο να σβήνει υπολείμματα ιών. Και για να μην έχεις πάλι τα ίδια την επόμενη φορά που θα έχεις μολυσμένο φλασάκι, απενεργοποίησε το autorun στον υπολογιστή.
greeneye Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 φιλε το ειχα παθει και εγω και εφαγα καποιες ωριτσες μεχρι να καταλαβω τι εγινε!!! Ακου προσεχτικα, δεν θυμαμαι ακριβως τα παντα αλλα θα σε βοηθησω. 1) Αν κανεις φορματ το στικακι σβηνει μεν αλλα καθε φορα που το βαζεις στο pc θα κολλησει! Το pc σου το εχει τσιμπησει οποτε πρεπει ΠΡΩΤΑ να σβηστει απο εκει. 2) Απο ετοιμα προγραμματα που ετρεξα αρκετα το βρισκανε αλλα ΚΑΝΕΝΑ δεν το εβησε. 3) Βαλε να βλεπει τα hidden αρχεια στο pc. Μετα πας καπου στο c: applicationdata σε καποιο φακελο μεσα ειναι ενα αρχειο μολυσμενο που κανει ολη τη βρωμοδουλεια. Δεν θυμαμαι το ονομα του αρχειου αλλα το βρισκεις ευκολα αν googlareis. Αν σβησεις αυτο το αρχειο τοτε εχεις μπει στο σωστο δρομο. Μετα πας στο φλασακι και επισης βλεποντας τα κρυφα αρχεια το σβηνεις και απο εκει αν υπαρχει και εχεις τελειωσει. Αφου εχεις καθαρισει τα παντα μετα βαζεις αλλο στικακι μεσα για να μην κολησει και αυτο. Αν βρω χρονο θα ψαξω να σου πω ποιο συγκεκριμενα φακελους-ονοματα κτλ γιατι εχω 3-4 μηνες που το εσβησα. Μου ειχε σπασει τα νευρα! edit: δες απο τα hiiden file του usb το ονομα ακριβως του αρχειου. Μετα πηγενε στο c: σε ενα απο τους 2 hidden φακελους και βρες το εκει μεσα σε εναν ακομα φακελο που δεν θυμαμαι απεξω το ονομα του. Σβηστω με delete κανε επανεκινηση και τελος! Απλα οταν βαλεις τα στικακια προσεξε μην ξανακολησεις το pc. Κανε καπου copy τα αρχεια σου και καντα format για σιγουρια.
chaosmaster Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Σήμερα θα το πάρω σπίτι γιατί δουλειά δεν έκανα ούτε με dr Web ούτε με τίποτα. Τα φλασακια κολλάνε πλέον από τον υπολογιστή αυτό. Το αρχείο που κολλάει το φλασακι είναι .vbs . Όταν κάνω φορματ στο στικάκι και το βάλω σε άλλο υπολογιστή δεν έχει θέμα. Μόλις τον βάλω σε αυτόν κολλάει. Έχω πρόβλημα γιατί δε με παίρνει να κάνω φορματ σε αυτό τον υπολογιστή. Έχει προγράμματα γραφιστικής και θα πρέπει να τα περνάω ξανά από την αρχή. Man αν θυμηθείς πες μου τα ονόματα να τα σβήσω. Σας ευχαριστώ
artakias Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σας. εχω ενα προβλημα εδωσα το στικακι μου σε μια φιλη να παρει καποιες φωτο απο μεσα κ μολις το πηρα πισω κ το εβαλα πανω στον υπολογιστη μου με τα windows 7 μου εβγαλε οτι εχει μεσα σε συντομευσεις. εκανα scan με το anti-malware pro που εχω κ μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα δεν διορθωθηκε, εκανα scan με το kaspersky anti-virus ουτε απο εκει ειδα αποτελεσμα καθε φορα που βαζω το στικακι επανω κ παταω κατι για επικολλησει τσουπ παλι συντομευση βγαινει.ευτηχως δεν μου εκανε συντομευσεις κ αυτα που ειναι μεσα στον υπολογιστη μου. κατεβασα κ το usb fix που ειδα σε ενα αλλο θεμα αλλα ουτε με εκεινο ειδα αλλαγη. τι προτεινεται να κανω εκτος απο format?
thomasG4 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σας. εχω ενα προβλημα εδωσα το στικακι μου σε μια φιλη να παρει καποιες φωτο απο μεσα κ μολις το πηρα πισω κ το εβαλα πανω στον υπολογιστη μου με τα windows 7 μου εβγαλε οτι εχει μεσα σε συντομευσεις. εκανα scan με το anti-malware pro που εχω κ μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα δεν διορθωθηκε, εκανα scan με το kaspersky anti-virus ουτε απο εκει ειδα αποτελεσμα καθε φορα που βαζω το στικακι επανω κ παταω κατι για επικολλησει τσουπ παλι συντομευση βγαινει.ευτηχως δεν μου εκανε συντομευσεις κ αυτα που ειναι μεσα στον υπολογιστη μου. κατεβασα κ το usb fix που ειδα σε ενα αλλο θεμα αλλα ουτε με εκεινο ειδα αλλαγη. τι προτεινεται να κανω εκτος απο format? Ακολούθησε αυτές τις οδηγίες 1
maverick290402 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 εγώ για τον συγκεκριμένο πρόβλημα χρησιμοποιώ το usbfix απο εδώ https://www.usb-antivirus.com/download/usbfix/ και το φτιάχνει σε χρόνο 0 καθώς καθαρίζει και το pc που κολλάει το συγκεκριμένο ιο στο φλασάκι. Εχω μαγαζί με φωτοτυπίες και 1 στους 20 θα έχει το συγκεκριμένο πρόβλημα στο φλασάκι που θα φέρει να του τυπώσω...!!!
sot20 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Προσπάθησα να το κατεβάσω από αυτό το σαιτ αλλά ζητάει ένα κωδικό. Μετά το βρήκα αλλού αλλά ο υπολογιστής το κατάλαβε σαν malware.Μπορώ να το βρω δωρεάν ;
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Προσπάθησα να το κατεβάσω από αυτό το σαιτ αλλά ζητάει ένα κωδικό. Μετά το βρήκα αλλού αλλά ο υπολογιστής το κατάλαβε σαν malware.Μπορώ να το βρω δωρεάν ; Δοκίμασε από το λινκ παρακάτω. https://www.fosshub.com/UsbFix.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα